Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guy Fawkes2

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sok és nagyon hosszú bejegyzés született már a Racionalista Párt elképzeléseiről ezen a blogon. Tudjuk, hogy ez a szövegmennyiség így elsőre borzasztóan terjedelmes, sokak szemében ömlengésnek tűnő kesze-kusza handabanda (Orbán után szabadon) ami legalább annyi kérdést vet fel, mint amennyit…..
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
Személyeskedve, lekezelően nyilatkozott újságíróknak a francia köztársasági elnökről...
Sokan támadják a rezsicsökkentést, azonban az intézkedések előtti állapotokat is érdemes megnézni ahhoz, hogy korrekten értékelni tudjuk: tényleg szüksége volt-e az energia hatósági árazására. 2000-ben a háztartások kiadásainak 18 százaléka ment el rezsiköltségekre, míg…..
Guy Fawkes2 2017.06.19 23:37:39
@vctor: bankadó és különadó ezekből fedezik a rezsidet.
Az aktuális és fontos dolgokról, mint az olimpia, korrupció, olimpiai népszavazás, nem beszélt. Az oktatásról és az egészségügyről is csak érintőlegesen. De amit mondott, abban sem volt nagyon sok valóságtartalom...
Guy Fawkes2 2017.02.11 22:14:27
@morpho: Akkor gyakorlatilag a demokrácia jogi zsákutcájába tereljük az osztrák és skandináv barátaink törekvését akik több tízezer migránst szeretnének a dublini egyezmény szerint visszatoloncolni Magyarországra. És ha így visszatoloncolják őket, akkor megnézhetjük ám magunkat, ahogy több ezren vissza akarnak majd menni Németországba az autópályán gyalog. Magyar rendőr meg persze nem nyúlhat hozzájuk, zárhatja be őket táborokba mert az a brutalitás netovábbja lenne.
Guy Fawkes2 2017.02.12 13:00:45
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: >Az alaptörvényről nem lehet népszavazást tartani.

A népszavazás nem az Alaptörvény módosítására irányuló kérdésről szólt. De amint látod pont ezt kifogásolják, hogy (a cikkíró pontatlan szavaival élve) politikai publicisztikai-szerű jogszabály volt. Igazából a népszavazás egy egyszerű feljogosítás lett volna a kormánynak aki saját maga dönti el hogyan érvényesíti a népakaratot.
Guy Fawkes2 2017.02.12 13:23:16
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

A magyar 2016-os népszavazás nagyon hasonló a görög 2015-ös népszavazáshoz, ahol jogalkotási következmény nem volt csak a kormány tárgyalási pozícióját erősítette ami által az Európai Bizottság engedett követeléseiből. Feltehetően ugyan az a forgatókönyv játszódott volna le a magyar népszavazás során is. De erről így utólag már nem sok értelme van vitázni...
Az ilyen a világon nincs című, többfelvonásos bohózatunk mai szereplői a közmédia és az azt (is) felügyelő Médiatanács (beugrik Karas Mónika). Az élet írta darab azzal kezdődött, hogy annak idején törvénybe, mit törvénybe, MÉDIATÖRVÉNYBE foglalták, hogy A közszolgálati médiaszolgáltatás célja a…..
Lassan nem marad embere Szalai Vivien hírigazgatónak a Tényeknél, miután ía Hvg.hu megírta, hogy újabb három riporter távozott a műsorból. A hosszú évek óta a csatornánál dolgozó Ludmán Kata, Komár Tamás és Lapat Dániel is távozott, ők korábban az Aktívtól kerültek a Tényekhez, miután bulvárosabb…..
Guy Fawkes2 2016.05.19 23:57:08