Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zenitoo

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden évben kilátogatok Firenzébe a Pitti Uomo Fashion Show-ra. Idén nyáron is így volt, majd a kanapén ücsörögve itthonról nézegettem instán a fotókat, mikor is olyan video jött velem szembe, hogy megborsódzott a hátam. Ha valami jó és profi, arra mindig azonnal felkapom a fejem és átjár egy olyan…..
Másfél év van a választásokig. Az ellenzéknek záros határidőn belül meg kell állapodnia az együttműködésről. A hótiszta, érintetlen messiás nem jött el a fehér lovon, úgyhogy abból kell főzni, ami van. Mindenkire szükség van - azaz mindenkire, aki a tetteivel bizonyította, hogy valódi ellenzéke a…..
zenitoo 2016.11.04 20:02:35
@Aldou Raine: Oszt' mitől lenne "demokratikus" az ellenzék?
Mer magukat annak nevezik?
Gerinctelen hazaárulók,nem demokratikusak.
El tudjátok képzelni, milyen lenne, ha Budapesten is úgy készülne a pizza kemencében a ház udvarán, ahogy az akár Nápolyban is előfordulhat? Nem kell álmodozni, mert október utolsó hétvégéjén bele lehet kóstolni kicsit a délolasz élet, vagy inkább ételérzésbe az Impostorban - hála a Pizzamanufaktúra…..
A kis autó motorháztetőjén hámlott a lakk. Ennek javítása nagyon körülményes, fényezők pedig nem is vállalják. Csak a teljes újra festés jöhet szóba. Ezért elkezdtem színazonos elemért feltúrni az egész netet. Felhívtam pár VW bontót is, de sehol sem jártam sikerrel. Elmondásuk szerint szín…..
  Vasárnap újabb tüntetésre kerül sor, ám ez most egy kicsit más lesz, mint az eddigiek. Mégpedig a felszólalók miatt, akik a következőek: Hargitai Miklós (Népszabadság), Jávor Benedek (Párbeszéd), Hadházy Ákos (Lehet Más a Politika) és Juhász Péter (Együtt).   Milyen érdekességet vehetünk észre…..
Sokszor jobban esik a sűrű fillér, mint a ritka forint (Pannonymous)..
zenitoo 2016.10.11 23:38:15
@SS Lazio: Sokunknak pedig jó érzés,hogy nincs már Népszabi..
Mint mindent, ezt a gesztust is lehet fitymálni, csak nem érdemes. Gyurcsány Ferenc és pártja elment a falig: nem vesznek részt 2018-ig a parlament munkájában. Ez az elhatározás a legerősebb ellenzéki tiltakozás, amely még mentes a fizikai erőszaktól, egyúttal minta a teljes ellenzék…..
Felszámolták a Népszabadságot. Csak így. Egyik percről a másikra. Szó szerint. Pénteken, lapzárta után hazaballagtak a kollégák, szombat reggel már nem volt hova munkába menniük. Ne legyenek illúzióink: a lapot bedarálta a NER...
Kerüld a meglepetéseket, vagy találd meg azokat ! (Sanyi 32)..
Eredetileg arra készültem, hogy a népszavazás után egy német sajtószemlét fogok megjelentetni az oldalamon. Azonban a cikkek, írások összeállítása közben azt tapasztaltam, hogy a meghatározó német nyelvű lapok mind elég egyoldalúan, egy kaptafára írnak az eredményekről. Így jobbnak láttam, ha inkább…..
zenitoo 2016.10.05 03:50:01
@Pink Petsch: Szerinted ez a 20 milliárdocska elégett?
Ami az egyik oldalon kiadás,az bevétel a másikon. Jutott ebből nyomdának, oviknak,suliknak,bizottsági tagoknak,de még az ásványvíz forgalmazóknak is.
Tehát ez a 20-as bekerült a gazdasági vérkeringésbe,egyáltalán nem lehet kidobott pénzről beszélni.
A KARD Nem félek 2016.10.01 08:01:00
Tisztelt Orbán Viktor úr, tisztelt Fidesz, én nem félek. A kijelentés önmagában ugyan semmit nem jelent, írhattam volna azt is, ma nem ettem paprikás krumplit, esetleg azt is, ma nem gondoltam a kivándorlásra - és az egyik igaz is lenne. A kijelentés, miszerint nem félek számomra mégis fontos, és az…..
A Chef&Pincér magazin Pesti Istvánnal beszélgetett új, vidéki törekvéseiről, és a szakács szakma mai helyzetéről. Az ő nyilatkozata mellett a saját nézőpontunkról is olvashattok. Pesti István pályáját részletesen nem kell bemutatni, hiszen közel 30 éve a minőségi, újító konyha nagykövete…..
