Regisztráció Blogot indítok
Adatok
justbefree

19 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2018. április 8, vasárnap.Ekkor még a Hír TV-ben Kálmán Olga vezetett műsort, az RTL Klub pedig Baló György műsorvezetésével 20 részes választási vitasorozatot szervezett, melyet miniszterelnöki vita zárt. Klasszikus, a rendszerváltás óta megszokott színvonalú választási műsorok voltak ezek,…..
Amikor megszülettem, Baló György már tíz éve az MTV-ben dolgozott. A következő emlékeim már a gimis, és azon túli időszakból jönnek, amikor apámmal  rendszeresen együtt néztük az MTV1 meghatározó hírműsorait (A Hét, Az Este). Ha Baló György vezette a műsort, garantált volt a pezsgő vita, a sarokba…..
Egy Párizsban egyedül felbontott ital, bográcsgulyás New Yorkban, közös meccsnézés Hungary mezben egy londoni lakásban, sakkozás egy baráttal videchaten Sydneyből. Egyéni sorsok és emberi kapcsolatok, amiket országhatárok választanak el, de két dolog közös: a kivándorlás és a valóság. Így az RTL új…..
Előzmények Kósa Lajos egyéni képviselői indítványt nyújt be: 250 helyett 400 órát túlóráztathatnának a cégek éventeA parlamenti vita során Lezsák Sándor levezető elnök elhallgattatja az ellenzéki felszólalókatA szakszervezetek december 8-ra tüntetést szerveznek a Kossuth térre, ám a rendőrség a…..
Just Be Free Az én CEU sztorim 2018.12.04 00:43:37
2018. december 8-án a CEU vezetői sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a CEU lényegét adó képzéseket Bécsbe kényetelenek áthelyezni, mivel a kormány december 1-ig nem írta alá a budapesti működéshez szükséges megállapodást, így januártól nem vehetnek fel új hallgatókat ezekre a képzésekre. A…..
justbefree 2018.12.04 23:51:14
@Mickey Pearce: Ezek esti tüntikék voltak. Napi 8-10 óra munka után ki a gyereket fürdeti, van aki pattint egy sört a tévé mellé, és van aki kimegy tüntikézni. Másnap indul daráló tovább. De legalább volt egy este, amikor nem csak telefonzombikat látsz a Combinon, hanem pár ezer arcot egy tüntetésen. Nem rossz alternatíva, pláne, ha hiszel abban, hogy a jelenléted idővel cért érhet.
Just Be Free Az Indexért 2018.10.01 23:37:44
2018. október 1-én az Index is az olvasóihoz fordult támogatásért. Nincs ezzel egyedül, de ha 3 éve azt mondják nekem, hogy az akkor 2,1 milliárdos árbevételű, százmilliós nyereséget felmutató Index az olvasóitól kér támogatást, nem hiszem el. Az okokat és a korábbi folyamatot ismerjük, de ha már ez…..
Just Be Free The X Factor UK 2019 2018.09.10 22:57:52
Szeptember 1-én elstartolt a brit X Factor újabb, sorban immár a 15. évada. A műsor a 15 év alatt megélte már néhány mélypontját és fénykorát, de rendre új színfoltot tudott mutatni és kitörni a korábbi sablonokból. Olyan sztárok törtek elő a semmiből az X Factornak köszönhetően, mint Leona Lewis,…..
A 444 TLDR rovata egy olvasmányos és felkavaró történetet hozott le egy szekszárdi középiskola diákjáról, Ákosról. A teljes cikket érdemes elolvasni: 444 - Iskolai diákcsínynek indult, szövevényes bűnügyet kreáltak belőle, de összefoglalnám röviden: A bukás milliószor felhasznált sablonjából két…..
Just Be Free Hír TV 2015-2018 2018.08.01 21:58:20
Egy újabb korszak zárul, véget ért a relatív függetlenül működő Hír TV három éves története, hogy a mai naptól ismét a jobboldalt szolgálja. Nem én mondom, ezt maga Kocsis Máté fejtette ki Kálmán Olga korábbi műsorsávjában, elsőként megtörve a fideszes bojkottot a csatorna ellen. Az őt követő…..
justbefree 2018.08.01 23:37:42
@Szilvió: Igazad lehet, én úgy láttam, az Egyenesen színvonala az idei választásokat követően zuhant be. Mintha akkor engedte volna el Olga is sokunkkal együtt azt, hogy tények és a valóság mentén meg lehet győzni bárkit is. Talán azóta szólt a műsor igazán egy adott célközönséghez, és ezen nyilván nem segített a fideszes bojkott is.

Azért szar lesz elengedni a Hír TV-t, egész megszoktam, hogy értelmes híreket kapok napközben, és - vendégtől függően - este a napi hírek értelmezését.

