Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyozo Sarkozy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Kurva jó buli ez a "rideforéppenaktuálisáldozat" játék...! Itt ki lehet nyilvánítani az együttérzésünket (amivel természetesen egyetértek), a lovas közösség összetart, lám már világszerte faszom tudja hány millióan éreznek együtt Olíviával, és alig kellett egy hetet várni, máris itt van az…..
Gyozo Sarkozy 2016.03.18 14:39:07
Hiába a legjobb ló, akkor is lehet baj. Vágtáztunk egy jól ismert úton, szépen összeszedetten, az egyik részen egy kicsit lejt az út keresztben, plusz egy kicsit sáros is. Ló első két lába jobbra kicsúszik, eldőlünk mint egy zsák, szerencsére szőrén mentem, így hamar ellöktem magam a hátáról, és könyvbe illően kigurultam az esést, a földből kiálló kövek és sziklák között. Oltári szerencse volt, hogy nem estem fejjel, gerinccel egy nagyobb kőre sem, egy kisebb épp csak kiálló kő nyomta meg a medencémet, szóval pár zúzódással megúsztam. Nyilván kobak, védőmellény a holdon, mert minek az... legyen az embernek védőangyala. :D

Fogatos sztorik is voltak a lovardában, én sose fogatoztam, túl veszélyesnek tartottam. :D Pl. befogják az ismeretlen lovat a másik mellé, tudjátok, az a tőkeszelíd, gyerekeklovagolják, szánt-vet-arat típusút. A lovardában egy kör ütán rotyóvágtában, a hajtó a kezére tekert szárral próbálja fogni őket, a kanyarban megdől a kocsi, leesik, a rátekert szárak eltörik a kezeit, plusz a hintó is átmegy rajta.
A másik meg kimegy egyedül maratonkocsival, a kerekei tengelyenként külön fékezhetőek, mint a profiknak. Ló lejtőn rotyózik, ember rálép a fékre. Az elsőre. A kocsi átmegy rajta, aztán egy kilométerrel odébb két fa között fennakad, a ló majdnem belefullad a patakba.

Ha már van az embernek agya, nem biztos, hogy baj lenne néha használni is, amíg ki nem esik a koponyából. :D