Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltán Karácsony

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerdai napon az MTI híre nyomán két cikkben is foglalkoztunk az Indexen a horvát válogatott nyílt levelével. A Zlatko Dalic szövetségi kapitány, illetve a teljes válogatott keret és stáb által jegyzett szöveg számtalan érdekes megállapítást tartalmazott a helyi politika és futball kapcsolatáról.…..
Egyre másra jelennek meg a cikkek Kásler Miklós – mindjárt emberminiszter – eddigi, szellemi ámokfutásáról. Ezúttal alaposabban szemügyre vesszük, miért is károsak a megszólalásai. És ennek semmi köze személyes hitéhez...
Tudtad, hogy a túladagolt drogfogyasztóhoz hívott mentősök csak akkor értesíthetik a rendőrséget, ha az ellátásra szoruló személy közvetlenül fenyegeti valakinek a testi épségét? Ehhez képest Szolnokon rutin, hogy rendőr is érkezik a mentővel. Felhívtuk az érintettek figyelmét a jogellenes…..
Zoltán Karácsony 2018.04.27 17:43:42
Lement az RTL Klub és a TV2 híradója is a választás hajrájában, ezért megnéztük mindkettőt, hogy lecsekkoljuk, a mai országos választás mennyire fontos a két legnagyobb kereskedelmi csatornának. Az biztos, hogy a TV2-n legalább annyira fontosnak találják a gyilkossági és terrorista híreket, mint a…..
Az RTL Klub tegnapi híre szerint a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal körüzenetben korlátozta a nyilatkozást azután, hogy kiderült, hogy egy komáromi iskolában szégyenfalra tűzik a „renitens” diákok nevét. Már többször elismételtük, de sajnos ezúttal is aktuális: nem, egyetlen iskola,…..
Zoltán Karácsony 2018.01.09 09:46:13
A Kárpátok Géniuszának országában volt utoljára katonai kiképzés és hazafias nevelés az iskolákban...
Ahogyan azt tegnap megírtuk, névtelenséget kérő szegedi olvasónk számolt be arról, hogy annak ellenére, hogy a Szegedi Nemzeti Színház főigazgatója, Gyüdi Sándor korábban a sajtónak azt állította, hogy A sevillai borbély bemutatóját ugyan megtartják, azonban a próbákat rendező-asszisztens vezeti, a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Szerkesztő! Egy friss tapasztalat egy ismert csatlakozástechnikai cégről,illetve az alvállalkozójáról. Az ország délkeleti részéről jelentkeztem, egy hirdetésre amiben Mosonmagyaróvárra kerestek…..
Zoltán Karácsony 2017.02.05 09:47:24
@Szumátriai Patkánymajom: Vagy talán a mocskolódás helyett ésszel kellene munkát keresni...
  Csak úgy röpködtek az álcivilezések az elmúlt hetekben. A kormány és a kormánypárt vezetői a velük szemben kritikus szervezeteket minősítették álcivileknek, akiket a radikálisabbak szerint ki kell takarítani az országból, a mérsékeltebbek szerint pedig a jelenleginél átláthatóbbá kell tenni.…..
Zoltán Karácsony 2017.01.21 19:40:02
Évek óta jól követhető az az országos szintű szegényellenes szociálpolitika, melynek következményeként ma Magyarországon egyre mélyebb a szegénység, egyre szélesebbre nyílik az olló, és egyre súlyosabb a társadalmi leszakadás. A leszakadás okai messze túlmutatnak a gazdasági világválság szomorú…..
Magyarországon lezárult az alacsony munkabér időszaka. Ezt tudta mondani a szájával a gazdasági miniszter. Azt is gyakran hangoztatják, hogy Orbán regnálása egyenlő az adócsökkentés kormányával. A helyzet az, hogy egyik sem igaz...
