Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imre Fazekas

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai cikkben egy igazán király kis terméket fogok bemutatni. Aki szereti a retro játékokat annak tuti ismerős lesz. Ez nem más mint egy Nintendo  Entertainment System kontroller. Azért rendeltem ezt a terméket, mert találtam az  Orange Pi PC-re ( amiről bővebben itt olvashattok ) egy kitűnő NES…..
  Nem szertettem volna már így az elején "elszpojlerezni" a dolgot, de ez katasztrófa. Kezdjük is a legelején. Augusztus vége volt, a levelek kezdtek sárgulni, gondoltam van egy mobilom egy fasza kamerával, itt az ideje fotózni. Pár kép elkészítse után rájöttem, hogy egyedül a mobillal nem fogok…..
Kína Legjava Patreon 2017.04.13 16:28:05
Elképesztő, hogy már Patreonon is elérhetőek vagyunk. Ha úgy gondolod ennek a blognak van jövője, segíts kiépíteni azt. Adakozz a Patreon oldalunkon! Előre is köszönünk minden hozzá járulást. Itt a Patreon oldal...
Kína Legjava Facebook jövünk!!! 2017.04.13 15:07:44
Újra elérhető a blog hivatalos Facebook oladala ezen a címen!    Mindenkinek ingyen pezsgőt iziben !..
Szponzorált tartalom! A mai posztban az "AUTOWINGS" márka-kereskedésből veszünk egy terméket górcső alá, ami nem más mint egy tolatókamerához való monitor. Hosszú bájcsevegés után, voltak olyan kedvesek és adtak egy próba terméket. Viszonylag gyorsan érkezett a vártnál kisebb csomag, kicsit…..
Kína Legjava Diray Sport Karóra 2017.03.25 12:07:31
Ezen a kellemes szombati napon egy nem éppen kellemes sport karórát fogok bemutatni. 2000 Ft-ért sajnos többet kapunk mint kéne. Sajnos nem sok mindent tudok elmondani erről a "gyönyörűségről", mivel az oldalon és a használati útmutatón is minden kínaiul van. Na de hogy is értettem ezt a  --többet…..
Kína Legjava Orange Pi Pc Plus 2017.03.19 14:38:38
A mai cikkben egy igazán érdekes terméket mutatok be ami nem más mint az Orange Pi Pc Plus számítógép. Többek között az az érdekes benne hogy alig nagyobb mint egy bankkártya és csak 70g-ot nyom. Használatához szükségünk lesz: Micro SD kártya 5V 3A tápegység USB egér és billentyűzet HDMI…..
Üdv mindenkinek, a mai  poszt egy igazán érdekes termékről fog szólni, ami nem más mint a : S530 vezeték nélküli fülhallgató. 900 Ft-os áron vesztegetik,mono hangzású fülesről van szó, ami hasznos lehet ha az ember séta közben használja, a zenét is hallja+az autók sem ütik el. Az ígért hatótáv 10 m…..
Pár hónapja, miután megírtam a Blitzwolf projektoráról a tesztet, annyian kommentelték ide, hogy az egy bizonyos UC40 fedőnevű darab tökéletes másolata, hogy beszereztem belőle egyet. Első látásra annyit sikerült kiderítenem, hogy minden bizonnyal van egy gyár, ahol ezeket csinálják, és más gyártók,…..
Kína Legjava 2017 2017.01.13 18:13:48
Üdvözlök minden kedves olvasót az izgalmasnak ígérkező 2017-ben. Íme az erre az évre tervezett dolgok listája: Akármennyire is próbálkoztam sajnos nem tudtam szpronzort szerezni, a következő pár napban bepróbálkozok a GearBest-nél és a TOMTOP-nál nem hiszem, hogy túl sok sikerem lesz. Lehet, hogy…..
Kína Legjava 2016.12.23 13:10:40
Kedves Blog olvasók, szertnék mindenkkinek Nagyon Boldog Karácsonyt kívánni. Sajnos idén már nem tudok több poszttal szolgáni nektek, mert kezdek kifogyni az értékelhető termékekből ( már csak kis projektorom van ).  Találkozunk 2017-ben sok, új és izgalmas termékkel és addig megpróbálok szerezni…..
Ebben a posztban egy T2 lég-egér és egy mini vezetéknélküli billentyűzet kerül gorcső alá.  Kezdjük az egérrel. A gyártó itt is elég sokat ígér aminek nagy része teljesül is. Az eszköz két AAA elemmel működik, egy kis bluetooth dongle jár hozzá valamint egy használati utasítás. 15 gomb található a…..
Sokan szokták kérdezni az ismerőseim közül, hogy hogyan tudnak biztonságosan vásárolni anélkül, hogy akár egy kevés pénzt is vesztenének. Ebben a bejegyzésben osztom meg mindenkivel tapasztalataimat és tippjeimet. Az első lépés az, hogy kiválasztjuk az általunk választott termékre szánt…..
Kína Legjava Vr box 2.0 2016.12.10 14:31:03
Az utóbbi időben az Internet megőrült a Virtuális Valósáért, ezért gondoltam én is kipróbálom milyen is az. Erre a célra a Vr Box nevű eszközt találtam  a legmegfelelőbbnek. Rövid ismertető:   Az egész műanygból készült Két 45mm lencse található benne, melyek ízlés szerint állíthatóak  4.5-6.0…..
Kína Legjava DZ09 okosóra 2016.12.10 11:38:56
Üdvözlök minden kedves olcsó dolgok iránt érdeklődőt a Kína Legjava blog első bejegyzésében.Ma a "híres" DZ09 típusú okosóráról lesz szó. Rövid ismertető:  Hardver:-CPU: MTK6260A SIM kártya: Single SIM (Micro)  Hálózat: GSM 850/900/1800/1900 MHz Bluetooth: (Gyárilag beépített) - BT3.0,…..