Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veronikahermann

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Később ugyanezt gondoltam édesapámról is. Hogy van olyan ember, akinek nincsen szüksége senki másra.” (Harmonia Caelestis)   November 4-én és 5-én rendezték meg Gács Anna és Bárány Tibor szervezésében a Szépírók Társaságának őszi fesztiválját a Tesla…..
Eperbombázó Földdel egyenlőkké 2017.04.11 09:38:28
  „S ami előbb fény volt, abból nem hágy vala többé Semmi csodálandót: - ott Rom kívána tanyázni, S messzünnen feltolt falakat készült vala tenni Földdel egyenlőkké.” (Vörösmarty Mihály: A' Rom)  Április 11-e van, a költészet napja. Egy ideális világban ma irodalmat csinálunk, nem…..
Eperbombázó A mi Laci bácsink 2016.04.08 09:00:00
A Spotlight című filmben van egy nagyszerű jelenet, amelyben a papok által elkövetett szexuális erőszak áldozatait képviselő ügyvéd azt mondja, hogy nemcsak ahhoz kell egy falu, hogy felneveljenek egy gyereket, hanem ahhoz is, hogy bántalmazzanak. Rengeteg ember közönyössége, félrenézése,…..
"Szíveskedjék terpeszállásba állni, mélyen előrehajolni, s ebben a pozitúrában maradva, a két lába közt hátratekinteni: Köszönöm. Most nézzünk körül, adjunk számot a látottakról." (Örkény István: Arról, hogy mi a groteszk) „Én úgy vettem, hogy ez egy tréfa” – nyilatkozta Orbán Viktor a parlamenti…..