Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KatiH

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kedvenc sorozatom folytatódik, azaz megint bepillanthatunk valakinek egy napjába. Ráadásul a helyszín és Kati munkája is különleges, hiszen meglehetősen ritkán érkezik poszt Izraelből, pláne olyan, aminek a szerzője napjai egy részét a Jad Vasem központban, másik részét pedig…..
KatiH 2016.03.22 13:56:24
@P.Elliot: pont ma van 10 éve, hogy eljottunk Magyarorszagrol
KatiH 2016.03.22 14:05:54
@tanato: nagyon nem merheto ossze egy orvos vagy egy mentos tudasa, feladatkore, de - itt legalabbis biztosan - a ketto remekul kiegesziti egymast, es egyelore nem tapasztaltam, amit pl. amerikai sorozatokban lattam, hogy az orvosok vagy a noverek leneztek volna a mentosoket, vagy forditva....ket kulon vilag, a ketto kiegesziti egymast, es igy a legjobb a betegnek is. Na igen, mi itt elegge jol fel vagyunk keszitve sajnos trauma-ellatasra. De szerencsere szulesem is volt mar azert :). Es nem, nem volt semmilyen egeszsegugyi alapkepzesem, leszamitva a jogsihoz kotelezo tanfolyamot. Amirol itt viszont nem tudtak, mi fan terem, mert az itt nincs, bar ha jol tudom identol mar kotelezo alapszintu elsosegelynyujtast tanulni a tizedikes evfolyamnak a suliban.
KatiH 2016.04.11 09:39:38
@tanato: Szia! Hehe, jol megvarattalak a valasszal, bocsanat! A megjelenes utan jott nekunk egy unnep, es utana elfelejtettem visszanezni. Szoval a gyerekek heberul es magyarul is ertenek es beszelnek is. A ket nagyobb tanul mar angolul az iskolaban, es par ev mulva hozzajon az arab is. Ennyi szerintem eleg, ha veletlenul kiderul valamelyikrol, hogy van tehetsege a nyelvtanulashoz, akkor persze szabadon bovithetik a tudasukat, en orulni fogok neki nagyon. En is ezeken a nyelveken kommunikalok ilyen-olyan szinten, de en mar nem fogok mast tanulni, ez is sok, keverednek a dolgok a fejemben sajnos.