Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kojéve

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A reggeli hírekről lemaradva, gyanútlanul érkeztem meg tegnap a Magyar Tudományos Akadémia szinte teljesen üres Jakobinus Termébe, a ROMA élet Közép-Európában és Magyarországon konferenciára. Nem mellesleg Vona Gáborral egyszerre. Mindketten késtünk, de míg én mezei…..
Mandiner blog Bauernél a Lola-T 2008.04.26 04:01:00
 Gyerekkorunk kedvenc játékai közé tartozott az autóskártya. A mindent vivő kártyalap a Lola-T nevű szuperjárgány volt. Ma legördült a futószalagról a balliberális Lola-T, ki is nyomtatták az értelmiség lapjába'.  Bauer Tamás a mai ÉS-ben tökéletesen összefoglalta…..
 A Századvég és a Forsense áprilisi (1000 fős, telefonos mintán végzett) mérése szerint az összes megkérdezett 32%-a szavazna a Fideszre (+2%), 10%-a az MSZP-re (-2%), az MDF-re és az SZDSZ-re pedig 2-2%. A választási hajlandóság a márciusi csúcshoz, a 67%-hoz képest…..
Teljesen ledöbbentünk, amikor a mai demonstrációkon készült képeket átböngészve az egyiken felfedeztük BAYER ZSOLTOT. Igen, jól hallották/olvasták, AZT a Bayer Zsoltot! Nemrégiben még azt írta, hogy a zsidók léte indokolja az antiszemitizmust, de nagy visszhangot és botrányt…..
Végre a nácik is megfelelő terjedelemben foglakoznak munkásságunkkal. Kurucinfós köpködés itt, SoDi, alias Kiss Endre Farkas – akinek finom humoráról már a Szetey-ügy kapcsán meggyőződhettünk – videója itt. Utóbbi tökfej persze csak addig bátor, amíg rá nem…..
 Ígérjük, mára ez az utolsó, az SZDSZ-szel foglalkozó bejegyzésünk. Az ELTE-ÁJK belső levlistájára rendszeresen érkeznek meghívók közéleti beszélgetésekre, a legutóbbi egy külső helyszínes rendezvényre, Fodor Gábor főszereplésével. A témamegjelölésben összesen…..
 Igencsak gyanakvó ember vagyok. Olyannyira, hogy még az összeesküvés-elméletekre is gyanakvással tekintek.  Van ugyanis ezeknek egy igen erős alapfeltevése, mégpedig maga a megtervezettség. Egy sikeres konspiráció több lépéssel előre gondolkodni, a folyamatokat kézben…..
 Összeesküvés-elmélet következik, amit ráadásul egy Blikk-fotó ihletett. Az esetről az Index tudósítása is megemlékezett: „Amikor az SZDSZ elnöke befejezte a beszédét, a kormányfő a szemébe nézett, és gúnyosan nevetni kezdett.” A Blikk fényképén viszont…..
Mandiner blog Az SZDSZ kiszáll? 2008.03.31 12:01:00
 Kóka János és Fodor Gábor együtt jelentették be, hogy az ügyvivői testület esti ülésén azt javasolják, az SZDSZ április 30-ai hatállyal vonja vissza a kormányból minisztereit és államtitkárait (mintha csak Orbán Viktort akarnák igazolni, miszerint nincs is kormány). A…..