Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mannn

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már most bebizonyosodott, hogy teljesen értelmetlenné vált a bevándorlással kapcsolatos nemzeti konzultáció: a kormány ugyanis ahelyett, hogy megvárta volna az egymilliárd forintból készült konzultációra adott válaszokat, inkább úgy döntött, hogy a magyar-szerb határ 175…..
Szertár Plazma a mikróban 2008.04.23 00:33:00
A plazmafegyver nagyon brutál. A plazma otthon a mikróban meg még inkább. Ez itt most persze ismét egy olyan jelenség, ami szép meg jó, de ha nincs otthon a padláson kallódó, a konyhába vissza már soha nem kerülő mikrótok, akkor inkább csak a képernyőn nézzétek. Sőt, a…..
Most akadtam rá az Internet Movie Firearms Database-re. A gyengébbek kedvéért ez egy olyan oldal, ahol akár a fegyverbuzik, akár a szimpla mezei érdeklődök rákereshetnek filmekre, az adatbázis pedig elárulja, hogy az adott műben milyen fegyvereket használtak. A link:…..
Szertár Robbantás közterületen 2008.04.16 00:00:00
Olyanokat robbantottunk, hogy még a rendőrség is kijött. Nem aprózzuk el a fizikát! Sokan terjesztenek ismeretet Európában, ami nagyon jó dolog. Az, hogy ezek a - többnyire - fiatalok összejönnek egy konferenciára, hogy tapasztalatot cseréljenek, még jobb dolog. Az, hogy a…..