Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbán kérjen bocsánatot mert elmebeteg vagyok

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendszerváltást követő néhány év rémálom volt a magyar társadalom számára, 1994-ben pedig közel kerültünk a teljes összeomláshoz. Megfelelő gazdaságpolitikai lépésekkel sikerült kirángatni a magyar gazdaságot a gödörből, a '90-es évek végén pedig sokan már példaként emlegették az ország gazdasági…..
A napokban a média beszámolt arról, hogy a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) az utolsó utáni pillanatban, március 17-én, késő délután értesítette Nyakó István arról, hogy átveheti a térfigyelő kamerák két héttel korábban kért felvételeit, amelyeket a Kúriának küldött felülvizsgálati kérelméhez…..
A Fidesz megnyerte a korrupcióharcot. Igen, jól teccik érteni, nem a korrupció ellenit. A témában végzett legfrissebb kutatás szerint ezek az eredmények: Fidesz 17%  - MSZP 7% vagyis a kormánypártot több, mint kétszer olyan korruptnak tartja a közvélemény, mint…..
Orbán kérjen bocsánatot mert elmebeteg vagyok 2016.03.22 17:51:55
A Magyarországon elő nem forduló migránsok ellen egy éve folyó uszításnak egyetlen célja van: nehogy az oktatás, az egészségügy katasztrofális állapotáról, nehogy az alcsútdobozi uradalomról, a napi rutinná váló lopásokról, vagy Habonyról essen szó. "...de végül mégis csak az történt, amit mi már…..
Orbán kérjen bocsánatot mert elmebeteg vagyok 2016.03.19 23:06:09
@Sexual Harassment Panda: Tobb mint egy milliard ember varakozik arra, hogy Europa fele induljon. Az embercsempeszet jobb uzlet mint a kabitoszer kereskedelem. Ezert garantalt, hogy meg evekig nem fog kifulladni.
Inkabb fokozodni fog.