Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varsi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történelem kapuin dörömböl ma este a selección, amely pontosan 60 évvel ezelőtt, első világbajnoki szereplése alkalmával jutott utoljára a legjobb 4 közé, ami következésképpen az eddigi legjobb eredményét is jelentette a tornán, egy keserédes 4. helyet. Azonban az elmúlt…..
Ajánlottunk már a figyelmetekbe mindenféle online játékokat, volt szó álomcsapat-menedzselésről, lőhettetek büntetőket, szabadrúgást, kapcsit, most egy olyan játék következik, amihez nemhogy világhálóra, de a világon semmire nincs szükség. Nevezhetjük ország-városnak is…..
Varsi 2009.07.30 18:05:43
@Zigi: Albánia stadionja: Qemal Stafa
Emlékeztetőül: Kedves Olvasóink, ez bizony a Ti rovatotok lesz! Három dologra vagyunk kíváncsiak, amelyre az aktuális forduló meccseit bámulva jöttetek vagy egyenesen döbbentetek rá, netán kiszámoltátok vagy megfigyeltétek, vagy egyéb legális módon tettetek szellemi ingatlanná.…..
A spanyol és a magyar foci között párhuzamot vonni nagyon nehéz, ugyanakkor akkora ziccert nem hagyhatunk ki, hogy a spanyol és a magyar válogatott egyaránt legyőzte a világbajnok olaszokat. A két szövetségi kapitány reakciója is hasonló volt a diadal után. Azonban a két…..