Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manutdfan

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ryan Giggs nyilatkozatában elmondta, hogy nem állított fel magának semmilyen dátumot, amíg mindenképpen szeretne visszavonulni az aktív labdarúgástól.Mint azt a walesi varázsló kifejtette, rengeteg tényezőtől függ mindez, de elsősorban természetesen a huzamos…..
Fernando Torres, a Liverpool csatára bízik a Barcelonában, hogy ki tudja "ütni" Manchester Unitedet a Bajnokok Ligájából. Torres a Barcelonával szeretne találkozni a Bajnokok Ligája döntőjében, de természetesen ez csak akkor valósulhat meg, ha a Pool is elintézi a…..
Rio Ferdinand ügynöke, Pini Zahavi szerint védence öt évvel meghosszabbította kontraktusát a Manchester Unitednél, heti 130 ezer fontért.„Rio nagyon jól érzi magát a Unitednél, maradni akart, és a klub is mindenképpen meg szerette volna tartani. Voltak persze ajánlatai…..
A Manchester United portugál segédedzője kizártnak tartja, hogy honfitársa távozzon a csapattól.A Real Madrid számtalan visszautasítás ellenére sem akarja feladni, s továbbra is elsőszámú célja Cristiano Ronaldo leigazolása. A minap olyan híreket lehetett hallani, hogy a…..
United Blog Botlott a Chelsea! 2008.04.15 10:39:00
Hazai pályán csak 1-1-es döntetlent ért el Avram Grant csapata a kiesés ellen küzdő Wigan Athletic ellen, így már-már - ha eddig nem volt az - lehetetlen helyzetbe sodorták magukat a londoni Kékek a bajnoki címért folytatott harcban.Michael Essien az 55. percben szerzett vezetést,…..
United Blog United 2 - 1 Arsenal 2008.04.13 14:11:00
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának (Premier League) 34. fordulójában a listavezető Manchester United 2–1-re verte az Arsenal együttesét. Emmanuel Adebayor még az „ágyúsoknak” szerezte meg a vezetést, ám két pontrúgás: Cristiano Ronaldo tizenegyese és Owen…..
Helyszín: Old Trafford Kezdés: Vasárnap 17:00 Játékvezető: Howard WebbKözvetítés: Eurosport2 élőbenStream: www1.myp2p.eu/broadcast.phpA Manchester Unitednél korábbi sérülése ellenére, és a hétközi BL-meccs után ismét pályára léphet Rio Ferdinand, valamint feltételezhetően…..
Sir Alex Ferguson pontosan tudja, hogy egy hétvégi győzelemmel végleg keresztet vethet csapata az Arsenal bajnoki álmaira, azonban a skót mester elsősorban természetesen önös érdekekből kívánja besöpörni a győzelmet az Old Traffordon.Az Ágyúsok jelenleg 6 pontos hátrányból…..
United Blog Rio játékra kész 2008.04.11 18:45:37
Rio Ferdinand biztosan játszani fog a vasárnapi szuperrangadón az Arsenal ellen az Old Traffordon, míg Nemanja Vidic jó úton halad a felépülés felé, és akár már jövő szombaton pályára léphet a Blackburn Rovers elleni idegenbeli bajnokin. Ferdinandnak egyelőre nincs komolyabb baj a…..
A spanyol bajnokságban szereplő FC Barcelona két sztárjátékosa, Samuel Eto'o és Carles Puyol is úgy gondolja, a csapat véget fog vetni a Manchester United BL-álmainak, és a katalán egyesület jut majd be a legrangosabb európai kupasorozat döntőjébe.A fogadóirodák a Manchester…..
United Blog Jöhet a Barca! 2008.04.09 19:45:00
A Manchester United Carlos Tévez találatával minimális különbségű sikert aratott és 3-0-s összesítéssel jutott tovább az utolsó 20 percet leszámítva derekasan küzdő Roma ellen. Az olaszok szépen haltak meg a Bajnokok Ligájában, hiszen egy élvezetes, remek iramú találkozó…..
Azért ez nagy meccs volt :O a Chelseaben meg lesérült Cudicini így Hilario állt a kapuban. irtózatosan imádom a Bajnokok Ligáját :) remélem holnap egyébként nem csak focizgatunk hanem nyerünk is mert tettem tippmixen a csapatra...
