Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alkalmi nyúl

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma Zé a soros, aki köszönt mindenkit a falmlól. Attila szokás szerint mindenki más előtt már talpon, és húzza az igát, ritka irritáló egy gyökér, de azt el kell ismernem, hogy az állatokkal hihetetlen aranyos, érdekes, hogy az emberekkel már nem tud ilyen kedvesen bánni. (Nincs is benne semmi…..
alkalmi nyúl 2016.04.23 22:59:24
@Schlomo Goldberg: az elozetesbol ugy latszik, h a buli heveben tobbekkel smarolt. De meg nem tudjuk pontosan.
alkalmi nyúl 2016.04.23 23:03:52
@aloksak: igy van. A pasi epp olyan gaz.
alkalmi nyúl 2016.04.23 23:11:14
@PeniValdes: az onzoseg vakabb
Anikó feltehetőleg mesemondót reggelizett, hogy ilyen negédes hangon vezeti fel a mai cselekményt, de annyi baj legyen, mert hálistennek az adás felét kitöltő barkácsoló szegmenst látva majd mindenki sírva röhögve fogja felidézni az általános iskolás technika órákat. De előtte…..
alkalmi nyúl 2016.04.22 21:15:19
@PeniValdes: engem mar csak akkor szokott zavarni amikor kikunkorodik a fulembol mint egy szolo inda. Orrszor detto.
alkalmi nyúl 2016.04.22 21:19:32
@PeniValdes: ah, csak par fekete szal,azt nem lehet befonni.
alkalmi nyúl 2016.04.22 22:13:18
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: ez mondjuk nem jutott eszembe...
Kisebb kihagyás után újra itt vagyok, rendszeres olvasóim nagy örömére (akikből 3 is van: drága Édesanyám, aki mindig büszkeséggel konstatálja, hogy kicsi lányából olyan nagy ember lett, hogy az interneten DEGRADÁL másokat; a férjem, akinek minden poszt megjelenése után…..
alkalmi nyúl 2016.04.21 18:46:59
@alkalmi nyúl: na persze vannak nok akik kierdzoszakoljak az agressziot a pasikbol, ez ketsegtelen. Pl Sanya szerintem alapvetoen nem taho a nokkel, de Szinti es Heni mar megutottek nala azt a szintet amikor mar gorombasagokat mond. Attilanal ez a szint alacsonyabban van. :) Norbi teljesen gyoker a nokhoz es okkel. Az a fajta amiz meselt. Meghagja egy fatoveben aztan szevasz. Ez az en nem viszek not duma is azt mutatja, h a noket gyengebbnek es alacsonyabb rendunek tartja maganal, nem a tiszteletrol szol.
alkalmi nyúl 2016.04.21 18:48:32
@PeniValdes: igen, es a nematalakito mutet is bonyolultabb :)
alkalmi nyúl 2016.04.21 18:58:11
@VV Erőlegény: egyetertek tulajdonkeppen. Heni keptelen megszabadulni a szemelyes ellenteteitol. Ha ezt felre tudna tenni Attila valoban jo lenne. De erre noncs sok eselye. Amugy Attila miert nem Norbit kerte h kuldje ot ki. Nem lehet? Es ha annyira meg akarna szabadulni Diatol, maga is megtehetne. Ez is sunyisagra vall es Heni csak ezt a felet latta.
Szerencsétlen Norbit senki sem vádolhatja azzal, hogy már-már bántóan okos, de ahhoz, hogy diktátor legyen, igazából nem is kell tanult embernek lennie. Volt elég példa erre a történelemben, Ugandában Idi Amin, a szomszédban Ceaușescu se volt egy MTA tag, mégis egy egész népet hajtottak igába,…..
alkalmi nyúl 2016.04.20 23:29:34
@csincsilla72: Tudom, csak elméleti síkon vetettem fel ezt a lehetőséget. :) így inkább maradok a netes sorozatnézésnél. :)
alkalmi nyúl 2016.04.20 23:33:21
@Pácsó Ármándó: Miért? A mangrove erdők vidékére szívesen utaznék, imádnám közép amerikát, az még elérhető lehetőség. Szibéria... :D
alkalmi nyúl 2016.04.20 23:46:54
@Infomaniac: Észrevettünk, de már lefáradtunk, legalábbis én. Ne aggódj, a korán kelők majd írnak neked :D Te meg este folytatod. Így nem lesz csak 18 óra reakcióidő elcsúszás.
