Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bewan

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
Bewan 2016.03.21 15:38:59
@Genrih Grigorjevics Jagoda: Szóval azt állítod, hogy a magyar társadalom elfogadóbb a korrupcióval szemben mint a román társadalom? :) Mondták már neked, hogy ne magadból indulj ki? Értem én, hogy neked mint Fideszesnek ez az érdeked, csak hát ugye ez nem kívánságműsor, szóval jobb ha szoktatod magad a gondolathoz, Viktor bizony sittre megy.
Bewan 2016.03.21 16:08:52
@wharton: Nem kell most oldalt választanod, hisz már rég választottál.

Ami pedig Szabó levelének kiposztolását illeti, nagyon aranyos, ahogy úgy próbálod beállítani az egészet, mintha ő csak egy ártatlan kis interjúmegkeresést küldött volna mondjuk a madarak vándorlásának témájában egy ornitológus magazin képviseletében, és nem a Fidesz propaganda TV-jének napok óta zajló, Juhász elleni lejáratókampányához gyűjtött volna anyagot. Előbbi esetben valóban semmi ok nem lenne kitenni a megkeresésről szóló levelet utóbbi esetben viszont pontosan ezt kellett tenni.

De látom csak nem akaródzik elfogadnod, a posztban egyértelműen leírt tényállást, miszerint Szabó NEM a levél nyilvánosságra hozása miatt mondott fel, hanem azért mert nem volt gyomra ahhoz a munkához, amit az általad támogatott párt propaganda TV-jénél ráerőltettek.

Mivel úgy látszik, elromlott a gördítősávod és nem bírsz felgörgetni, ezért bemásolom neked a fenti posztból a lényeget, hátha így sikerül elolvasnod és talán még felfognod is:

"Szabó Tibor információink szerint nem akart Juhász Péter karaktergyilkosságában részt venni, megvan a TV2-nél az a személy (Kunfalvi Nóra), aki ezt az ügyet, és még sok más hasonló, akár kormánymegrendelésnek is tekinthető témát visz, bár a pályafutását elnézve Kunfalvinak sok noszogatás nem kell az ellenzék baszlatásához. Szabó viszont nem akarta ezt csinálni, az értekezleten jelezte is, hogy kösz, de ne én, vigye aki elkezdte, viszont utasításba kapta, aminek nem tudott ellenszegülni, mert, gondolom, akkor még féltette az állását.

Aztán amikor kiborult a bili, és egyenlőségjelet tettek Szabó és Kunfalvi közé, akkor Szabónál betelt a pohár, felállt, és nem kért ebből. Informátorunk szerint Szabó akkor kérdőjelezte meg a Tények és az egész tendenciózus "hírszerkesztés" folyamát, amikor az itt látható videó riportszövegét úgy olvastatták fel vele, hogy semmi köze nem volt hozzá - az interjút Kunfalvi Nóra készítette, akinek a nevét viszont nem jelentette meg a TV2 sehol.

A Tények.hu stábjával együtt ő volt a hetedik, aki Kökény-Szalai Vivien érkezése és a TV2 hírműsorának propagandaműsorrá alakulása óta állt fel."

Külön felhívnám a figyelmed az utolsó bekezdésre!

További kellemes talpnyalást!
Bewan 2016.03.21 16:14:13
@wharton:

Ajánlom figyelmedbe:
444.hu/2016/03/21/egymas-utan-mondanak-fel-a-tenyek-riporterei

...ja tudom, a Fideszesek nem olvasnak 444-et, de ha esetleg mégis erőt veszel magadon