Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagynapneked

39 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a blogbejegyzésünkben összegyűjtöttünk pár olyan pontot, ami közelebb segíthet egy hamisítatlan esküvői vacsora – vagy ebéd – megszervezéséhez. Mire érdemes figyelni a tervezés alatt, milyen első lépések vannak és hogyan lehet még hangulatosabbá varázsolni a helyszínt? Miért fontos ez?A…..
Minden menyasszony tudja, hogy az ültetési rend és így az asztalok elhelyezése is fontos momentum a nagy nap tervezésekor. De hogyan ültesd le a vendégeket a nagy napon?  Az egyik leggyakrabban feltett kérdés, hogy „Hány vendéget szeretnél az asztal köré ültetni?„ Ez alapvetően meghatározza, hogy…..
Minden esküvő kardinális része a ültetési rend és a megfelelő számű és méretű asztal, hiszen a nem megfelelően kiosztott helyek, a kis tér vagy a túl nagy távolság ugyanolyan bosszantó lehet a szervezők, a kiszolgáló személyzet és a vendégek számára is. A megfelelő méretű asztalhoz pedig előre…..
Az előző blogbejegyzésben arról volt szó, hogy a tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztása mindenki számára kardinális kérdés, azonban ahhoz, hogy tényleg a legmegfelelőbbet tudd választani, rengeteg tényezőre érdemes odafigyelni. Ha nem olvastad, kattins. Most pedig íme még 7 jó tanács, amit…..
A tökéletes ruha kiválasztása minden menyasszony számára kardinális kérdés, azonban ahhoz, hogy tényleg a legmegfelelőbbet tudd választani, rengeteg tényezőre érdemes odafigyelni. Az első és talán legfontosabb, a stílus meghatározása, ami szorosan összefügg a nagy nap helyszínével. Érdemes…..
Mostanában egyre népszerűbbek a sátras esküvők, teljesen joggal. :)  Egy jól kiválasztott sátor remekül ötvözi a szabadtéri rendezvények kellemes, természetközeli hangulatát és a beltéri események megnyugtató biztonságát.  Ahhoz azonban, hogy egy ilyen esküvő zavartalanul menjen, van pár fontos…..
Miből mennyit? Kényes kérdés ez az alkoholfogyasztás dolog. Ha túl kevés van belőle az a baj, ha túl sok, akkor pedig az. :) Az alkoholfogyasztásnak és felszolgálásnak is ugyanúgy, mint a legtöbb dolognak bevállt, van egy módszere az esküvőkön. A legegyszerűbb szemléltetés érdekében íme egy ábra,…..
Szuper esküvőre bukkantam a Green Wedding Shoes oldalán. Szeretném megmutatni Nektek, hiszen az egész hangulata eszméletlenül a szívemhez nőtt.  A nap főszereplői Krystal és Josh, akik egy varázslatos és bensőséges sivatagi esküvőt álmodtak meg maguknak barátaikkal és szeretteikkel.  A helyszín,…..
Sokan tervezitek, hogy saját kezűleg készítetek dolgokat az esküvőtökre, esetleg csak imádtok mindent ami DIY? Ma egy „Hogyan készíts igazán szuper csokrot esküvőre, ajándékba vagy akár otthonra” bejegyzést hoztam Nektek.  A csokrot készíteni első ránézésre nem is olyan bonyolult. Végül is csak…..
A blogon volt már szó arról, hogy a lombzöld idén óriás sláger lesz. De ezen kívül is tartogat szuperségeket az év. Aki követi a blogot, tudja, hogy imádom a minimalista, modern dolgokat, oda vagyok az indusztriális stílusért, a fémekért, a sötét színekért. Összegyűjtöttem Nektek, hogy milyen idei…..
2017 egyik meghatározó esküvői trendszíne, a Pantone által az év színének választott Greenery, magyar megfelelőjén, Lombzöld árnyalat. A szín az esküvők világában a naturális, természetközeli elemekkel fogja megvillantani magát, ez a stílus pedig már idén is nagy sikernek örvendett. De lássuk,…..
A menyasszonyi ruha után közvetlenül a soron következő, nagy fejtörést okozó tétel, a tökéletes ékszerek kiválasztása. Ez talán még nehezebb falat, mint magát a ruhát kiválasztani, hiszen itt már tényleg rengeteg dolgot érdemes szem előtt tartani. A kiegészítő megválasztásakor érdemes figyelembe…..
Bár még bele sem lendültünk a télbe, máris a tavaszra koncentrál mindenki. - A karácsonyi nyüzsgést leszámítva. Ha új év, akkor pedig új top 10-es színskála a Pantone jóvoltából. Egy kis „mi micsoda”. A Pantone skála alapvetően a grafikai- és nyomdaiparban leginkább elfogadott színkommunikációs…..
