Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marek Ferenc

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ENYHÍTŐ Én, kijárási tilalomkora hajléktalan;egyedül, egyedülivagány magány.Nézz a fejembe, teakivel álmaimban még csókolózni szoktam!Hány kéz fér meg egy bábban?Hegek romantikája ez, nagy talány. Léthossznyi víz alatt rohanás utáni, fa tövében megszárítkozás.Tündöklés, rejtek-hanyatlás.Alábukás,…..
TRIOXAZIN Minek jó szó,ha ezrek ezret ölnek!Minek kenyér,ha holnap mellbe lőnek!Minek jó vers,ha szívünk úgysem érzi!Minek szépség,ha ember tönkre vérzi…más vérével,s végül a magáéval!A világ érte,ő meg magáért hal.…Semmiből fogantok,semmi felé léptek!Minek puha csók,ha emberhúson éltek!          …..
SEXUALTEOZOPHY Elúsznak mind,a fontosnak hitt dolgok,s mire felismered az arcod,már másikat viselsz.Ondód fröccsen a poratkák fejére,azután rájuk térdelsz,mikor imádkozol. Én is verek mégegy utolsó, nagyot!Elfoszlik előlem a bugyid selyme, a szőröd zamata,melleid dolmenjei...és tejutam végig…..
ÖREGEDÉS Ez a horizont a szándékmezsgyéje.Dübörög ahogy közeleg.Szűkül nagy robajjal össze felé,hogy rám záruljon életem végén,mint egy rabló virágzat.Rám küldi Pilléi előőrsét,hogy bepaskoljanaktonnás ütéseikkel,hogy orrom eleredt vérébehintsék szárnyuk aranyát.Megragad egy.Vergődünk,majd eltűnik,…..
IGAZ HISZEKEGY Nem idézheted elő!Nem pusztíthatod el!A szentség önmaga.Szótól nem kushadés nem bimbózik,hiába gereblyézed azegész k..va világodat!Úgyis elindula tisztaság antitestefrigid szondák alatt fekvő,falánk bábjaink ellen! Köss a hátadra, legalább,ha már nem bírsz magaddal!!Párlassz, mint a…..
MARADJ LENN Csónakból bámulom én,az együtt érző vén,egy csepp válik el tőled, nagy folyó.Azért a játék, hogy az ember kiszálljon, hó, hahó,s a szeretetet válassza a játék helyett. A parancs érvényben,a protokoll fut,a helyzet méltatlan, és görbe sors jut:"összeesett gyereknapon,hetvenkét forinttal…..
Amikor Phil Anselmo részegen karlendített a Dimebagre emlékező Dimebash bulin, nem is sejthette, hogy mekkora negatív véleménylavinát indít el önmaga és zenekarai ellen. Habár több helyen is bocsánatot kért és kihangsúlyozta, hogy ő bizony azt nem úgy gondolta, a Downnak addigra…..