Csatlakoznék a végszavadhoz, az elmúlt 3 év szép pillanatait - ahogy Veiszer Alinda is mondta az utolsó adásban -, mi is visszük magunkkal
Just Be Free Újra itt 2018.07.14 22:53:27
2 év és 1 hónap kihagyás után újra itt. Bár nem született sok poszt, mégis hiányzott ez a blog, de mindig elfogyott az erő és lelkesedés, amikor kiírtam volna magamból valamit...Az eltelt idő alatt elhagytam a szülővárosom, és felköltöztem Budapestre, magam mögött hagyva életem legnárcisztikusabb…..
Just Be Free Orlando, 2016.06.12. 2016.06.12 22:46:48
Olyan korban élünk, amikor még mindig megtörténhet az, hogy egy tömött nightclubba bemegy egy őrült, és lőni kezd, amerre csak lát. Ez elkeserítő tragédia, és a tehetetlenséget nehezen írják le szavak. Ez esetben teljesen mindegy, hogy a támadás ráadásul egy melegklub résztvevői ellen irányult. És…..
Alig néhány nappal azt követően, hogy Orbán Viktor miniszterelnök egy portugál újságnak adott interjúban úgy nyilatkozott: Magyarország az azonos nemű pároknak a házasságkötés kivételével azonos jogokat biztosít, a kormány tegnap a költségvetési salátatörvénybe rejtve a bejegyzett élettársi…..
Just Be Free Orbán és a melegek 2016.05.02 08:34:42
Amíg a kormánypártok a melegtémát leginkább agyonhallgatják, a miniszterelnök valamiért úgy érzi, hogy évről évre meg kell szólalnia a kérdésben - legutóbb pont tegnap. E megnyilvánulások esetén tartalmi újdonságról nem beszélhetünk, kirekesztésről annál inkább. Tavaly a homofóbia elleni világnap…..
justbefree 2016.05.02 19:38:12
@inebhedj - szerintem:
Akkor család az, ahol apu esténként pár fröccs után felpofozza anyut, és üvölt egyet a három gyerekkel.
Nem család, ahol anyu meghal rákban, és apu egyedül, vagy egy új kapcsolatban neveli a gyerekeket.
Két életszerű példa Magyarországról.

Család inkább az, ami szereteten alapul, és a benne élők családként tekintenek rá.
Just Be Free Borongós tavaszodás 2016.05.01 15:42:31
Bár az idei tél nem volt különösebben hideg, annál inkább hosszúnak, szürkének és unalmasnak tűnt, ami után alig-alig akart jönni a tavasz. Aztán egyik hétről a másikra minden zöldbe borult, olyan gyorsan, hogy az átmenetet meg sem éreztem, pedig nagyon vártam, hogy a téli, depresszív időszakot…..
Hát itt volnék, és megpróbálok egy olyan blogot létrehozni, ami minden hasonló helyzetben lévő fiatalt érdekelhet, hasznos tanácsokkal láthat el, és segítségére, valamilyen szinten támaszára lehet, ahogyan nekem is... A blogot most kezdtem el, és lévén soha nem foglalkoztam ilyen jellegű…..
justbefree 2016.04.03 17:00:05
"Tizenhat évvel ezelőtt született egy gyönyörű, vidám kislány. Jázminnak nevezték el a szülei. Jázmin nincs többé, de nem halt meg. Egy másik nevet választott magának, egy másik nemet kapott a sorstól. Transzneműnek született. Női testben él, de férfi lélekkel." Eddig a WMN.hu cikkének…..
Just Be Free Ne gondold... 2016.03.28 17:20:01
Meleg témában számos jól és kevésbé jól sikerült shortfilmből válogathatunk. Ezek többsége általában nem akar sokat mondani, csak gondolatébresztőként bemutatni egy-egy élethelyzetet, és a nézőre bízva a folytatást, elmerengést. Ez a rövidfilm egy könnyed 10 perces alkotás, középpontban a homofób…..
2014. tavaszán Kerényi Imre felhevültségében bedobta a köztudatba a "buzilobbi" szót, azóta pedig külön is érdekes figyelni, hol bukkanunk egy-egy meghatározó személyiség mögött meleg férfiakra. (Kerényi színházi képzéseket érintő meredek eszmefuttatása természetesen egy külön posztért kiált majd…..
Just Be Free Március 22, Brüsszel 2016.03.22 20:10:14
:( (C) Plantu, Le Monde..
Just Be Free Blogindító 2016.03.21 21:58:36
Szabadon élni jó. Sőt élni csak szabadon érdemes.Hangzatos szavak, de napjainkban valahogy mégis ismét kézzel fogható jelentést kapnak. Olyan időket élünk, amikor egyre többen kell megtalálnunk a maguk szabadságát, kiállni a számunkra fontos értékekért, célokért, másokért és önmagunkért. Ez a blog…..