Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pedro nyúl

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapesten elég sok gond van a Budai Várba felmenő buszokkal. Ha Budapest Stuttgart lenne, ilyen probléma nem lenne, mert busz helyett villamos járna a Várhegyre. De komolyan, a Várfok utca valahogy így nézne ki: Ha egy város dombokra-hegyoldalakra épült, akkor vagy nehéz megoldani a…..
Olvasónk december 2-án a 240E jelzésű busszal utazott. A buszt a Sasad ligetnél egy csapat gyerek szállta meg. Egyiküket, vagyis csak a táskáját a busz ajtaja odazárta. Az utas szólt a sofőrnek, de az nem foglalkozott vele, ezért rákiabált. Mondta neki, hogy odacsukta a gyerek…..
Pedro nyúl 2009.12.04 19:48:56
@Alfdam: Ha a szabályokat nézzük,a lépcsőn utazni tilos,tehát le kellett volna szállítani a lépcsőn utazókat,a balesetveszélyt elkerülendő.Később posztot olvashatnánk arról,hogy a szemét sofőr leszállította a szegény gyermekeket....
Pedro nyúl 2009.12.04 19:54:04
@Alfdam: Az alsó lépcsőn nem lehet utast szállítani,ha beljebb nem fértek el a gyerekek,le kellett volna szállítani őket,a balesetveszély elkerülése érdekében.Később olvanánk a posztot szegény,leszállított iskolás gyermekekről..
Pedro nyúl 2009.12.04 19:55:52
@Pedro nyúl: Bocsi,azt hittem,hogy előszörre nem ment el a komment
Erős a mezőny, van még 2 egész hónapunk a remek 2009-ből, így nem állítom, hogy ez a levél lesz az idei nyertes, de az tuti, hogy nagy esélyes. Katalin elképedve látta, hogy a Szob-Budapest vonat elfelejt megállni a Nagymaros-Visegrád állomáson, ahol reggel 7:40 lévén egy rakás…..
Pedro nyúl 2009.10.29 14:40:09
@pengusz: Ez a tapasztalat,nem könnyű elmagyarázni,hogy miért van ez igy.Ha elkezd esni az eső,csak addig csúszik,amíg a pálya teljesen vizes nem lesz.A szerelvény súlya vízzé préseli a jeget,havat,a teljesen vizes pálya pedig kevésbé csúszik.Akkor csúszik a legjobban,ha pl.pára,vagy szitáló eső miatt nem vizes,de már nem is száraz a vágány