Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PontMax

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..
Pontmaxtól kaptuk az alábbi segélykiáltást, aki az állatkert lakójaként (nem úúúgy) nem tudja feldolgozni az ott tespedő dilettanizmust. Az írás kicsit rendhagyó, hisz nem elsősorban az oldal hibáira, hiányosságaira világít rá, (nem is kell rávilágítani, mert az egész maga…..
PontMax 2008.05.09 13:03:30
Nem akartam ám cinikus lenni! Természetesen elsőrendű prioritás az állatok körülményeinek javítása és a figyelem, illetve az érdeklődés fenntartása.
Nem derül ki a honlapon, hogy mikor készült, így felmerül a gyanú, hogy ez a maximális teljesítmény. Megjegyzem az Egészségügyi Minisztérium új honlapja újonnan ízléstelen és újonnan operál olyan klisékkel, amelyeket már a biztosítók is igyekeznek kerülni vagy 5 éve. Pld.: boldog család, ezüsthajú idős pár vaciúj protkóval.. De sebaj, ~ 2 hónapja volt egy EüM-ös pályázat kommunikációs témában. Ötletelés. Visszajelzést 1 hónappal ezelőttre ígértek, de azóta sem történt semmi. Érthető. Nagy lomha intézmény sok szakértővel. Ott nem a vepdizálynert kell szidni, hanem a marketingesek zsenijét. Mert, hogy van olyan osztály és vszeg. azok küldték a képeket.
Visszatérve a FÁNK-ra és vélelmezve, hogy „p” berkes, illetve azt, hogy nincs ott hozzáértő ember, leírnám, hogy az elkészítés ideje max. 10 nap az ára meg 100.000 forint lehet. A többiek, a nagyon drága és nagyon hozzáértő ajánlattevők meg vszeg. olyan szálytot dobatnának össze a művelt egyetemista Pistivel a másodikról ami harsány és csilli-villi és flash-es. Az viszont nem idézi meg a FÁNK-ot. Az intézmény múltját és hangulatát.
Legyen egy pályázat! 50 kg. Zoo-csemegéért..
Csak ti ne felejtsetek el eredményt hirdetni, mint az EüM!
PontMax 2008.07.10 12:03:30
zoobudapest.hu/
Gratulálok!
bozóttűz! Ta-tamm! 2008.04.06 15:48:00
Ta-tamm!- az én falumban és-sel kezdődnek a legszebb mondatok -/1/ A Tatám: feje búbja kopasz, arcán semmi szőr. Kerek, mint a Puskás öcsi. Szombat reggelente a konyhában borotválkozik, olyankor akkurátus. (Bár akkor még nem tudtam, hogy ez a szó, jaj, vajon mit jelent.)A Tatám…..
A kezembe akadt egy régesrégen ajándékba kapott svájci bicska (éppen a nyúl torkát vágtam el), innen az ötlet, hogy egy gyors poszt keretein belül terjesszek egy kis ismeretet. Reméljük, hogy a mostani húsvéti ünnepekre nagyon sok fiúgyerek, apa, férj, nagyapa, homo-, hetero-,…..