Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Győri Anna

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem beszélhetünk a hazai könyvkereskedelemről anélkül, hogy ne említenénk meg a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülését, amely Európa egyik legrégebbi szakmai társulásának tekinthető. Utolsó bejegyzésünkben 12 dolgot válogattunk össze a szervezettel kapcsolatban.  ..
Ha én könyv volnék, a Láng-Tékában szeretnék lakni… Mert ott elhúzható könyvespolcok vannak. Mert nem porosodnék hosszú, unalmas éveken keresztül a társaim mellett. Mert a legmegfelelőbb vevőhöz jutnék, aki a kicsiny üzletbe lépve még nem is sejtette, hogy velem együtt fog…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy író, aki egy borongós, esőszagú napon szörnyűséges kínokat állt ki a fogorvosánál. Hazafelé menet úgy döntött, betér a közelben lévő Írók Boltjába, amit úgyis második otthonának tekintett, és ott egyébként is akadt mindenre orvosság, vagy legalábbis…..
Milyen könyvekért lelkesedtek 1929-ben a magyar olvasók? Milyen érzés lehetett Kosztolányi Dezső kezéből átvenni a megvásárolt kötetet? Jelenlegi cikkükben egy igazi könyves időutazásra invitáljuk olvasóinkat, hogy közösen csöppenjünk vissza az 1. Ünnepi (akkor még Magyar) Könyvhét…..