Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Havária

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorsszerűen ma, a 35. születésnapomon, Augusztus 30-án, a 30. Hangyász hétfőben jelenthetem be, hogy a projekt ebek harmincadjára jutott. Ahogy többször is ígértem itt korábban, az nem volt kérdés, hogy ezen a napon elhozom-e a Datsunt az Adorján-Hexer Művektől, csak az volt a…..
  Megcsappant létszámmal bár, de lelkesen vetettük bele magunkat a pályanapok világába. Temérdek jó tanács, intelem és egy jó buli ígérete, valamint egy sértett szerelő, akit mindannyian szeretünk. És megtudhatja, milyen autókat láthat, ha eljön. (Hű, a két Nissan…..
A 60$-os ár a bukót magát nem tartalmazza, cserébe szinte minden típusra felpattintható három csavarral, amely már benne van az árban. Nagy-nagy kár, hogy nem találtunk olyan képet, ami használat közben ábrázolja a rágólufira emlékeztető plexit, de azért el lehet képzelni. A…..
Belsőség Ki mint veti ágyát… 2011.08.13 08:15:00
Megemészteni is nehéz, hogy hazánkban minden negyedik balesetet egy ennyire triviális dolog okozhat: a fáradtság. Mai cikkünk blogposztja...
Havária 2011.08.13 22:37:15
@hallari: ja, hát így... Nem vagyok rá büszke, bár reklám szerint inkább vicces. Ebben is a BBC a király.
Belsőség Még el sem indultunk... 2011.06.20 07:30:00
...máris csikorog a gépezet, hahaha. Itt ülök a szerkesztőségben, Csikós valószínűleg lyukat vert már a parkolóház falába a fejével, de szegény operatőr Tomi nem tud bejutni a technikai helységbe, mert a kulcsok nincsenek a megszokott helyükön, ráadásul hétfő reggel senki nem…..
Bernáth Milán és a Turbometal srácok küldték el nekünk saját videójukat pár napja. Talán a véleményünkre voltak kíváncsiak vagy tanácsainkat kérték, nem emlékszem pontosan. Nekünk azonban támadt egy ötletünk, amit meg is osztottunk velük: mi lenne, ha saját kritikusainkat…..
Jó reggelt.A kérdés a következő.Hétfőn a Hungaroringre kivittem a TC hőmérőjét. Úgy háromnegyed ötkor, az újságíró-autóztatás vége felé elővettem, odaballagtam a Porsche Carrera GT2 RS jobb hátsó kerekéhez, ráirányítottam, és megmértem a hőmérsékletét. Aztán jól…..
Havária 2010.10.23 02:06:22
kár-park Ez a méreg, nem a cián 2009.01.17 01:41:00
A Totalcar csapatából ketten is hosszan tudnánk ecsetelni, hogy egy húszéves Toyota Corolla felújítása mennyi pénzt, időt, energiát és vesződséget igényel. Pedig Karotta és én nem is a saját kezünkkel építettük meg imádott Hachirokuinkat. Történetünk főhőse viszont három…..
Vajon mi állhat annak a statikus, ugyanakkor heroikus, taktikai bacdoor-kommunikációs csapásokkal színezett harcnak a hátterében, amit egy IFOR-os autó tulajdonosa folytat az I. kerület önkormányzata ellen? Egyelőre a boldog képzelgés állapotában maradok, mert rohannom kell…..
Belsőség Kifékeztek, összetört 2008.09.27 08:47:00
Előfordul, hogy az ember kicsit fáradtabban ül motorra a kelleténél, a hőmérő higanyszála is feleslegesen magasra tört azalatt, míg múlatta az órákat, no meg az ismeretlen vasparipa is betörésre vár alatta. Hát bekövetkezik a baj. Egy nappal azután, hogy egy éjjel nagy nehezen…..
Belsőség Újabb BMW-s élmények 2008.06.14 09:13:00
Megint BMW tesztautó, megint kalandok. (Kétliteres automata dízel X3, teszt hamarosan!) Én nem tudom, hány bogarat tapostak el mostanában Münchenben, de nagyon rossz a bajor márka karmája. Úgy látszik, mindig történik velem valami, ha új BMW-vel közlekedek. Két rövid…..