Regisztráció Blogot indítok
Adatok
élősdiekkel gazdálkodó gazdatest

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ügyes gyerek ez az Erdogan. Hazudik, mint a vízfolyás, de azt olyan ügyesen, hogy a fejlett világ lelkesen bólogat hozzá.  - Merhogy őttet majdnem megpuccsolták. - Merhogy majdnem le is lőtték repülőstől a picsába. Már a célkeresztben volt kéccer is, elszámolt a végtelenig, mint Csekknorisz, de…..
élősdiekkel gazdálkodó gazdatest 2016.07.21 13:12:19
@Rodeo36:

nem számítottam arra, hogy mélyen és szívből gyökerező humanizmusodban egy galandférget szóra méltatsz.
tudd meg, hogy alapvetően kedvellek, csak nem a szalonban van a főhelyed, hanem a retyón. nem szégyen az, jó hely. neked.
élősdiekkel gazdálkodó gazdatest 2016.07.21 13:17:04
@Rodeo36:

"kiderült te és a tieid szánalmasak ezzel a karaktergyilkolászással (én meg leszarom)"

tévedésben vagy. neked nem karaktered van, hanem elmebajod.
Ebből következően, nem a karaktered gyilkolása folyik, hanem az elmebajod kezelése. Csak most úgy látszik parti viszi a praxist, mert az a hülye jég elunta az agyad pelenkázását.

"(én meg leszarom)"

Ez kedves. gondolom a szádon át. te, te karakter.
élősdiekkel gazdálkodó gazdatest 2016.07.21 13:22:49
@Rodeo36:

-arra mindannyian érdemtelenek vagytok -

ne mondd már! itt és mindenhol, és 140 országban, és legalább hat nyelven és azokon túl is mindenki tudja, hogy te vagy a nagyok nagyja, legnagyobb nagy, a nagyság nagyja. vagy legalábbis templomtornyon a galambszar. te, karakter és Arisztotelész.
Pasapark Antal ünnepi interjút adott a Magyar Hírlapnak, és mondott is az ünnep szelleméhez igazodót: A kormánynak azonban nincs és nem is lesz önálló javaslata. - See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/50054/Az_emberek_nelkul_nem_lehet_donteni#sthash.q4QIabYc.dpuf "Szerintem az elmúlt két…..