Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloghuss

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet hogy hihetetlen tűnik, de ma is meg tudsz élni a zenéből! Ehhez mindössze okosan kell használnod az internet és a közösségi oldalak nyújtotta lehetőségeket. A Majdnem Híres Rocksuli hamarosan induló mesterkurzusán nemcsak a trükköket ismerheted meg, de megtanulhatod…..
bloghuss 2016.10.11 13:27:17
Nem tudjuk eléggé sajnálni, de lassan vége az idei nyárnak. Kevés dolog vigasztalja ilyenkor az embert, ezek közül az egyik az, hogy az ősz érkeztével változatosabban öltözködhetünk. A mai posztban ebben szeretnénk némi segítséget nyújtani kifejezetten férfiaknak – szó szerint tetőtől talpig végig…..
Egyszer volt egy csajom. Olyan suta volt, hogy a közértbe nem mertem elküldeni egyedül, mert mint utólag kiderült, az önkiszolgáló üzletek meghaladták a szellemi képességét. Persze néha nálam is megesik, hogy nem találom a biovajat, de negyvenötpercet várni a paprikák között, hátha megjelenik ott…..
bloghuss 2016.08.27 10:51:09
Melegedő Kis Homofóbhatározó 2016.08.04 08:40:00
Vannak emberek, akik képtelenek a saját dolgukkal foglalkozni. Nem tudni miért. Talán mert a saját életüket nem tartják elég izgalmasnak, vagy még nem találtak jobb hobbit. Nagyobb városokban házmestereknek hívjuk őket, vidéken pedig ők alkotják a humán térfigyelő rendszereket. Aztán vannak közülük…..
Azt ugye tudjuk, hogy Anti Fitness Club már nincs, tavaly év végén feloszlottak. Helyette Molnár Tamás frontember alapított egy másik zenekart, amiben a társa Czoller Bence lett. A csapat neve Jetlag, és a poprock helyett itt már electro popot játszanak. Az első daluk Karszalagok címmel debütált…..
bloghuss 2016.07.12 14:33:00
Mostanában a társadalmunk normálisabb felében többek között mindenki azon agyal, mi lenne a helyes magatartás az úgynevezett kvóta népszavazással, akarom mondani, hogy stílusos legyek, ezzel a Nemzeti Népszavazással összefüggésben. És nem találják a jó megoldást. Hát igen, most a baloldalon…..
A szovjet hősi emlékmű és a "hatékonyan" eltávolított sarló-kalapács Szófiában. Három éve volt szerencsém eljutni Szófiába. Aranyos hely, bár pompájában és látványosságaiban nem mérhető Budapesthez. Az 1878-ban elnyert bolgár függetlenség után tették meg fővárossá, majd ezután tervezték és…..
bloghuss 2016.06.30 09:52:08
@sas70: "Sok minden mást is építhetne a fidesz"

Épített, és épít, és felújít is "sok minden mást" a Fidesz kormány.
De nektek, -ütődött Orbánfóboknak- teljesen mindegy, legyen az a Millenáris Park, a Nemzeti Színház, a Mária Valéria híd, a Kossuth tér, árvíz-és vöröszipkárosultaknak új falvak, sportpályák, uszodák, sportcsarnokok, gátak, egyetemek, kórházak, sorolhatnám hosszasan, nektek semmi sem jó, csak a fikazabálás megy a monitor előtt, miközben kedvenceitek szart nem csináltak, csak adósságot.
Ildi (megváltoztattam a nevét) azzal kereste meg medvét, hogy nem elég, hogy az Isten megáldotta egy Magdianyus szomszéddal, de az ötletekből is kifogyott, hogy mit tehetne ellene. Nem irigyeljük, az egyszer biztos...
Azurák Csaba tavaly márciusban, a jelenlegi Origo-főszerkesztő-helyettes Gábor László távozása után vette át a TV2 aktuális műsorainak főszerkesztői posztját, amivel tulajdonképpen megszűnt a Tények főszerkesztői pozíciója is. Ezt nyögi most is a TV2, hiszen Kökény-Szalai Vivien a hírműsorokért…..
bloghuss 2016.03.30 10:48:50
@kdui: hehe, bagoly mondja... meg kéne tanulni, így helyes.
A múlt hét mással sem volt tele, mint azzal, hogy hány Tények- és egykori Napló-újságíró és tévés hagyja ott a TV2 hírszerkesztőségét, mert képtelenek együtt dolgozni azzal a Kökény-Szalai Viviennel, akit a pletykák szerint Habony Árpád ültetett a szerkesztőség nyakára. Igaz, ezek a tévések úgy…..