Wenger hisz benne, hogy a csapat megnyerheti a PL-t, de tudja, ehhez az Old Traffordon nyerniük kell.A francia mester jelenleg a Bajnokok Ligájára koncentrál, de keddi konferenciáján még mindig bajnokesélyesként beszélt csapatáról.Sokan úgy gondolják, a Liverpool elleni 1-1 az első…..
Manutdfan 2008.04.08 22:35:38
Manutdfan 2008.04.08 22:42:22
Francesco Totti a negyeddöntő visszavágóján sem játszik a Manchester United ellen. Az olasz gárda játékmestere a múlt heti, 2-0-s angol győzelmet hozott első felvonás alkalmával sem lépett pályára combizom-sérülése miatt. Luciano Spalletti, a Farkasok vezetőedzője már a…..
Edwin van der Sar továbbra is úgy tervezi, hogy a nyári kontinenstorna után befejezi válogatott pályafutását. A holland portás már korábban jelezte, hogy a nyári Európa-bajnokság után nem kíván tovább a holland válogatott rendelkezésére állni. A 37 éves kapust a válogatott…..
United Blog Nincs törés Rionál 2008.04.07 21:18:00
Jó hírek érkeztek a United háza tájáról, ugyanis hétvégi sérülését követően a mai napon Ferdinand átesett egy mélyremenőbb orvosi vizsgálaton, melyen kiderült, szerencsére nincs szó törésről."Rión hétfőn elvégezték a szükséges vizsgálatokat, mely eredményének…..
United Blog Rio sérüléséről 2008.04.06 18:50:00
Ferdinandot a 2. játékrész közepén kellett lecserélnie Sir Alex Fergusonnak. A skót mester még csak reménykedik abban, hogy nincs komolyabb sérülése a bekknek. Azt nyilatkozta látták, hogy biceg Rio és a bajt megelőzendően hozták le őt, így remélhetőleg Vidic után nem kell…..
"Megvan a keretünk ahhoz, hogy a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is jól szerepeljünk, s reméljük, hogy megszerezzük mindkét címet." - nyilatkozta Park Ji-Sung.A 27 esztendős futballistát a Roma elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágójával kapcsolatban is…..
Meglepetésre csak 2-2-es döntetlenre volt képes a Middlesbrough otthonában a Manchester United. A Vörös Ördögök hiába szereztek vezetést a Riversideon, a hazaiak Alfonso Alves duplájával fordítani tudtak és csak Rooney góljának köszönhetően tarthatott meg egy pontot Sir Alex…..
Habár a United házi góllövőlistáját toronymagasan a luzitán szélső vezeti, Wes Brown szerint Wayne Rooney is ugyanolyan hasznos és fontos tagja a manchesteri gárdának."Wayne nagyban hozzájárul a csapat sikereihez. Igaz, hogy a csatárokat a lőtt gólok alapján ítélik meg az…..
"Azt hiszem ez egy fantasztikus eredmény" - kezdte értékelését a Roma elleni meccset követően Cristiano Ronaldo. "Az idegenben vívott mérkőzések mindig nagyon nehezek, és azt hiszem a csapat remekül játszott, nagyszerűen védekezett. Kontrajátékra rendeződtünk be, és úgy…..
Az Európai Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottsága Liechtensteinben találkozott, hogy döntést hozzon a 2010-es finálék helyszínéről, és hamar dűlőre is jutottak a testület tagjai: megítélésük szerint Madrid és Hamburg tökéletes helyszíne lehet a döntőknek. A két…..
Kedvenceink soronkövetkező Bajnokok Ligája ellenfele az olasz, AS Roma lesz. A két gárda kedden este feszül egymásnak Stadio Olimpicoban. Ennek apropoján kicsit közelebb hozzuk hozzátok a talján együttest. Habár ez az elmúlt időszakbeli gyakori találkák, miatt lehet, hogy nem is oly…..
Wayne Rooney elégedetten nyilatkozott, miután megszakította 6 meccses sorozatát, melyet gól nélkül abszolvált, ráadásul Wazzának öt hosszú hónap után sikerült ismét betalálnia az ellenfél hálójába hazai pályán a bajnokságban."Nagyon örülök. Az elmúlt pár hét…..