Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JackieBlack

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi nappal lejárt a 7. Filmelemző Oscar beküldési határideje, és kaptunk is 11 videót, amiket hamarosan meg is nézünk, és - egyelőre nem tudjuk mikor, de szerintem max 2 héten belül - sort kerítünk az értékelésre!(a videókat a tovább gomb mögött talájátok) Köszönjük…..
Sziasztok ezen a kicsikét rendhagyó bejegyzésen! Korábban azt ígértem, hogy a 6. Filmelemző Oscar hatására én is készítek filmes bemutatókat. A CinemaLion ugyan olyan lesz, mint az írásos kritikáim, vagyis nem csak rossz, de jó filmekről is lesznek bemutatók. Jó szórakozást kívánok mindenkinek a…..
Íme a győztesek jutalma! Ugyebár minden helyezés kap majd egy oklevelet, illetve a dobogósok egy-egy dvd-filmet is választhatnak (a korábbi oscaroktól már megszokott módon, minden győztes 3-3 film közül választhat). Ezúttal friss filmek szerepelnek csak a nyeremények között, azok közül viszont a…..
JackieBlack 2016.04.24 08:57:02
@Sorter: Esetleg az Oscar kihirdetésére is számíthatunk?
A 2005-ös Madagaszkár című Dreamworks-ös animációs film egy átlagos, nem annyira emlékezetes, de szórakoztató és bevétel szempontjából sikeres mese volt. Ennek a filmnek leginkább két emlékezetes része volt, az "I Like To Move It" dal és a film legkirályabb karakterei, a négy kommandós pingvin. Még…..
A Szinkron Kontra egy kisebb szünet után visszatért a Vissza a jövőbe 2. részének a szinkronjainak az összehasonlításával! Az első résznek és a többi filmről készített videóit a csatornáján megtudjátok nézni. Ezen kívül pedig végeztem a Baaad Movies Filmelemző Oscar bemutatómmal is, szóval…..
Sziasztok! Fontos hírem van a számotokra! Az elkövetkezendő pár napban egy picikét megfognak ritkulni az írásos kritikáimnak a száma, mert egy speciális bemutatón dolgozok, egy nagyon speciális film esetén. Ez egy olyan alany lesz, amiről nem lehet egy hétköznapi írásos kritikát készíteni, és mivel…..
Lehet szeretni, lehet utálni vagy csak egyszerűen elleni velük, de az tény, hogy a 2008-ban elkezdett Marvel képregényfilm áradatat egy mérföldkőnek számít a filmipar számára, mert olyat kísérelt meg, amit korábban senki vagy csak nagyon kevesek mertek elkezdeni és azt is csak nagyon kicsi…..
"I don't know who you are..." Mit kapunk, hogy ha egy B filmes történetet egy francia rendezőre és forgatókönyvírókra bízunk, és a főszerepet pedig nem egy B filmes sztárra (Steven Seagal, Dolph Lundgen vagy Jean Claude Van Damm), hanem egy nagyszerű drámai színészre bízzuk? Megkapjuk ezt a…..