Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DeathZombie

138 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Pech 2011.05.27 12:51:00
Balázs leveléhez hasonlóan nem vettem hosszúra a poszt címét, mert tényleg egy kis néhány soros szösszenetről van szó csak. A kollégájának biztos nem volt jó a karmája, vagy hogy szokták ezt mondani... Az viszont biztos, hogy nézni kell a tükröt is vezetés közben és mások…..
DeathZombie 2011.05.30 00:42:39
@Reggie: Laikusként mondom, hogy ez nem ennyire egyszerű. Ha megnézed ezeket a piros lámpás kamerákat, még csak véletlen sem készítenek felvételt a lámpáról (ha nem látnak át a lámpa hátulján), vagyis a lámpa állása, hogy az zöld, piros vagy sárga-e gondolom valahogy belevan programozva a videóba, ami gondolom éppen el is romolhat.
  A Harz-hegység legmagasabb pontja, a Brocken, és az oda zakatoló kisvasút füstje Spanyol vizsga, evés után aztán ideje volt elkezdeni keresni a szállást anyukámék számára, kik tervezett érkezése február 6-a volt, mikor is két éjszakát szándékoztak…..
Hallo!!!!!nha megjöttem,egész pontosan tegnap,de mától van már netem,szerencsére.Az út kegyetlen hosszú volt,3 vonattal mentem és több mint 15órát utaztam.de minden rendbe volt,jó vonatra szálltam fel,este kicsit depis voltam,amikor elköszöntem Anyától,de amikor ideértem reggel,ez…..
Pénteken igyekeztem magam kialudni, hiszen a tegnapi 2 és fél óra + a vonaton lévő pár órá félálomban alvás nem volt túl sok. Felkelés után aztán mi magyarok igyekeztünk eleget tenni a pár napja e-mailben elküldött Külügyi irodás kérésnek, miszerint tolljuk vissza a…..
A BLOG folytatódik. A következő sorokban a visszautazásom első napjai olvashatók. Az 1 hónapos otthon tartózkodásom talán leginkább kinti vontazkozásai az volt, hogy 3 tárgyból kellett vizsgáznom, melyből 2 az előző félévről maradt meg, amiket ugye nem engedtek ill. nem…..
HarzBlog ERASMUS-fórum 2008.11.04 15:56:00
Ezt a bejegyzést azért hoztam létre, hogy egy kicsit beavassam a leendő hallgatókat. A kommentek alatt írtam egy általános tájékoztatást, és ha bármi kérdés van, akkor azokat is a kommentek közé lehet beírni. E bejegyzést kilinkeltem oldalra is. Bevezetés a rejtelmekbe Az oldal…..
1 fele feküdtem végül le, fél 4-kor keltem. Lezuhanyoztam, felébredtem, és negyed 5-kor már ment is a busz. Előtte még Márkhoz beadtam pár szatyrot. Szegény már nem tudom hogy fér el a szobában, mert körülbelül 8, a holmiaimmal jól megrakott Kauflandos szatyor van a szobája…..
hi everybodyott tartottam, hogy kajálás faternál, ahogy a nagy könyvben meg van írva, finom kínai kajával várt az öreg, no meg metzingeni rosé borocskával, ami ásványvízzel kedvemre valónak bizonyult. ott eltöltöttünk egy csomó időt, beszéltünk sok mindenről, és szerencsére…..
Hétfőn volt az utolsó napom a lakásban, ugyanis csak hónap közepéig rendeltem meg a szállást, a következő 3 napra ugyanis nem volt kedvem további fél hónap árát kifizetni. Szóval felkeltem korán, hogy időben kitakarítsak, ezúttal igyekeztem felpórszívózni, nem úgy mint az…..
Szokásomhoz híven csak hajnal 2 fele feküdtem le, ennek következtében elég álmosan keltem fél 8-kor. A 9 órási busszal mentünk a vasútra, melyet egy óriási rohanással sikerült csak elérnem. Már a megállóban állt a busz, amikor én még az utolsó 50 méteres egyenesre…..
Valóban nem sok érdekeset tartogatott ez a hétfő. Tourismusorte tárgyból a finn, a francia és a lengyel csaj tartott kiselőadást. Nem volt túl nagy szám, és sok olvasás is volt bennük. Ezt én nem nagyon szeretem. Emellett továbbra is rendületlenül írtam a beadandókat, szinte…..
Szolg. közl. : Most a hazaérkezésem után sem hagyom abba a blog írást, be lesz fejezve a németországi tartózkodásom leírása, szóval továbbra is szorgosan nézzétek az oldalt, már csak 1 hét nincs megírva, ráadásul a cseh útról készült anyag már kész van, csak fel kell…..
