Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacafej

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag feltörték a Magyar Hírlap weboldalát. Jelenleg már más üzenet van az odalon. ..
lacafej 2011.03.20 13:17:02
laCaFej A röpte 2010.04.28 15:48:00
Repülő zajában forgóPillangó hímporábanSzáll vízre fénynek óhajaTenger taraját csillantjaCseppnyi szivárványnak sóhajaRohan a huzat, át a világonRégi könyv oldalának pergét látomSárgán hull akár a levélFöldre, láb aláMuskátlik közé fújja a szél.Csak a gyermek…..
laCaFej A Derengés 2010.03.20 20:21:00
Néha csendben utazok a többiek között. Nincsenek tudatában annak, hogy valaki egykedvűen figyeli őket, mellőlük, de távolról.Átsuhan íriszemen a reggeli nap fénye és egy ember árnyékának határává válik a falon.Néha megremegtet, amint valami elsuhan mellettem. Egy érzés.…..
laCaFej A Csengettyű 2010.03.19 17:35:03
 Volt egyszer egy ember.   Csukott szemmel élt, sötétben, hatalmas zajban. A zajra figyelt, mindent kitöltött. Még magát is alig hallotta. Történt egyszer viszont, hogy egy csengettyű hangjára lett figyelmes. A zajforgatagból kitűnt először halkan, vékonyan, majd ahogy…..
bodoky Zavarosban halásznak 2009.07.03 17:02:00
A föld-, a víz- és az erdővagyon burkolt privatizációjával vádolja a kormányt és a vagyonkezelőt Bencsik János fideszes képviselő, Tatabánya polgármestere. A Fidesz szerint a természetes monopóliumokat közösségi tulajdonban kell tartani, ezért kormányra kerülve felbontanák a…..
lacafej 2009.07.08 13:20:09
Így vagy úgy, de igaza van. Az állam nem SZÜKSÉGKÉPPEN rossz gazda. Lehet és kell is védeni a közvagyont, jól működtetni viszont kötelező. Mindenesetre kíváncsi vagyok, milyen jól sikerül majd a köv. ciklusban ezt művelni.
Hiszem és tudom, hogy egy nemzet vagyona maga a jövő. Ha nincs vagyon, nincs jövő sem. Ezt nem kell túl bonyolítani, aránylag egyszerű képlet.

Szeretném kiemelni Én is, hogy a jövő potenciálja a jó minőségű ivóvíz és ezt a kincset szerencsére Magyarország (természeti adottságai miatt) nem nélkülözi. Ez egy nagyon erős és fontos potenciál a jövőre nézve. Ennek a kiárusítására való törekvés (volt, van ilyen törekvés) nem szolgálja a nemzet (nép, ország, gyerekek, unokák) érdekét. A mi felelősségünk többek között az, hogy ezt megvédjük.
Személy szerint nem minden privatizációt (vagy törekvést) tartok az ördögtől valónak, de sok közülük finoman szólva is aggályos.
A Szerencsejáték Rt. eladása az előző ciklus elején is minden volt, csak épeszű nem. Akkor sem, most sem értettem miért kellene az aranytojást tojó tyúkot eladni. Privatizálni (tudtommal) azt éri meg, amit gazdaságosan üzemeltetni az állam (helyzetéből, nem inkompetenciájából adódóan) nem tud. Az említett Rt.-re nos, mindent lehet mondani csak azt nem, hogy veszteséges.
A víz más.
A föld más.
Ezekből élünk, emberek. Aki ezeket tulajdonolja, gyakorlatilag azt csinál ezzel a nemzettel, amit és ahogy amikor akar.
Nem mintha most ne lehetne úgy érzeni, hogy vajmi kevés közünk van ahhoz, ami velünk történik.
nemesis az anime! 2009.06.27 22:39:00
korábban volt afro samurai most legyen teljesen képzavaros japán hip-hop anime ami a középkor-újkor váltás környékén játszódik.íme, a SAMURAI CHAMPLOO a történet mint ahogy a karakterek is tökéletesen idióta és mégis! a főszereplők vándorlása során történelmi és…..
lacafej 2009.07.06 21:14:21
nemesis azok élnek! 2009.06.28 16:58:00
ha már valamelyik korábbi bejegyzésben volt szó zombikról akkor most szenteljük csak azoknak ezt a posztot! tehát élőhalottak minden mennyiségben eggyel beljebb:  evil nine féle megközelítés. akkor most ki is a zombi? tudom, hogy ez nem friss de ha zombikról van szó…..
lacafej 2009.07.06 21:07:34
Egy érdekes, és izgalmas kérdést boncolgatunk az alábbi posztban: Vajon a magyar őstörténelem mai formájában egy humbug? Vajon tényleg igaz az, hogy az osztrák uralkodóház utasítására Magyarországra behívott idegen történészek bábáskodtak a magyarság őstérténetének…..