Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kukszi

0 bejegyzést írt és 1005 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
A Juventus a Fiorentina elleni hazai győzelemmel törte meg a lassan két hónapja tartó rettenetes és eredménytelen időszakot, s a találkozó egyetlen gólját a zebramezesek védőjátékosa, Federico Gatti szerezte az első félidőben. "Ez egy nagyon fontos győzelem volt, mert két nehéz hónap állt…..
Massimiliano Allegri a Fiorentina elleni meccs után elégedetten nyilatkozhatott, hiszen végre sikerült nyerni, ami fontos lépés a BL-hely megszerzése felé. „Minden nap a javulásért dolgozunk. S nem feledkezhetünk meg a pszichológiáról, mert a bajnokságban már egy ideje nem nyertünk meccset. Az első…..
A Juventus a ma hajnali órákban hivatalos közösségi médiás felületein némileg meglepő módon bejelentette, hogy az elmúlt közel két hónap botrányos eredményei a csapat vezetőedzője, Massimiliano Allegri azonnali hatállyal lemondott a vezetőedzői posztról, melynek nyomán a holnap esti, Lazio elleni…..
Tovább folytatódik a Juventus elképesztő vesszőfutása, Massimiliano Allegri csapata ezúttal a Lazio otthonában, a hosszabbítás perceiben esett góllal szenvedett vereséget, így komoly erőfeszítésekre és formajavulásra lesz szükség, ha a zebramezesek ott akarnak lenni a Bajnokok Ligája jövő évi…..
Továbbra is számos találgatás lát napvilágot a Juventus egyes játékosinak, valamint a csapat mesterének jövőjével kapcsolatban, a pletykák pedig értelemszerűen leginkább azokat a futballistákat érintik, akik lejáró szerződésük miatt szabadügynökként távozhatnának a nyáron. Ebbe a körbe tartozik…..
Az olasz sajtó több, egymással egybecsengő állítása szerint megszületett a döntés Paul Pogba ügyében, s a Juventus francia középpályása doppingvétség miatt négy évre szóló eltiltást kapott. A játékos az Udinese elleni bajnoki mérkőzést követően, tavaly augusztus 20-án bukott meg a…..
Időszerű lenne, hogy a Juventus megrázza magát, s ismét a január elején mutatott formáját nyújtsa, mert Massimiliano Allegri csapata mindössze két pontot gyűjtött az elmúlt négy forduló során, így a távolság tetemesre nőtt a listavezető Interrel szemben, míg a tabella harmadik helyén álló AC Milan…..
A Juventus a bajnoki tabellát vezető Inter otthonába látogat, s mindenképpen jó eredményt kell elérnie ahhoz, hogy életben tarthassa a bajnoki álmokat. A két csapat között mindössze egyetlen pont a távolság, ám az Inter egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a végül a milánóiak győzelmét hozó Olasz…..
Gianluca Di Marzio tegnap arról számolt be, hogy a Juventus nem tett le középpályás igazolásáról, és a vezetőség több játékos helyzetét is kiértékeli egy esetleges januári ajánlat kapcsán. Ezt követően Romeo Agresti arról írt, hogy Juventus két Serie A tapasztalattal rendelkező játékos kapcsán is…..
A Sassuolo elleni győztes meccs után Massimiliano Allegritől azt kérdezték, hogy élvezte-e azt, amit a csapata mutatott. „Nem a szórakozás a fontos, a futballban igazából a meccsek megnyerése számít. A többi irreleváns. Egy olyan Sassuolo ellen léptünk pályára, amely múlt héten legyőzte a…..
Weston McKennie az idei évben a Juventus egyik legfontosabb embere lett, miután az elmúlt évben csalódást keltően szerepelt kölcsönben a Leeds Unitednél, idén a jobb szélen megtalálta a helyét a Juventusnál. „Nem mondanám, hogy ez új szerepkör lenne számomra.” - mondta a DAZN kérdéseit olaszul…..
Kukszi 2023.12.09 08:29:47
@Rocky80:
kellemes meglepetés, nem vártam tőle Pál fordulást, de rám cáfolt.
Gattinak csak azt tudom kívánni hogy hasonló pályafutást járjon be mint Chiellini.
Illetve fejlődést.
A Juventus korábbi mestere, Antonio Conte a Salento Egyetem vendégelőadójaként mesélt a torinói klubhoz kötődő kapcsolatáról. "Minden kapcsolatnak két oldala van. Mindig megvan a lehetőség arra, hogy újra összejöjjünk. A legfontosabb, hogy meglegyen a kölcsönös megértés az elképzelések és…..
Bár a nyár a torinói alakulat számára nem az érkezőkről, hanem sokkal inkább a távozókról szólt – többek között olyan magas fizetésű labdarúgókról beszélünk, mint Leonardo Bonucci, Juan Cuadrado, Ángel Di María vagy Leandro Paredes –, a mercato óta eltelt időszak pont alkalmas volt arra, hogy szó…..
A Juventus egykori csapatkapitánya, a nyáron távozó Leonardo Bonucci a minap érdekes interjút adott az olasz médiának, melyben szót ejtett az Union Berlin mélyrepüléséről, valamint az Öreg Hölgytől való távozásáról, emellett pedig megnevezte a Scudetto fő esélyesét, majd bejelentette a szezon végén…..
A Juventus vasárnap este egy korai góllal megszerezte a vezetést a Fiorentina otthonában, és lényegében ezzel el is döntötte a meccset, mivel Fabio Miretti akcióján kívül a vendégek nem sokszor tették próbára a hazaiak kapusát. „Mindig bonyolult a Fiorentina ellen játszani, mivel támadnak,…..
Kukszi 2023.11.06 07:29:34
@venember83:
Yildiz 18, Vlahovic 23, Fagioli 23, Cambiaso 23
Őket kihagytad. Én inkább a tapasztalatlant mondanám a csapatra, és pont jó korban vannak szerintem :)