Ok! De vajon miért? Miért vannak még mindig együtt? Két nyomós ok van rá: az egyik a gyerekek, a másik.....
zenitoo 2016.09.30 17:24:57
@Exide: Mi nem tudhatjuk mire lehetnek képesek az indonéz nők :)
Nyerni sokféleképpen lehet. Ahogy bukni is ... (Pannonymous)..
zenitoo 2016.09.28 19:05:52
@FORTHEGLORY: Ha viszont ezt a 2 ezret feldobod a sima döntetlenre,akkor 6 ezret nyersz.
Ráadásul benne van a 0-0-is.
zenitoo 2016.09.28 22:23:56
@vécés jóska: 8 perc múlva kiderül-)
Kedves Őszinte Ingatlanos! Befektetési céllal szeretnék egy kisebb lakást vásárolni. Az anyagi lehetőségeim korlátozottak, hitelt nem vennék fel. Mivel az utóbbi időben az árak az általam kedvelt kerületekben nagyon megemelkedtek, így külsőbb helyeken nézegetek ingatlanokat. Mi az Ön véleménye a…..
Közös dolgok Népszavazás II. 2016.09.21 10:53:00
Az előző postban a népszavazást formailag elemeztem. Nézzük meg most, hogy tartalmilag miről is szól. „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?” Az a…..
Családbarát a környék, kiváló a belső infrastruktúra, közel a Duna és változatos a lakáskínálat. Ha mindez nem elég, van saját információs portál is. Többek között ezért népszerű még mindig az óbudai Pók utcai lakótelep, ahol mi is szemezgettünk a lakások között...
A jó Kliment Vorosilov marsallról jegyeztek fel egy érdekes történetet. Ez a derék komcsi vezette a háború után Budapesten a Szövetséges Ellenőrző Bizottságot, melyben bár formailag részt vettek az amcsik, angolok, valójában a ruszki ukázok végrehajtására szolgált. A mi Klimentünk a megszállók…..
A csepeli fideszes városvezetés médiafőnöke, Ábel Attila alpolgármester (képünkön) csepeli HÉV-ügyben saját blogján badarságokat írt, és ráadásként a cikkében elkotyogta, hogy  a HÉV helyett. "a jövőben alacsony padlós gyorsvillamosok járnának. A villamosok átszállás…..
zenitoo 2016.09.12 18:35:39
@Buchhalter: Mitől lenne gyorsabb az ósdi HÉV mint egy új(szerű) villamos? Nyilván a megállók sűrűsége befolyásolja leginkább a menetidőt. Nektek bármilyen ürügy kiváló egy kis fröcsögéshez.
Egy éve még szinte mindenki elítélte László Petra cselekedetét, amikor a menekültek kitörésekor egy gyermekét a kezében tartó férfit gáncsolt el, majd egy kislányba is belerúgott. Tettét csak súlyosbította, hogy hivatalosan újságíróként volt jelen a röszkei réten, de egy szélsőséges nézeteiről…..
zenitoo 2016.09.06 15:31:45
    Se vége, se hossza a médiában a híreknek és kommentároknak, amelyek a Budaházy Györgyre kiszabott ítélettel foglalkoznak. Akadnak jópáran, többek között Morvai Krisztina és Toroczkai László, akik azt a kérdést is fölvetik, hogy Budaházy György valójában nemzeti hős, akivel szemben az egyetlen…..
zenitoo 2016.09.04 02:59:14
@kulcsar2011: Igazad van,ömlött a vér Csintalanból. De még mindig jobban járt mint szerencsétlen kolontáriak,akik bizony bele is haltak a vörös iszapba. Mennyit is kaptak a felelősök érte? Mármint a teljes vagyonelkobzáson kívül? Hogyan mondod?
Senki semennyit? Az kizárt dolog,hiszen egy jogállamban 10 ember haláláért valakinek felelnie kell. A Cozma gyilkos bodzaszedők mennyit is kaptak? 8-9 évet? Ezekhez képest bizony aránytalanul sok Budaházy büntetése.
V. Pál ügyével többször is foglalkoztam korábbi bejegyzéseimben, a borlopásos-mérgezéses ügynek ugyanis kertészeti vonatkozású vetületei is vannak, a szomorú eset jól világított rá, hogy a vidéki háztáji gazdálkodás lassú kihalásában főszerepet játszanak a gazdák életét megkeserítő terménytolvajok.…..
zenitoo 2016.09.03 03:58:35
@szemétpasi: Azért ezt a "háztályi"-t gondold át....