Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dunderfluff

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiatal kanadai válogatottnak nem sok esélye volt a tökéletesen játszó orosz csapattal szemben. Az első harmadban még tartották magukat a tengerentúliak, de a menet végén Afinogenov megszerezte a vezetést. A második felvonásban előbb Dacjuk, majd Malkin volt eredményes, a…..
LIVESCOREVákár Lajos Műjégpálya, 15:00 óraI. harmad:Sokkal iramosabban kezdődik a találkozó. mint a tegnap. Sok helyzet kimarad mindkét oldalon. Ma sem hagyták otthon a szurkolók a kék-fehér óriásmezt! Reméljük ez is segít majd!12:42 - Idáig kell várni az első gólra! Molnár…..
Hajrá Sport Club Folytatás ma... 2009.03.15 09:50:00
        Ma délután 14,30-tól folytatódik a bajnoki döntő a második mérkőzéssel. A folytatást előnyben várhatja a Sport Club szerdai győzelmének köszönhetően.  A pszichikai előny megvan, kérdés, hogy mennyire tudnak élni ezzel.…..
Huszonnégy mérkőzés van már csak hátra a Mol Liga alapszakaszából, de még mindig akadnak nyitott kérdések. Pénteken este öt helyszínen folytatódik a küzdelem. Mindkét Romániába induló magyarországi csapat komoly nehézségekkel küzd, pedig közülük a Dab.Docler számára…..
dunderfluff 2009.01.09 19:40:44
Jobban nemigen kezdődhetett volna a divízió 2-es világbajnokság a magyar ifiválogatott számára. A fiatalok 19-1-re verték Izrael tavaly még erősebbnek tűnő válogatottját. Hazánk fiai minden harmadban domináltak, az elsőt 5-0-ra, a másodikat 7-1-re, a harmadikat 7-0-ra…..