Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szokol2

19 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szokol2 üzenete:  Kedves nézőink, a mai napon vendégem Kóbor Göller, a Göbbelszi hollandia első számú trokánja, vőlegények legkedveltebb fáraója, sikátorok bunkója!déjé üzenete: Köszöntöm a nézőket, hozzátenném, hogy ismert lukásznak is tartanak a burgundiak.…..
 „Ahogy viselkedtek az elmúlt 20 évben és különösen az elmúlt 4 évben, gyakorlatilag indirekt népirtást hajtottak végre” – válaszolta március 16-án Pörzse Sándor, a Jobbik képviselőjelöltje, a Barikád című pártlap főszerkesztője az MTV Ma Reggel cím…..
szokol üzenete:- Kedves Diákok! a mai témánk a szárcsabaszó niemadok vándorlása. Előljáróban annyit mondanék, hogy én egy huggyos professzor vagyok, vendégelőadó ma itt nálatok, és táskában tartom a szuronyomat. Nem árt ha bunkósvégű repeszek és tölcséres guppik faszát is…..
szokol2 üzenete:Üdvözlöm, kedves Komár, sehol gőzös, pupák László, tarajos gőték tekintetében? Avagy a rozsnyói bőrösök hangját hallani csak?déjé üzenete:Hallani eztis-aztis. Sólyomszárnyán rigalánc, anyósoddal kalapálsz - ahogy fogalmaztak az ősi szűrös palántások.…..
Virág elvtárs, Virág elvtárs kóbor kutyák faszát szopja,Sűrgősségi ellátásként lomha csángók mellét fogja,Sistereg a szőlő neki, pókos lovak faszát veri. Káros pörgő, dákós szomszéd,Kolhozban jó menyét ott kint,Bősznek fején Kosztics bírál,Kofák faszában sose…..
Grafter A sünidő vége 2009.09.02 15:09:00
A nem túl nagy népszerűségnek örvendő rendőrségünknek egy valamiben sikerült nagyot alkotnia, ez pedig nem más, mint a sün nevű formáció köztudatba kerülése. A SÜN-nek olyan hatalmas népszerűséget sikerült elérni, hogy az élet szinte minden területén, minden fórumon (WIW,…..
  - Vadonat új jelenség tűnt fel a szívek horizontján, kedves Máté!- Igen, kötözött lófaszok állnak a pácolt segglukakban:Turulmadár tákolmányTurulmadár csalogányAndragóg a zsákolmányZsákot ürít spriccelveÁgnes hátán giccselveTurulmadár paszományBaszom a szád,…..
A karmanytús tarkócsótány (latinul: gámbó kászpárr) Magyarország egyik méltán elfeledett védett madara, melyet még a császári gurulós csapatok, másnéven guzéták hoztak be az országba a tatárjárás idején, 98-ban.Az álmos húgyfejűek osztályába tartozó madár…..
szokol2 üzenete:László atya, mondja kérem, mikormászott először fára a csókosok elől? A háború fánkjai vagy tokás búzacsírák késztették erre a lépésre az örvös 90es évek elején?déjé üzenete:Andor, ha meg kérhetem, ilyeneket ne kérdezzen. Már csak a csókosok…..
szokol2 üzenete:fáradt károlyokon nőttem fel a 70es évek derekánkrampusz dezső üzenete:akkoriban volt, hogy a hozzájuk tartozó fityinger pálok mutatták meg a vasárnapi misén borozóknak mennyire kellett volna csámbókot szedniük kint a tavonszokol2 üzenete:emlékszem furuján…..
szokol üzenete:egyrész fingós palántákat, másrészt mocsári bunkókat tömörít a kis szervezetünkdéjé üzenete:gyakran szervezünk kirándulást a zsákosokbaszokol üzenete:nagy szenvedéllyel gyűjtjük a füzi ciripbőrt és a tárkonyos fasszantyútdéjé üzenete:Ki a kuratórium…..
- Üdvözlöm, György, a kompon találkoztunk először. Remélem emlékszik még rám.- Igen, sárba léptem akkor épp, de határozottan emlékszem. Sásruhában volt és egy csini blézer logótt a vállán, zsákos mintával.- Jól emlékszik, György. Az első kérdésem az lenne, hogy mit…..
Gyurcsány Ferenc lemondana a miniszterelnökségről. Ehhez a következő két hétben az Országgyűlésnek új miniszterelnököt kell találni. Mit jelent ez? Új MSZP-SZDSZ koalíciót? MSZP-MDF kormányt? Esetleg MSZP-MDF-SZDSZ? És ki lehet az új kormányfő? Az biztos, hogy izgalmas…..
Nos. Déjé zenei ízlése a 80as évek derekán látott napvilágot. Először ekkor hallott ugyanis a sütőiparban igen elterjedt zeneszámokat. Gombári lemezek B-sidejai voltak ezek egy kis funky-pöttömbaszással hergelve. Apja, Sándor révén egyre közelebb került a tűzhöz, és ahogy…..
Néger Isten jobbra-balra kalimpál, uraim! Vegyük már fel, kérem a húscipót. A dróthüvelyesek már a tarlót szedik, s hiába a felkészülés a temperamentumos lófaszra, ha nincs mit a levesbe aprítani. Csukjás Bujákik hada közeledik önmegsemmisítő jóslatokkal, miközben a…..
ekézőblog Mi van a tüzérekkel? 2009.02.13 14:07:26
A tüzérekkel senki nem foglalkozik. Pedig ha tudnák, hogy csángó-magyarok, szúrós bojárok, és bizony a csengőhasú baszkok is szájukra vették őket, nem viccelne velük senki. Ébrednie kéne ennek az országnak és nagyjaiból kimetszeni a púzósakat, a fáradtakat illetve mindazokat,…..
A tölcséres bunkók már a rómaiak idejében szétosztották a nekik járót. A javak és jussok szétosztása, nemcsak hálás, s egyben vazallusi feladat, hanem már ők is hozzájárultak ahoz, hogy a pusztai sátrasok tevékenységei, fennmaradjanak az utókor pisztrángjai részére. - Mert…..
Sokan vérben forgó szemekkel, rojtosra böngészett, esténként párna gyanánt használt Bakossal és a Grétsy tanár úrral lefolytatott levelezéseket makulátlanul elsajátítva várták ezt a pillanatot. Most végre-valahára eljött, és itt pucsít a maga rutinos mazochizmusával. Ám…..
- Károly! Szájtépés helyett inkább a csúzsós utak sózása és pompás zsákok fogodosása lenne a feladatunk - mondják sokan. De miért tennénk ezt, amikor a mai pumákkal tűzdelt világban, sokkal több figyelmet is fordíthatnánk a szákkal halászó bögrések, illetve a gumós…..
Huba barátunk tisztázó postja régen volt, indokolt hát, hogy újfent körmére nézzünk a témának. Annál is inkább, mivel a monorierdői tragédia kapcsán a minimális empátiára is képtelen (mondjuk ilyet ismerünk még) szélsőjobb a kuruc vezényletével megint elkezdte skandálni…..
- Doktor úr, Doktor úr, nagy baj van!!- Mi a baj károly? Tán a népes csellengők hadszínterén csodálta meg az új turhavetőjüket, melyet a gerendás bt szállított le sármellékről?- Bár csak az lenne Doktor Úr! Lent már a lámpás kurátorok várnak minket, fondorlatos múmiák…..