Regisztráció Blogot indítok
Adatok
theClaw

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napokban Internetfölde újra lángokba borult Felix Kjellberg miatt, akit a világ PewDiePie néven ismert meg. Aki esetleg nem lenne képben: Kjellberg működése során elképesztően nagy sikereket ért el a YouTube-on, 53 millióan követik csatornáját, tavaly pedig több mint 15 millió dollárt…..
theClaw 2017.02.16 17:47:24
@molnibalage: Ugye milyen gáz, amikor több ezer ember néz valakit/valakiket és ráadásul még nem is jó/jók abban amit csinálnak. Gondolj bele pl: ott a sok olimpiai, eb, vb mérkőzés, futam stb. ott is ül a sok hülye és nézi. Képzeld van olyan is, ahol azért mennek el az emberek, hogy hülyeséget hallgassanak ilyen pl a stand up előadás. Ez még semmi, vannak olyan emberek akik elmennek külön egy nagy épületbe, hogy zenét hallgassanak, hihetetlen mik vannak.
theClaw 2017.02.17 15:51:26
@molnibalage: Azért kíváncsi lennék rá, hogy próbálkoztál-e már az élőközvetítéssel. Egyszerre két dolgot kell csinálnod ha stream-melni szeretnél, ami nem egyszerű. Ezért romolhat a játékos teljesítménye, Én nem nagyon nézek ilyesmiket, de már próbáltam stream-melni és nem egyszerű. Ettől függetlenül vannak pocsék streamerek, de nem mindegyik rosz és főleg nem annyira, ahogy Te lefested.
Valakinek tetszik az ilyesmi, valaki azt élvezi, hogy ketrecbe vagy ringbe zárt emberek önszántukból véres verik egymást és még van ezer ilyen példa ami szélsőségesnek mondható pár kicsavart szóval, de valójában teljesen természetes.
Nekem úgy tűnik, hogy Te irigy vagy a streamerekre vagy valamiért nyélből gyűlölöd az egészet. Egyiknek sincs túl sok értelme.
thedailypedia.com Ugye te sem gondoltad volna, hogy a sperma tele van vitaminokkal?   "A nők többségének sajnos fogalma sincs mi van a "kezükben" és nem is használják semmire, az élvezeteken kívül." Osztrák kutatók úgy vélik, hogy az emberi sperma hatékonyan befolyásolja sejtek öregedését.   A…..
Ha valaki egy reggeli rádióműsorba beküldött sms-ben azt olvassa, hogy már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút! és arra azt reagálja, hogy  én is! az így, szövegkörnyezetből kiemelve egy barom. Ha hozzátesszük, hogy mindez a MusicFM reggeli, Önindító című műsorában hangzott…..
theClaw 2016.06.10 19:20:57
@Thunder_th: Nyilván villamos, egy színes hozzászólás a sok bugyuta között. Tetszik
Hello mindenkinek! Ilyet még nem csináltam, szóval miért ne legyen akkor ez is. Elég új nekem ez a blogolás, szóval előre is bocsesz. Legtöbbet PC játékokról és szerepjátékokról lesz szó, és egy kicsit minden napjaimról is, ja és persze filmek, sorozatok, mert szeretem. Na egyenlőre ennyi, mert…..