Regisztráció Blogot indítok
Adatok
byron

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 http://hvg.hu/vilag/20100314_magyarellenes_tuntetes_romaniaban..
http://hvg.hu/vilag/20100315_basescu_romaniai_magyarok_romania..
PPKE-BTK SzóSz blog Húsvét 2009.04.13 07:01:00
 Húsvét vasárnap, délután négy óra. Édesanyával, meg Beátával, Mikivel kimegyünk a temetőbe, hogy meglátogassuk húgunkat, és rendbe tegyük a sírját. Út közben jut eszünkbe, hogy virágot nem hoztunk. Virágos persze nincs ilyenkor nyitva, mégiscsak húsvét vasárnap…..
PPKE-BTK SzóSz blog Ima-témák 2008.12.03 20:00:00
Kedves mindenolvasó,  Mivel egy keresztény közösség vagyunk fontos megemlékeznünk olyan dolgokról is ezen a helyen, amik valóban fontosak nekünk. Például az imatémáink. Először is egyetemista közösség vagyunk és most ez a legnehezebb időszak közvetlen a vizsgaidőszak…..
 Vannak kétségeim az emberi szabadsággal kapcsolatban. Nem gondolom hogy az ember azt csinál amit akar. (Ebben még sokan egyet értünk) Például nem repülhetek. Pedig szeretnék. Csak nem tudok. Rögtön itt egy korlátja a szabadságnak. Fizikai. Nem vagyok szabad arra sem hogy…..
 Próbálom a fényképekkel visszahívni az emlékeket.Talán kezdem ott, hogy sikerült megtalálnunk a buszt a pályaudvaron…nem volt olyan nehéz, az ismerős mekdeszes arcok árulkodtak arról, merre kell mennünk. Évi, Andi és később Emese, így utaztunk négyen a Szószból,…..
 Napsütéses szombat délelőtt van, az ember nem is gondolná, hogy október tizenegyedik napját tapossuk, legalábbis a naptár szerint. Cipőm Piliscsaba poros útján, cipőmben én, rajtam a hátizsákom, hátizsákomban egy csomag piskóta és egy liter tartóstej. Ébresztőóra…..
Ezennel új rovat indul a SzóSz-blogon belül: mindennapi kérdések. Megpróbálok minden jéten feldobni egy-egy új kérdést, amire jó sok kommentbe szeretnék vitát generálni esetleg ha blogger(illa)-társaim is csatlakoznak, akár bejegyzés felhőket is teremthetünk egy-egy igazán…..
PPKE-BTK SzóSz blog Bemutatkozás 2008.09.12 13:47:13
Mi a SzóSzerint keresztény diákkör?Öntevékenység, egyetemi lelkészség, felekezetköziség, Biblia, jófej diákok (és kevésbé jófejek), világmisszió, imádság, közös muzsikálás, játék, nyitottság! Ha ezek közül valami érdekel, nézz be hozzánk hétfőn 16 órakor a…..