  Beköszöntött az a hét a lakosságra, amire csak Norbert és esetleg Attila vágyott: a távozó Sándor Norbit nevezte ki gazdának, ami praktikusan azt jelenti a tanyasiak számára, hogy bele fognak gebedni a melóba, és ha egy szalmaszál is csálén áll, akkor a tejbegrízadag lefeleződik. Szép kilátások,…..
alkalmi nyúl 2016.04.19 10:25:07
@VV Erőlegény: Ez egy másik nézőpont, és ezzel is egyetértek. :) Említette is Heni a kolbászt... És igen, Norbi részéről ez a dohányzás valami olyan létszükség, ami nélkül képtelen élni, és rettentő fontosnak van beállítva, enyhén szólva túlmisztifikálják. Én is dohányoztam, és le is szoktam, pontosan tudom, milyen. Kizárólag az agyunk függ ezektől a szokásoktól. Bármit le lehet tenni, legfeljebb hiányzik. :)
alkalmi nyúl 2016.04.19 10:31:59
@VV Erőlegény: Nem tudom, de jó kérdés. Talán, mert részegen a problémák nem tűnnek problémának, és a felszabaduló dopamin hatására szeretik egymást. :)
alkalmi nyúl 2016.04.19 10:49:40
@Chuck Νorris: Talán azért nem puffogott, mert ő is betette volna a közösbe, mint ahogy mindenki bele is tette. Lehet azon is morfondírozni, hogy ki miért vagy miért nem adta el a malacát ( az amúgy kamu esküvő kamu fogásának- nyilván nem eszik meg senki 3 ekkora malacot, főleg nem egy egész násznép, de nekik ez eszükbe sem jutott, látszik mennyire a saját kis világukban élnek). Bennem fel sem merült, hogy ne tennék bele a közösbe, mivel itt minden közös. Ha meg Norbi és a többi malacgazda volt akkora mártír, hogy bele tette, akkor azt igen csúnya dolog felhánytorgatni utólag. Senki nem kényszerítette a malaca eladására. Ott és akkor kellet volna ezt tisztázni, kié a pénz, melyik malaccal mi lesz. Nem utólag odavágni a másiknak, mint sziklaszilárd érvelést.
  Mozgalmas kis epizód volt ez, de mivel vasárnap reggel van és nyolctól Forma-1 is van, nem cifrázzuk agyon a hogyvótot, nem emlékezünk meg Anikó szettjéről, pedig lehetne, és nem megyünk bele olyan részletekbe, mint kinek mit üzentek otthonról a rádión keresztül, pedig az is megérne egy misét,…..
alkalmi nyúl 2016.04.18 23:31:29
@VV Erőlegény: Siman. :D ugyhogy aki unja a pontube-ot nezhet (hallgathat) majd amator tanyaszexet ;)
alkalmi nyúl 2016.04.19 09:46:01
@lac64: Akkor mondta, amikor a dohányrendelésén összebalhéztak, hogy Heni lófaszt se csinál. Ami amúgy nem igaz, de hát valamivel kell érvelni... :D
alkalmi nyúl 2016.04.19 09:47:47
@lac64: Igen, lehet, hogy így van, de a lényegen nem változtat. Nem tudja a hirtelen felmerülő problémákat megoldani, illetve képtelen változtatni, nem rugalmas.
Ha ilyen intenzitással folytatják a műsor készítői a háziállatok behozatalát, akkor lassan rohadt nagy gondban lesznek, mert néhány baromfit kivéve, gyakorlatilag már minden van itt, ami egy tanyán létezik. Tűkön ülve várom, mikor kapnak a lakók egy zsiráfot, vagy egy koala…..
Anikóra valaki rászólt, hogy ne álljon kis terpeszben a felkonf alatt, mert a pajtában kóringyáló birkák már csak poénból is átszaladnak a lába között, ami jó, viszont továbbra is sztreccsfarmerbe öltöztetik, ami meg nem. Jó, erről nem tehet, illetve egyikről sem, a gatya a stylist, a Véber Gyuri…..
Míg az előző részben komolyan aggódtam amiatt, hogy félrészeg kirakatparasztokra bízták egy ártatlan kis boci világrajövetelét, mára megvilágosodtam, hogy ez csak egy reality, ahol semmit nem bíznak a véletlenre. Ma új szereplőkkel bővült a tanya, akik nem is sokban térnek el az eddigi lakóktól...
alkalmi nyúl 2016.04.07 10:23:44
@VV Erőlegény: :D :D :D Azért ez elég erős taktika, nem hiszem, hogy Brigi ennyire előre tervez. A CSOK-hoz házasság is kell, az meg azért érdekes lenne egy realityből egymást 2 perce ismerő párnál, úgy hogy a nőnek még a gyerekit is el kell viselni, nevelni, pénzelni... nem hinném, hogy Gergőnek ez az életcélja. Szerintem részéről tudatos a szerelmi szál.
