Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bereczki Anita

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első blogom 2016.03.15 16:47:49
Ma fedeztem fel ismeretségi körömben (Sajnos!) hogy sok ember barátnak látszik és nem az,és sok ember nem látszik barátnak és még is az.Tanuld meg! Nem kell áldozatnak lenned.Semmivel sincs fölötted az aki lenéz téged.Egy krokodilhoz se mászol be,hogy megetesd magadat csak azért mert az állat…..
Észak-Kína Shanxi tartományában, Fenyangban található Kína "pisai" ferde tornya, a Wengfeng torony. A 300 éve épített toronynak már 1.82 méteres a dőlése. A 84.93 méter magas Wengfeng torony Kína legmagasabb, még álló ősi téglaépítésű tornya...
Bereczki Anita 2016.03.13 10:28:57
Megtürjük magunk mellett azokat,akik igazából nem becsülnek meg bennünket,csak azért mert szeretjük őket.Értékeljük már magunkat annyira,hogy hagyjuk hátra azokat akik csak fájdalmat okoznak.Legyen szó azokról a barátokról akik a kést szúrták belénk és még csak nem is hátulról.Meg kell könnyítsük és…..
Első blogom Első Blogom 2016.03.12 19:58:02
Hello mindenkinek!Első blogomat írom!Valami újnak kezdtem neki és nem bánom mert nagyon megtetszett ez az oldal!Valaminek neki kezdtem és azt nem hagyom abba mert ha valaminek neki fogok azt be is fejezem! Néha éjszaka csak úgy ülök,nem alszok és gondolkozok ,mit csináltam rosszul ,mit csinálhattam…..