Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MZJ

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Combat Gear Blog 5.11 Stryke Pants 2015.12.02 08:00:00
  Az 5.11-et mint magát a márkát nem hiszem, hogy külön bekellene mutatnom. Szerencsére megtartották a jó szokásukat, és egy újabb jó minőségű nadrágot készítettek. Ami rögtön szemet szúrhat, az a korábbi nadrágok jellegzetességeinek elhagyása. Gondolok itt a farzseb…..
MZJ 2016.03.13 23:40:23
Több mint 1 éve napi szinten használom ezt a típust munkában, szolgálatban. (Éjszakai biztonsági szolg.). Alapvetően igazán nagy fizikai igénybevételnek nincs kitéve, viszont taktikai övvel, rajta lámpa, gázspray, szolgálati telefon, kulcs, kés és szükség esetén belső pisztolytokba önvédelmi gázpisztoly... kb. másfél-2 kg, fegyverrel kb.3, de nem nyikkant még sosem sehol. A gumis kialakítása révén kényelmes marad derékon. Jól lehet rá rögzíteni a külső övet, bár hiányolom hátulról az elől meglévő függőleges hurkot az öv-bújtató külső részén, amire a külső övet tudom rögzíteni elől (hátul csak a belső nadrágszíjhoz lehet rögzíteni). Az anyaga nagyon strapabíró, kényelmes és szerintem jól néz ki. Blackhawk volt előtte, de az nem bírt ki ennyit, a színét is jobban engedte és sokkal kényelmetlenebb volt. A zsebei kevésbé voltak okosan kialakítva, és az már csak ráadás, hogy szerintem viccesen bő szabású, noha a strapabírásra nem volt panaszom azzal sem.
A zsebek ennél az 5.11 a nadrágnál rendesen meg vannak tömve, mindenhol van valami, de az anyag nem ereszkedett meg, vagy nyúlt ki sehol, a gumik és tépőzárak is bírják a napi használatot. Jól pakolható, sok zseb van rajta, jól elhelyezve és nagyon ergonomikus a kialakításuk is, vagyis könnyen elérek mindent. A combzseb elhelyezése a megszokottnál kicsit feljebb és előrébb, az eddig tapasztalt legjobb.
Összegezve kicsit szívtam a fogam az ára miatt, amikor megvettem, de jót akartam és tényleg azt kaptam ennyi pénzért. Én csak ajánlani tudom.