Combosodik a DK, a Jobbik metamorfózison megy át, az MSZP-t belső viták emésztik, az LMP elveszítette vezetőjét. Röviden így jellemezhetnénk a fontosabb ellenzéki erők helyzetét szűk két évvel a következő parlamenti választások előtt. Gyurcsány Ferenc pártja a jelenlegi folyamatok tükrében a legfőbb…..
Zoltán Karácsony 2016.06.12 10:46:40
Ismét lehet állami támogatásból hűtőt venni, meg van mentve a magyar. Ez az intézkedés annyira értelmetlen, annyira kisstílű, annyira kispolgári, annyira fos, hogy akrilba kellene foglalni és mutogatni a kulturált népeknek, mi mindenre képes a primitív ösztönökre építő kormányzat. Egyáltalán ki a…..
Aki egy picit is jártass az online térben, szokott híreket, blogokat olvasni és a kommenteket is átnyálazza (emberek jelentős része), azok már találkozhattak a "te is bérkommentelő vagy?" kifejezéssel! A bérkommentelő olyan internetes csökevény, akit fizet egy hatalom, egy cég vagy valaki, hogy…..
Elmaradt a szülinapi akciózás a Wizznél, nem lehet ma nagyot kaszálni a nyári jegyvételekkel. De az árak az elmúlt hetekben szépen estek, végre a nyaralójáratokra is épeszű áron lehet foglalni. Friss jegymustra és foglalási tippek. Elfelejtkezett a Wizz Air a saját 12. születésnapjáról, legalábbis…..
Zoltán Karácsony 2016.05.19 12:48:54
A Facebookon megalakult CSOK károsultak csoportjában olvastam egy vélhetően fideszes kötődésű emberkének a kommentjeit (aztán ez az ember emailben engem is elküldött a picsába), ami miatt billentyűzetet ragadtam. Nem látom értelmét privátban bizonygatni szellemi képességeit. Sokkal inkább tartozik a…..
Vendégszerzőnk, Barna Judit írása Keresem a jelzőt. Balliberális média. Nem jó. Van köztetek sok jó újságíró. Én is olvaslak téged, és te is sokszor írsz a programjaimról, projektjeimről. Ráadásul a legtöbbször nagyon tetszenek neked. A szó, amit keresek, talán a frusztrált újságíró. Frusztráltan…..
Zoltán Karácsony 2016.04.19 11:57:49
@ingyenebed: Az a baj veletek liberálisokkal hogy buzik vagytok...
A Budai Vár megújításával kapcsolatos fenntartásai miatt pár napja lemondott a Nemzeti Hauszmann Tervet jegyző Hauszmann bizottság három tagja is. A döntésük fő okaként azt jelölték meg, hogy a kormány döntéseiről az újságokból értesültek, a fejlesztésekről a testület nem folytathatott vitát, és…..
A múlt hét mással sem volt tele, mint azzal, hogy hány Tények- és egykori Napló-újságíró és tévés hagyja ott a TV2 hírszerkesztőségét, mert képtelenek együtt dolgozni azzal a Kökény-Szalai Viviennel, akit a pletykák szerint Habony Árpád ültetett a szerkesztőség nyakára. Igaz, ezek a tévések úgy…..
Eredetileg ott sem lettem volna, aztán meg majdnem igen, végül mégsem. Röviden így foglalható össze a sztori, a hosszúért olvassanak tovább!..
  Egy évekkel ezelőtt, a domogyedovói nemzetközi repülőtér történt robbantás videója járta be az internetet azzal, hogy valójában kedd reggel készült Brüsszelben. Erről nagyon hamar kiderült, hogy nem igaz – mi is csak fenntartásokkal linkeltük be a cikkünkbe, majd meg is írtuk, hogy egy manipulált…..
Zoltán Karácsony 2016.03.22 16:00:55
@Dr. Fotos: én se kapcsoltam ide:) Sajnos a hirkeresőn fenn vannak ezek a végbéllény blogok...