Regisztráció Blogot indítok
Adatok
timcsik

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apránként műanyag, a mumus 2019.02.27 16:51:58
Ma már szinte szitokszó, ha valami műanyagból van, holott a 19-20. században, amikor felfedezték a különböző műanyagokat és azok széles körben használhatóakká váltak, még mindenki boldog és elégedett volt. Senki sem gondolta, hogy eltelik 150 év, és ekkora mértékű, visszafordíthatatlan rombolást…..
A Vágóhíd- és Mester utca sarkán dolgozom. Sokszor van, hogy rendőrök irányítják a forgalmat az itteni kereszteződésben. A kollégáim azt mondták, hogy a zsarunövendékeket küldik ki ide gyakorolni. Van, hogy figyeljük az ablakból őket. Mókás, ahogy az emberek igazából nem tudnak mit kezdeni a…..
Bizony. Én. Meg egy diéta. Soha. Ja, de. Most. De csak egy hét, és annak is mindjárt vége. Nem a fogyás miatt kezdtem bele, hanem a méregtelenítő tulajdonsága miatt, de azért már fogytam 2,5 kilót (pont ennyit, de tényleg) 4 nap alatt, szóval legalább valami nyoma van, hogy undorodásig eszem ezt a…..
Én és... Én és a meleg kérdés 2016.04.24 13:52:30
Ez is tipikusan olyan téma, ami két táborra osztja az embereket. Aki elfogadja és aki ellenzi. Szerintem nincs "tartózkodom" csapat a kérdésben. Aki tartózkodik, az inkább elfogadja, mint ellenzi. Nem? Én speciel az elfogadók táborát erősítem. És őszintén szólva nem értem, hogy a 21. században hogy…..
A cím el is árulja, hogy nagyrészt miről is fog szólni ez a bejegyzés, de mielőtt rátérnék egy két dolog történt még azért. Néhány rövid mondatban le is írom. :) Megemésztettem a vasárnapi boltzár eltörlésének kérdését és úgy döntöttem, hogy lesz@rom inkább. Felesleges ezzel idegesíteni magam, csak…..
Én és... Én és a blogok 2016.03.23 13:12:51
Évekkel ezelőtt volt egy blogom. Aztán valahogy ráuntam, vagy mi. De néha úgy érzem, hogy jó lenne vezetni valami naplót (középiskolás koromban volt, de inkább elégettem mindet xD), ahová leírhatom a gondolataimat, az érzéseimet, a véleményemet különböző témákról, illetve a világ dolgairól. Hát úgy…..
Habár fejlesztésnél maximálisan arra törekedtünk, hogy a legegyszerűbb legyen egy blog, illetve egy poszt létrehozása, mégis vannak, akiknek ez nehézséget okoz, nekik szánjuk ezt a posztot. Első lépésként hozz létre egy Indapass felhasználót, az Indapass egy köztes szolgáltató, ami az összes Indás…..