„Az okostelefonok előtt is volt élet és úgy is mindent meg lehetett oldani.” - Hallja az ember az előttünk menetelő generációtól. Bevallom én egyre kevésbé emlékszem azokra az időkre, amikor még vonalas telefonon beszéltük meg a bandázást a kis parkban péntek este 7-re és homályos emlékeim vannak a…..
NAGY NAP NEKED Kincsek a piacról 2016.09.25 18:12:06
Nagy kedvenc az indián nyár! A kellemesen hűvös szellő, az erőtlen, de mégis melengető őszi napsugarak valahogy boldogsággal és izgalommal töltenek el és ez a hétvégén olyan méreteket öltött, hogy szinte alig bírtam magammal. Egy kiadós szombati reggeli után felkaptam hát a napszemüvegemet és…..
Már rengeteget meséltem Nektek a fény szerepéről és fontosságáról az esküvőkön. Most pedig, hogy már 5. napomat töltöm egy fesztiválon, akaratlanul párhuzamot húzok a rendezvények között és mindig azt figyelem, hogy mik azok az elemek, amik abszolút integrálhatóak egy nem hétköznapi esküvőbe. Azt…..
Imádom a kreatív háttereket. Öltöztetik a helyszínt, segítenek kiemelni a sok esküvői szín és dekor között azt a bizonyos pontot, ahová tényleg szeretném ha összepontosítanának a rendezvényen. Tökéletesen funkcionálnak fotófalként is és nincs két ugyan olyan, ha valódi növényi alapokat használunk…..
Tudom, hogy még csak nyár eleje van, de ha esküvői dekor tervezésről van szó, én már az őszi hónapokban gondolkodom. Bevallom nagy kedvencem az ősz, a sok természetközeli szín, az alacsonyan sütő nap és a fák lombjainak változása valahogy mindig furcsa, de kellemes érzéssel töltenek el. Ma a blogon…..
Hello Mindenki! Megérkezett a nyár és vele együtt hamarosan megkezdődik az éves szabadságolási szezon, a fesztiválok és a nyári dübörgő esküvőszezon. Az elmúlt hónapokban rengeteg olyan párral találkoztam akik a szokványostól teljesen eltérő felfogással közelítették meg az esküvő kérdését és…..
NAGY NAP NEKED Dekor trendek 2016 2016.05.15 18:22:47
Minden rendezvény lelke és mozgatórugója a dekoráció. Hónapról hónapra, évről évre megvannak és meglesznek a kedvencek, az örök klasszikusok és az újdonságok. Ahogy a színtrendek változnak minden évben, úgy változik a dekorációs eszközök mibenléte is. Gyakran tudunk párhuzamot vonni a lakberendezési…..
Hello Lányok! Lassan, de biztosan ismét megkezdődik a lánybúcsú szezon. Menthetetlenül ellepik a várost a sikítozó lánycsapatok és a hosszúautókkirálya.hu -s kocsikból kilógó, pezsgőt lóbáló hölgyek. Elkezdődik a p_n_sz alakú sütiárulás a Deákon és a wc papírba tekert menyasszonyok kálváriája. Ti…..
Az előző fesztivál esküvős bejegyzés végén szereplő videó nagyon megdobogtatta a szíveteket és sokan érdeklődtetek felőle. Kis kutatómunka után sikerült több információra is ráakadnom, így ma picit részletesebben is szeretném bemutatni nektek – inkább szervezési szemszögből – Emma és Ofer nagy…..
Ma ismét egy új témával és inspirációs bejegyzéssel érkezem. Tekintve,hogy közeledik a nyár és a fesztiválok, az ipari stílusú esküvők mellett a másik nagy kedvencemet szeretném kivesézni nektek, ez pedig nem más mint a fesztivál esküvők. Az elmúlt években már itthon is találkoztam pár olyan…..
A mostani bejegyzés az egyik kedvenc színemről, a sárgáról fog szólni. Rengeteg jót meséltem már erről a színről és most, hogy eltűnőben van a tél ideje  előkapni a kedvenc színes ruhákat, bevásárolni az élénk színű virágokból és tervezni pár  napsárga dolgot az esküvőre. Rengetegszer tették fel…..
Modern, minimalista és monokróm. Azaz a „ModMono” az idei év válasza a 2015-ös monokróm minimalizmusra. A különbség ennél a stílusnál annyi, az előzőhöz képest, hogy sokkal puhább vonalakkal találkozhatunk, kevésbé merészek a minták, megjelenik a blogon már említett márvány és a körkörös formák, a…..