Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marteeka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt, hogy miért nem tartjuk többre az Aranyglóbuszt a kiskunhalasi Vörös Csillag MGTSZ rendes évi termelési versenyéről, már többször leírtuk, egy belterjes szervezet, a Hollywoodban dolgozó külföldi sajtómunkások jó elvtársaiból összeválogatott 84 fős grémium osztja ki,…..
Nem csak Olaszország, hanem valószínűleg a világ egyik legcsodálatosabb hegyvonulatai közé tartoznak a Dolomitok. Az Alpok egyik legismertebb hegycsoportja nem csak a turisták szívébe lopta be magát szépségével, hanem a téli sportok szerelmesei is előszeretettel töltik itt a…..
Zseniális videóval sokkolt bennünket drága emlékű kollégánk, Navarro. Mind az ötlet, mind a művészi megvalósítás elsőrangú, igazi vaskesztyűs ökölcsapás a prefrontális kéregnek. Csak hanggal üt, de akkor egy gyorsvonat erejével...
Marteeka 2009.09.10 21:33:06
@gregorio: Ezen nagyobbat borultam, mint a videon magán :D
Az Adam eltűnése miatt aggódó Katherine a rendőrségre megy, hogy feljelentse Wayne-t. Egy flashbackből kiderül, hogy tett ő már ilyet nem is egyszer még Mrs. Davisként, de következménye csak egynek volt, amikor egy együttérző rendőrcsaj megsúgta neki, hogy járőr ellen sosem fog…..
Orson egy roncs, mióta Bree kitette a szűrét. Megállás nélkül sír, könyörög meg fogadkozik, hogy Bree bocsánatáért bármivel vezekel. Pechjére a nője ezt a bármit komolyan is veszi, és felajánlja, hogy megbocsát - ha feladja magát. Orsonból gyáva féreg lesz egyből, és csak…..