Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vihlop

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár még nincs vége a hónapnak, de már látom előre, hogy nem fogok 5 nap alatt sokat elérni. Sajnos ez a hónap nem úgy sikerült, ahogy elterveztem. Voltak konkrét terveim azzal kapcsolatban, hogy a Sag za sagomban fogok leckéket megoldani. Ebből 1 vagy 2 lecke valósult meg, és a nyelvtannal sem…..
Hogy pontosan március hányadikán kezdtem meg a tényleges orosz tanulást, azt nem tudom... Viszont azt tudom, hogy az ötlet márciusban jött, hogy elkezdjek tanulni. Innentől a semmiből kellett megteremteni mindent ahhoz, hogy egyáltalán elkezdhesse az ember a tanulást (például: nyelvismertetők…..
Tulajdonképpen már március első hetében merültem bele az orosz nyelv rejtelmeibe, így ezt a bejegyzést a fakuló emlékeim alapján írom. Hogyan is kezdődött az egész? Mi a legelső lépés ha már túl vagyunk a célok behatárolásán, és bele akarunk vágni a nyelvtanulásba? Ajánlom mindenki figyelmébe (ha…..
Mi célja lehetne egy embernek egy nyelvvel? Hát hogy megtanulja, igaz? Na igen, de mit jelent ez a szó? Hogyan, s mennyire tanulja meg? Mivel mérhető a cél, ami segítségével tudja az illető, hogy elérte a kitűzött célját? KONKRETIZÁLÁS! Fontos, hogy csak olyan célokat tűzzünk ki, amik: -…..
Üdvözlet a blogon! Mikor ezt a bejegyzést írom a fent olvasható orosz kifejezést google fordító segítségével hoztam össze 1 perc leforgása alatt. A célom tehát hogy abszolút nulláról indulva megtanuljak oroszul. Ez mind szép és jó, de miért hoztam létre emiatt egy blogot? merülhet fel a kérdés.…..