Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Conchobarh

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégi újságok közül a legérdekesebb összeállítással a Népszabadság kecsegtetett. Azt a nyelvi fordulatot választotta témául, amelyet a Fidesz hozott a közéletbe. Írót, nyelvészt, szociálpszichológust és kampány-szakértőt faggatott a szavak megszállásáról. Abban ugyan eltért a kérdezettek…..
E rovatban túl vagyok az ötezredik bejegyzésen, és a művelődéstörténeti oknyomozás áll hozzám a legközelebb. Megalapozza a kedélyállapotomat, ha sikerül például kideríteni, honnan való egy közmondás vagy szállóige, ki mondta először, és kinek a nevéhez kötődik manapság. Ezúttal is egy mikronyomozás…..
Conchobarh 2016.04.08 23:02:35
@Afrika steht an der Elbe: "Biztos nagy troll a Lencsés, de a hozzászólások egy részét talán mégsem ő törli ki innen, ha jól spekulálok" - Pedig teljesen felesleges törölgetnie, hiszen (egy kezdeti figyelmeztetés és) egy kattintás után bárki tudhatja, hogy az igazi, vagy pedig az ál-Zöldi írta a kommentet. Arról már nem is beszélve, hogy ha kitörli az ál-Zöldi kommenteket, akkor furcsán fog hatni a posztja (hiszen nyoma sincs annak, hogy bárki is irkált volna az ő nevében). Engem meg úgy néz ki, hogy kitiltott (az eredeti nick-emen). Azt írta a blogmotor, hogy jelenleg itt nem kommentelhetek. Fogalmam sincs, hogy mit követtem el