Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andi.Mf

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggeli körkapcsolás: mindenki csak néz kifele a bepállott pofájából. Valami ilyesmi lehet a pokol, ha még hozzáadjuk azt az embertelen testszagot, ami abban az ablak nélküli szobában megállhat. Még mielőtt megérkezne a levél, Tivy és Zseraldin Depardieu megbeszélik a cigiskanapén a tegnap estét, a…..
Andi.Mf 2016.09.14 09:43:20
@MacákékIcukája: Én meg pont fordítva voltam. A 7-es szériát nem bírtam nézni. Egyetlen egy karakter volt, Fanni, de ő meg annyira irritált, hogy elmondani nem tudom. A többi langyos fos karakter volt. Nulla. Élén a "győztes" Robinnal. A 6-os széria messze jobb volt. Rengeteg karakterrel. A mai napig sokszor emlegetik még Simont a csodabogarat, Krisztiánt és Izát, a gonosz Vikit, Gyúrós Józsit, a naiv Zsófit a kis hülyeségeivel. Abban a szériában még voltak komoly támogatóik a játékosoknak, akikért sokszor vérremenő szópárbajok zajlottak a fórumokon. Itt a hogyvolton is. Voltak szerethető és emberi karakterek. A 7-es széria egy nagy nulla volt, nem véletlen, hogy a vége felé már a hogyvoltosok sem nagyon tudtak vagy akartak összefoglalót írni. Ez a 8-as széria pedig már mínuszban van. Az egész műsor a káromkodásból és a mocskosul lerészegédésből áll. Egy szóval lehetne jellemezni ezt a mostani szériát. Kiábrándító.
Egy, bocs a csúszásért, kettő, Norbert, te beképzelt fasz, te. És akkor csapjunk a lecsóba. A szlovén posta éjjel is aktív, lámpával jön a bajuszos műpostás-műparaszt, és hozza az ítéletet, mármint Szintiét, aki a farm biszex királynőjéből igen hamar a farm Csipkerózsikája lett, alszik és nem kel…..
Míg az előző részben komolyan aggódtam amiatt, hogy félrészeg kirakatparasztokra bízták egy ártatlan kis boci világrajövetelét, mára megvilágosodtam, hogy ez csak egy reality, ahol semmit nem bíznak a véletlenre. Ma új szereplőkkel bővült a tanya, akik nem is sokban térnek el az eddigi lakóktól...
Amikor már úgy volt, hogy soha az életbe nem lesz lehogyvoltozva a két nappal korábbi adás, és a valóságshow-któl írtózó emberek sose tudják meg, hogy mi történt széles-e Szlovéniában, a jól bekamerázott Farmon, hát akkor SzabóZ jött, és megírta Márk hazakullogását, aki az elhíresült Gyúrós Józsi…..
Andi.Mf 2016.04.01 12:25:57
@csincsilla72: Teljesen egyetértek. Egyszerűen nem értem, hogy miért ne lehetne értelmes párbeszédekből és ügyes taktikai húzásokból szórakoztató műsort csinálni? Csak a pucérkodást a mű szerelmi szálakat és a szexet erőltetik. A hintás vonal egyenesen nevetséges volt, de ez a Cintia-Norbi vonal is full gáz. Ez a nő az "izé" szón kívül nem nagyon ismer más szavakat. Magyarul csak azt tudják róla mutogatni, ahogy fogdossák, ő meg hagyja. Ennyi erővel Kúrótanya is lehetne a műsor címe. De aki ilyen jellegű műsort akar nézni, azoknak ott egy csomó pornóoldal.
Ezt a Gergő gyereket is kizavarta a stáb a sötétbe pucéran fürdeni. Mert hogy nem neki jutott eszébe, az hótzicher.
Andi.Mf 2016.04.01 14:07:54
@aloksak: Nem tudom, de kétlem, hogy bárkinek attól boldogabb lenne az élete, hogy ezt a Gergőt kizavarták pucéran fürdeni jéghideg vízben. Amit nem értek még, hogy tényleg ennyi ember van ebben az országban, akik minden további nélkül telibe a kamerába mossák mindenüket?
Indul a hülyezene, jön Anikó, és már nyakig is vagyunk a műparasztok mindennapjaiban. Bájos műsorvezetőnk rájött, hogy, ha eléggé keresztbe kuszálja a lábait, akkor az isten meg nem mondja, hogy most görbe, vagy nem, de mivel az én lábaimat meg ki se lehet olvasni, ezért ígérem, leszállok a témáról...
Andi.Mf 2016.03.30 20:46:38
@aloksak: Ugyan. Gondolod Norbit érdekli Cintia, vagy fordítva? Annyira ál és művi a kettejük "szerelmi szála" hogy csak na. Norbit a saját játéka és a taktikája érdekli, nem hiszem, hogy 29 éve alatt egy nyafogó leszbi nőre várt.
Andi.Mf 2016.03.30 21:06:21
@Krétagarbó: Én is Heni felé hajlok. Nyugodt, képes hosszútávon gondolkodni. Remekül kezeli Attila indulati kitöréseit és a talán az egyike azoknak akik a legjobban boldogulnak a farmon.
Andi.Mf 2016.03.30 21:15:14
@Well...: :D :D Az este eddigi legjobb kommentje. :D
Elöljáróban annyit, hogy sejtettem én, hogy lehet ebből az alapanyagból kifejezetten fasza epizódokat is összerakni, ez például messze a legjobb volt eddig. Na, csujogassunk. Biztos velem van a baj, de már most unom a kibaszott Bohemian Betyarz zenekart vagy mi a pöcsömet, míg a VV alatt a Tóth…..
Andi.Mf 2016.03.29 21:33:49
@Well...: :D:D Még az is lehet, hogy együtt gyantáztak. Kinézem belőlük. Mindkettő csak a testével van elfoglalva. Sanya a locsolóversét is saját magának írta. Az egész vers a fitnessről szólt.
Márk kecskeszőrös hasonlata sem volt semmi. Gondolom, hogy örül a lány, hogy a haját egy kecskéhez, az illatát pedig rőzséhez hasonlította. Bár még mindig jobban járt Laura, mintha fordítva hangzott volna el a hasonlat. :D
Andi.Mf 2016.03.29 21:39:58
@aloksak: Szerintem Attila maga sem tudja, hogy mire vagy kire haragszik. Egyszerűen nem tudja kordában tartani és kezelni a saját indulatait. Mindent erőből akar megoldani, pedig az eszével többre menne. Már ha van neki olyanja valahol mélyen.
Andi.Mf 2016.03.29 22:05:52
@Well...: Dehogynem mer nő ilyen szemöldökkel kimenni az utcára. Sőt, sőt, sőt.. Kiszel Tünde az élő példa :D
www.nlcafe.hu/data/cikk/13/121349/7.jpg