Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yaboku

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RETRO ANIME ~ LEHETSÉGES SPOILER A SZÖVEGBEN! A mai anime egy igazi különlegesség, mivel az első évad az ment anno magyar szinkronnal is a tv-ben. Nem máshol mint a Cartoon Network Toonami blokkjában. Anime Címe: Battle B-damanMagyar sugárzás: Cartoon Network Toonami blokkA Toonami Műsör blokk…..
RETRO ANIME ROVAT/AJÁNLÓ! AZ ÍRÁS ÉS A KÉPEK SPOILERT TARTALMAZHATNAK!!!! A mai alanyunk a Duel Masters Magyarul A Párbaj mesterei Egy mangából készült anime sorozat, amit itthon is vetítettek méghozzá magyar szinkronnaL, tudtátok? Ismeritek esetleg? Ha ismeritek néztétek anno? :) Japán…..
UPDATE 2019:Bár a poszt 2012-ben íródott, de jelenleg is aktuális! 2019-ben! További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat:…..
Yaboku 2016.08.23 10:52:10
@Nikoletta Edina Harangi: Rendeled Ebayről :D Ott kifizetsz egy összeget és az eladó direkt kevesebbet ír rá, hogy ne vámolják meg tutira :D Ilyen kisebb esetén, amikor a csomagon nem látszik, hogy amúgy tuti többe került működik :D Egy vagy jelen esetben 3 telefon ha egy csomagban van nem látszik rajta semmi sem :D
Yaboku 2016.08.23 20:08:57
@JunkieeeBoy: Ezért kell jó eladóakt kifogni ebayen :D nekem soha nem akadt fent semmi a vámon, pedig már volt olyan, amit vámolni kellett volna :D De az eladók ilyenkor mindig kevesebbet írnak rá, hogy ne vámolják meg :D
Sziasztok :)   Itt Ibuki Eiichi, végre megnyílt a blogom :)   Nos ide a blogra karakter vázlatok, rajzok, részletek a könyvből lesznek megtalálhatóak :) Megéri bekövetni, mert ide valamivel hamarabb ki fog kerülni minden újdonság. FB oldalra egy-két nappal késöbb kerül ki :) A blogra kerülnek ki…..