Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemlétezem

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zord idők Veni, vidi, Viki 2022.04.04 11:39:31
Két fontos közlemény. Ez a rövid poszt szigorúan 18 éven felülieknek szól. Teljesen nyugodt vagyok, hideg, megfontolt és cinikus: engem semmiféle politikai meglepetés nem ért tegnap este. Megmondtam előre. Minden szavamat átgondoltan fogalmaztam meg, indulat nincs bennem. ♦ Ebben az…..
A bejegyzésben szereplő étterem és ételleírások kitaláltak, a valósággal való bárminemű hasonlóságuk csak a véletlen műve. Megtörtént a legrosszabb, ami egy a függetlenségére kényes étterem kritikussal történhetett: az étkezés után, amikor fizetésre került a sor, a tulajdonos azt üzente, hogy a…..
  Nagy irodalma lesz ennek a járványnak -- mind a költészetben mind a pszichológiában.  Szindrómákat neveznek el róla. Fázisai lesznek az otthonbakényszerült embernek -- első héten mémek száguldoznak, ingyen koncertek neten, nagy közös taps az erkélyen, aztán ez elhal, besüppedés,…..
Az örök kérdés: hány éves korban és milyen szabályokkal használhat a gyerek mobilt? És ha már veszünk, akkor szülőként melyiket válasszuk, és milyen előkészületeket kell megtenni azért, hogy a számára leginkább megfelelő készüléket tudjuk a kezébe adni? Segítünk: íme 5 klasszikus szülői kérdés, és 5…..
nemlétezem 2018.05.25 14:57:51
Kiváló prózai színésznők és kitűnő énekesnők is? Van ilyen, Magyarországon is, nem egy, nem kettő. Szubjektív módon összeszedtük és rangsoroltuk a művésznőket...
nemlétezem 2016.04.27 09:08:24
Néhány hete futótűzként terjedt a közösségi oldalakon egy kép, amin a tömött moszkvai metrón egy férfi bankkártya-terminállal a kezében vadászik az utasok érintésmentes kártyáira. A jelenség azért aggasztó, mert a hagyományos chipkártyákkal szemben az olyan bankkártyák mint a PayPass és a payWave, a…..
nemlétezem 2016.03.20 19:22:12
@Erdőtársulás: Ha valaki még ezután sem nyugszik meg, akkor annak is van megoldás :-) Faradee