Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petya2525

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van kávénk! Bögre is, meg munka is bőven a legismertebb magyar portálokkal a Totalcartól az Indexen át a Femináig. Ja, meg ott a Dívány, a Port.hu-ról nem is beszélve! Kellene még egy jó backend fejlesztő aki vágja a js-t, PHP5-öt, HTML-t, CSS-t, MySQL-t, simán dolgozik Gitben, tudja mi a…..
Elsőre sokaknak nem biztos, hogy világos, mire jó ez az eszköz. A rendkívül pici, beépített akksival rendelkező bluetooth vevő egy olyan 3.5mm jack kimenettel rendelkező eszköz, melynek segítségével bármilyen hangszóróból, fülhallgatóból bluetooth-os verziót varázsolhatunk…..
Reckless egy nem mindennapi kanca egy nem mindennapi történettel. Reckless háborús hős, aki a koreai háborúban a tengerészgyalogságot segítette. Sérült katonákat mentett meg a frontvonalról miközben 500 lövés érte percenként a terepet, muníciót cipelt a hátán, és ez idő alatt az étvágya mit sem…..
petya2525 2016.03.19 02:33:26
Vendégszerzőnk, Duka Zsófia közgazdász, politológus (Igazságügyi Minisztérium) írása   Ismerőseim körében újra felütötte a fejét a 168 óra online-on megjelent korábbi írása a kivándorlásról. Nem tudok érzelmek nélkül elmenni a téma mellett, és most már szó nélkül sem. Reflektálnom kell,…..