Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibor G.

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvan még a Gyere haza fiatal program? A kormány indította el azzal a céllal, hogy hazacsábítsa külföldre menekülő fiataljainkat. A projekt „fényes siker” lett: kb. 1 év alatt elköltöttek 100 millió forintot és összesen 105 magyar fiatal tért haza. Az a rossz hírünk van, hogy külföldön viszont 3…..
Tibor G. 2017.03.28 08:17:08
@chrisred: miért, te nem szoktál dobni a hajléktalannak néha egy százast?..
már ez is bűn?..
Tibor G. 2017.03.28 08:37:45
@chrisred: de ettől más még megteheti nem?..
megengeded nekik, hogy ne azt tegyék amit te jónak látsz?..
Tibor G. 2017.03.28 10:00:49
@igazi hős: szerintem tévedsz..
idézem: "a neoliberalizmust „a hasznok privatizálása, és a költségek társadalmasítása” jellemzi"
ha valamit el lehet mondani a magyar gazdaságpolitikáról, az pontosan ez..
és kb. 30 éve ez megy, csak maximum összevissza hazudoznak róla, mint ahogy most pl. a matolcsy teszi..
ezért nincs gyakorlatilag semmi különbség mszp vagy fidesz kormány között..
Reflektor Népszavazást Paksról! 2017.02.24 14:50:58
    Az olimpia megrendezése becslések szerint mintegy 3000 milliárd forintba került volna, nagyságrendileg annyiba, mint amennyibe a paksi atombővítés fog fájni. A két projektet abból a megközelítésben is párhuzamba lehet állítani, hogy mindkettő évtizedekre határozza meg Magyarország sorsát. Sőt,…..
Tibor G. 2017.02.25 09:57:31
Budapest megoldja, hogy legyenek aláírók az olimpia-rendezés elleni standoknál. Kigyulladt a metró a Corvinnál, leszállították az utasokat, akik berágtak. Aztán jól aláírtak az LMP standjánál "Most már elég!" felkiáltással. Egy normális hétköznapot már léci!       Te követed már a Reflektort…..
Az erősítőm nem épp mai darab, ha minden igaz 2000-ben adták ki, tehát 9-10 éves lehet (a kb 1-2 éves gyártási ciklusokat figyelembe véve, gyártási időt sajnos nem találtam rajta), ráadásul elég sokat van hurcolászva (főleg szalagavató próbák idején), ezért aztán nem…..
Tibor G. 2017.01.05 16:31:27
    Lerágott csont már, hogy a Demokratikus Koalíció kollaboránsnak titulálta az LMP-t az alkotmánybírák megválasztása miatt. Szerintük a megegyezés bebizonyítja, hogy az LMP nem ellenzéki párt. Kvázi kiírták magukat az ellenzékből. Van egy rossz hírem: az LMP soha nem is írta be magát abba az…..
Tibor G. 2016.11.26 17:30:34
Amikor Schiffer András otthagyta az LMP-t, sokan remélték ebben az országban, hogy a méregzöld párt életében egy békésebb, együttműködőbb időszak következik. Hogy csitul az az ingerült gyűlöletkeltés, ami a schifferi „politizálás” lényegét jelentette. Minden józan ember látta, hogy ezzel a…..
Vendégszerzőnk, Kürti Gábor Dezső írása   Nem tudom, hogy elmegyek szavazni vagy sem, de ha elmegyek, én is nemmel szavazok. Nem lehet a múltból levezetni a jelenlegi helyzetet. TGM szerintem fatálisan lebecsüli ennek a jelentőségét, ahogy minden baloldali ellenzéki párt is. Szerintem az LMP…..
A bérminimum vitában az általános közgazdaságtudományi alapvetés, hogy a magasabb bérek kényszerű leépítésekkel fognak járni, és a legvédtelenebb munkaerő (alacsonyan képzett, fiatal, nő, etnikai kisebbség stb) fog kiárazódni a munkaerő piacról. A makroökonómiai vita vég nélkül folytatódik a pro és…..