alkalmi nyúl 2016.04.07 10:44:32
@lac64: Igen, annak is megvan az oka, hogy Heni szinlgi, ez teljesen igaz, talán pont az, hogy jobban akar tudni mindent mindenkinél és ha nem ért egyet valamiben azt addig mondja míg az ember haja égnek áll. Ezt a pasik nagy része ordibálással kezeli, mert ( feltételezem) nem akarja a fogait kiütni... A kapcsolatokhoz való hozzáállásukat kritizáltam mindegyiküknek, szerencsétlen Brigi csak egy példa volt. De mondhattam volna Attilát is, akinek otthon van a párja egy 7 hónapos kisbabával, ő meg azon "poénkodik", hogy Vivinek milyen jó a segge, meg volt még sok ilyen megnyilvánulása, de már nem tudok idézni. Gondolom, ha hazamegy majd kimagyarázza szegény asszonynál, akinek nyilván rosszuk esik ez, ha látja. Vagy akár Sanya, aki a nárcizmusával, vagy Dani a teljesen elfuserált gondolkodásmódjával ( és neki is ott van egy 1,5 éves kislány) vagy akár szerencsétlen Dia, aki az apjának akar bizonyítani ( aki a földbe alázza születése óta a lányt, hogy mindenre alkalmatlan). Vajon milyen kapcsolatkezelést vagy mércét tanítanak ezek a szülők a gyerekeiknek? Ez a verbális abúzus, ami jó esetben nem társul fizikaival. Lehet, hogy erősen fogalmazok és kisarkítok dolgokat, de roppantul fel tudnak bosszantani az ostobán egymást minél hangosabban leordító humanoidok, ilyenkor valóban egysejtűként viselkednek. Azért remélem nem ez a kinti átlag, de lehet, hogy én élek álomvilágban.
alkalmi nyúl 2016.04.07 11:07:35
@Krétagarbó: Igen, ez igaz. Valóban, a legtöbbjükből láttunk már szimpatikus és antipatikus megnyilvánulást is. Kivéve ugye a megbúvókat.
Indul a hülyezene, jön Anikó, és már nyakig is vagyunk a műparasztok mindennapjaiban. Bájos műsorvezetőnk rájött, hogy, ha eléggé keresztbe kuszálja a lábait, akkor az isten meg nem mondja, hogy most görbe, vagy nem, de mivel az én lábaimat meg ki se lehet olvasni, ezért ígérem, leszállok a témáról...
Elöljáróban annyit, hogy sejtettem én, hogy lehet ebből az alapanyagból kifejezetten fasza epizódokat is összerakni, ez például messze a legjobb volt eddig. Na, csujogassunk. Biztos velem van a baj, de már most unom a kibaszott Bohemian Betyarz zenekart vagy mi a pöcsömet, míg a VV alatt a Tóth…..
alkalmi nyúl 2016.03.29 23:16:52
@Well...: folyamatosan omladozik, ezert hullamzik ennyire a kedelyallapota. Mivel nem az a reggeltol estig rovidet ivo kategoria, igy a heti egy jol bebaszunkkal kitart egy darabig, de ki tudja mi lesz...
alkalmi nyúl 2016.03.30 00:14:55
@Nem Penny hajója: ugy, hogy szegeny Sanyi a laba miatt a konyhara kerult mint viz es tuzfelelos, igy nem kell asnia meg ganajoznia, viszont tobb ideje es energiaja marad futasra meg fittnesszre :) tok jo nem? Szegeny Heni meg sziv miatta. Na most kene jol elvernie a segget a narcisztikus ven pocsvedosnek.
alkalmi nyúl 2016.03.30 10:02:13
@Krétagarbó: Ezért írtam, hogy szerintem. Az kóros ivászatnak sokféle változata van. Amúgy meg miért kéne levakarnia bármit bárkinek magáról ha már kiáll a tv-be közszemlére tenni magát? Azt lehet írni, hogy idegbajos, suttyó, bunkó, paraszt stb.., azt, hogy van némi alkoholproblémája SZERINTEM, azt nem? Nem kötekszem, csak nem értem a logikát. Az enyém is csak egy vélemény, de ne legyen igazam. Amúgy hajrá Heni :)
Népiesch muzsika (szintetizátor?) hangjaira hasad a hajnal Szlovéniában, birkák legelnek lustán, FördősZé meg aszongya, hogy korábban minden jobb vót, mert villamos, internet és angolvécé nélkül is lehetett teljes életet élni, de még milyet. Ennek illusztrálására megmutatja a Nagykörutat meg két, a…..