Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csirkefej

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dream Theater - Black Clouds & Silver Linings (2009 Roadrunner) A Dream Theater-problémakört többféleképpen meg lehet közelíteni, de ezeknek a megközelítéseknek a nagy része túlzó módon szubjektív, épp ezért hamis. Vannak ugye azok, akik számára a „progresszív”…..
Lángoló Gitárok A Nap Szara 2009.06.18 17:25:43
Ha valaki esetleg nem értené, hogy miért tart ott a magyar zeneipar, ahol éppen tart, azaz a béka segge alatt hat méterrel, benne a fekáliában nyakig, az vessen egy gyors pillantást erre a sajtóközleményre, majd a Műre, amiben a könnyűzene minden gyermekbetegsége előjön, inkluzíve…..
Már csaknem fél éve, hogy kijött az Isten Háta Mögött legutóbbi Kényelmetlen lemeze, de budapesti koncert eddig nem sok volt. Most viszont április 11-én, szombaton, fellépnek a Dürer-Kertben, mi pedig szimpla ajánló helyett egy kétórás beszélgetés kivonatát közöljük le…..
Március közepén jelent meg a Blind Myself Budapest, 7fok, eső című legújabb nagylemeze, amin a metálcsapat angolról átváltott magyar nyelvre. Az igen komor hangulatú korongról már egyszer bemutattunk egy komolytalan, viccelődős stúdiós összeállítást (ami amúgy a CD-hez…..
Korábban már írtam a játékról, amit megnézhettek itt. Ott a végén van egy videó, ahol látni, hogy nem csak nekem voltak ökölpárbajos gondjaim. Soundtrack: Limp Bizkit : Head for the barricade Herb Alpert & The Tijuana Brass : Spanish Flea..
Rossz PC Juniorok Team Fortress 2 2008.04.13 17:49:00
Légyszives nézzétek el Kerozinnak a zenélést ,de ez is egy olyan játék aminek a feeingjét nehéz visszaadni...
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
Nagyon sajnálom, ogy csak most tettem ki a videódat, de 3x meg kellett néznem :) Ismét egy remek videót láthattunk remek hanggal ;)..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Az utolsó Shogo videó előzetese! A dolgok új fordulatot vesznek... ..
Csirkefej 2008.03.24 20:50:49