Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheREaL

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan sokan észrevettétek, hogy kikerült a blogra a Claritas szakcsoport bannere. Köszönet a blog.hu-nak, amiért segítettek ebben. Kérlek benneteket, hogy ha lehetőségetek van rá, tegyétek ki ti is, ahova csak lehet. Kérésre elküldöm a címet. Tudom, borzasztó érzés, amikor…..
TheREaL 2008.03.22 22:06:18
Sziasztok! Nem nagyon olvasom a blogot, de egyszer belenéztem és felkeltette az érdeklődésemet. Most azért írok és regisztráltam ide mert kikerült az internetre az a film amit 2001-ben a Cannes-filmfesztiválon mutattak be és a Szcientológiai egyház rögtön betiltatta.
thepiratebay.org/tor/4092650

idézet a release-ből:
"The film was described by its producers as a work of fiction, meant to educate the public about cults and con men. It was widely seen, however, as a parody of the Church of Scientology and its founder, L. Ron Hubbard. The main character L. Conrad Powers leads an organization called the "Church of Scientific Spiritualism", and many elements about both the Church portrayed in the film, and Powers' life have been compared to Scientology and Hubbard. The film was mainly produced and shot in Tampa Bay, Florida, and the cast included actors from the area and cameos from a few Scientology critics.
"