10.30-kor keltünk Márkkal, hogy negyed 12-kor áttudjunk bicajozni a Kauflandba megvenni az International Abendre való dolgokat. 80 adagra kellett volna elvben főznünk, csirkepaprikást terveztünk főzni, így a lényeg a hús volt. Volt a boltban csomagolt szárnyak illetve combok, mi abból…..
December 7. ( vasárnap )  A buli sokáig tartott, szóval megint nem aludtam ki magam, 6 óra alvás után kellett felkellni, mert úgy volt, hogy 11.30-kor lesz lovaskocsikázás, azonban beszívtuk, mert a csaj, aki minket értesített a dologról rossz időpontot írt mindenkinek, 11.00…..
Minthogy tegnap a hétfői röviddel 8 utánról előbb 8.21-ra, majd Betti hatására 8.25-re változtatta Stefan az érkezést a Finkenborna, ezért 8.30-kor kimentem a ház elé, nehogy valami más irányból jöjjenek, bár elvben a Finkenborn utcáját, amin behajtanak általában, azt látom.…..
Természetesen órára nem mentem be, próbáltam kipihenni magamat Münsterig, persze kevés sikerrel, a vasútra azért beszaladtam, ahol mondjuk sokat nem tudtam meg, kb. anyit mondott, hogy reméljük, hogy elérjük, aztn ha mégsem, akkor menjünk el Dresdában az inforámicóhoz, aztán…..
Az alváshiányomat csökkentendő, nem mentem be az első spanyolra, gondoltam elég ha 1 óra spanyolt végighallgatok, sőőt, meg viselt még ez is. Óra után kinyomtattam az egyik magyar tantárgyra az anyagot, mely alapján kellett egy attrakciót elemeznem, melyre én a Baumkuche-t…..
Kezdett vészesen fogyni az idő, ezért örültem neki, hogy dolgoznom csak este 7-re kellett mennem. Fordítottam a beadandókat, meg írtam hozzájuk a prezentációt. Márk fél-6ra ment dolgozni, így sejthető volt, hogy összefutok vele a munkehelyen. Úgy is lett. Épp jött egy kemény…..
Keddre aztán nem jött németre Jana, mert lebetegedett, tőlem nem kaphatta el, mert az előző napokban nemigen találkoztam vele. A hajós óra után azonban mikor hazaértem, kiderült nem csak Jana beteg. Márk is az volt. Tüneteik hasonlóak voltak mint nekem, csak kissé súlyósabban, mert…..
Beadandókat irogattam, minthogy ezen a héten végre nem kellett dolgozni. Két fordítást kellett jövöhét vasárnapig leadnom ppt-anyaggal, egyenlőre még csak az egyik tárgyét,a  kerékpárosét fordítgattam. Délutántól aztán elkezdett esni a hó…Minthogy még pár hete…..
Reggel negyed 8-kor keltem, hogy időben bejussak a neptunba a 8 órási vizsgajelentkezésre, mert elég kellemetlen lett volna, ha vmelyik jó időpontról lemaradok, és már csak olyan marad, amikor nem tartózkodom az országban. Természetesen a neptun kidobott 8 fele, mindegy, végülis…..
 Minthogy már tegnap közismert volt, hogy a második német óra elmarad, azaz mindössze egy német órám lett volna 15.15-től 16.45-ig, így nagyon úgy terveztem, hogy ma kihagyom a német órát. Éppen ilyen 6-8 perces prezentációt kellett volna elő adni kedvenc városunkról, arra…..
Kedden aztán szokásos német órák voltak, majd a hajós óra, ahova megint nem mentünk sokan a magyarok részéről, ezúttal ketten voltunk Erikával. Óra közben valamin nagyon elkezdtünk nevetni, sajnos elfelejtettük, hogy min, aki rájön, az írjon légyszi. Amúgy ma eldőlt, hogy…..
Szóval felkeltem 7-kor, hogy bebicajozzak korán a jegyért, aztán visszajöhessek fürödni, hajat mosni, majd bemenni spanyolra. De úgy ébredtem, hogy inkább csak nem foglalnám le a 14-ei jegyet, túl kevés időm lenne a 13-ai reggel 9es vizsga után, amikor ugye még előszőr is…..
Elkezdtem írni a beadandómat, melyre egy biciklis témáról kellett fordítani legalább 5 oldalt, németről tettem magyarra, elég nehezen találtam ki miről fordítsak, végül az Európán kívűl bicikli uticélokról, a bicaj repülőn szállításáról, meg ilyenekről fordítottam. Este…..