Alapvetően egyetértek veled, a sün disznózás nem néző csalogató :D

U.i. A mesternek címezném, nem csak az idei szezon nagyon hosszú :D :D
Kukszi 2023.11.06 07:55:35
@venember83: értem, jogos amit írsz.
Bár a mister szeret össze-vissza nyilatkozni :D
Lényeg ami lényeg egy szebben játszó és határozottabban irányító Juvét sokan eltudnánk nézni.
Az előző fordulóban a Juventus 1:0-ás idegenbeli győzelemmel zárta az AC Milan elleni rangadót, s ezzel megerősítette helyét a bajnokság élmezőnyében. A begyűjtött három pontnak köszönhetően a zebramezesek egy pontra megközelítették a legyőzött milánói együttest, s mindössze két pont távolságra…..
Az olasz sportsajtó nagyágyúi, egyebek mellett Gianluca Di Marzio és Romeo Agresti tegnap arról számoltak be, hogy a Juventus igazgatója, Cristiano Giuntoli találkozót tartott Federico Chiesa ügynökével, Fali Ramadanival, ahol kifejezte az Öreg Hölgy szerződéshosszabbítási szándékát a szélső…..
Kukszi 2023.10.28 06:32:31
@Alex8610: így van, és főleg játszatni kellene, ha a klub nagyobb hasznot akar belőle látni eladáskor
Több forrás szerint Douglas Costa felajánlotta szolgálatait a Juventusnak. A Goal értesülései szerint a klub vezetősége mérlegeli egyelőre a játékos leigazolásának az esetleges pozitív hatásait, de nincsenek teljes mértékben elragadtatva a lehetőségtől. Nicolò Schira szerint a játékos hathónapos…..
Megérkezett a hivatalos megerősítés, Nicolò Fagioli egyéves eltiltást kapott a szövetségtől, ám ebből csupán 7 hónapot kell letöltenie, így a következő szezon elejétől a csapat rendelkezésére állhat, beleértve a nyári felkészülést is. Nicolò Fagioli az elmúlt időszakban rendkívül aktívan…..
A La Stampa tegnap Nicolò Fagioli illegális fogadásairól írt, mivel a hírek szerint a Juventus fiatal középpályása illegális platformokat használt fogadásokra, és ha bebizonyosodik, hogy az FIGC, UEFA vagy FIFA által rendezett sporteseményekre fogadott, hároméves eltiltás és legalább 25 000 eurós…..
Az Atalanta otthonában elért vérszegény döntetlent követően a Juventus számára a három bajnoki pont begyűjtése kell a cél legyen a torinói városi rangadón. A jelenlegi szezon során mindeddig nem túl acélos teljesítményt nyújtó Torino FC szombat kora este vendégszerepel az Allianz Stadiumban. A…..
Ahogy arról oldalunkon is beszámoltunk, egy napokban felröppenő pletyka szerint a Juventus az utóbbi időben elkezdett érdeklődést mutatni a Tottenham Hotspur dán labdarúgója, Pierre-Emile Højbjerg iránt, s bár az egyik leghitelesebb transzfergurunak tartott Fabrizio Romano később nem erősítette meg…..
A Juventus a Sassuolo elleni látványos vereség után a Lecce csapatát fogadta, s a házigazdák végül Arkadiusz Milik góljával meg is nyerték a találkozót. „Fontos volt nyerni ma, különösen a Sassuolo elleni kaotikus vereség után. Egy nagyon kevés lehetőséget engedélyező Lecce ellen léptünk pályára,…..
Kukszi 2023.09.27 08:22:53
Kukszi 2023.09.27 08:24:59
@Kukszi: * mi az hogy jobb erősforrásokkal rendelkezik.
Jobb edző talán arra utal ;) ?
Ilyet hogy bukott csapat ne nyilatkozzon már. Így is pengeélen jár az önbizalmuk
A Juventus a Lazio elleni 3:1-es győzelemmel tért vissza a válogatott szünetből, s a megszerzett három ponttal a tabella második helyéről várja a folytatást. Az olasz bajnokság ötödik fordulójában a zebramezesek a Sassuolo otthonába látogatnak szombat kora este. Massimiliano Allegri keretéből…..