Regisztráció Blogot indítok
Adatok
langi

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégszerzőnk: Kiss Heléna, a Nők a feminizmus ellen társalapítója            Kitüntető figyelemmel kíséri oldalunkat Karafiáth Orsolya. Hazánk európai értelemben…..
langi 2015.08.07 20:19:41
@Reszelő Aladár: Dehát akartak a nők mozdonyvezetők lenni, és nem engedték nekik. Hidd el akarna nő vájár, bányász bármi lenni. Lehet neki?
langi 2015.08.10 15:39:50
@eßemfaßom meg áll: Most ezzel azt mondod, hogy a férfiak csekély kivételével az apukák látták el a háztartást, a gyerekeket, jártak szülőire, stb? Mert ha így látod, nincs miről beszélgetni.
Válni nem jó. Elvált, gyerekeket nevelő nőként – is – mondom: válni nem jó. Nem jó, mert véglegesíti azt, hogy tényleg vége a szerelemnek, vége a közös életnek, vége az együtt ébredéseknek, kávézásoknak, kirándulásoknak, hülyüléseknek, mindennek, ami közös.Egyet…..
langi 2014.09.21 12:31:18
@Főmuci: És ha igaz amit a gyerek és a pszichológusok állítanak? Akkor azért ítélnéd el az anyát, hogy engedte a láthatásokat? Akkor az lenne, hogy miért nem tett meg mindent a gyerekéért?
langi 2014.09.23 19:06:13
@Főmuci: 3 pszichológus szerint igaz, egy szerint nem valószínű, de ha mégis, a gyerek nem ellenkezett. Ez van bennük.
Számos sportág van, ahol fontos a sportoló robbanékonysága. Ilyen sportág a foci is, amit mind nézni, mind pedig űzni szeretek. Sajnos nem vagyok már utánpótláskorú, így a fejlődésem, már ha beszélhetünk ilyenről, nem túl gyors. Az elmúlt két napban azonban sokat javultam. A…..
Ez kering most a szcientológusok között, én is vagy harmincszor megkaptam. Szombaton a Kiválasztott DÖNTŐJE lesz! MINDEN ELDŐL. Ezért most kérlek Titeket, segítsetek Danny Blue-nak szombaton, hogy sikerüljön megnyerni, és ő legyen Uri Geller utódja! Kérlek szavazzatok Rá már…..
Sok-sok évet töltöttem a Szcientológiában. Az agymosás minden fokát megjártam. Aztán felébredtem és szép fokozatosan megtudtam az igazságot. Az életemből sajnos éveket, a pénzemből több millió forintot és a családomból több tagot is elvesztettem. Ezt a blogot azért…..
Doris naplója Szösszenetek 2008.05.17 07:50:00
"- Isten fiú vagy lány? És egyáltalán...őt ki csinálta?""- Mindig kell mondanom neked valami szépet...de már nem tudok egyszerűen mit mondani. Ha tudnék, akkor azt mondogatnám életem végéig.""- Ez itt az Évi. Szerelmes ám belém. Szerelmes a Krisztiánba is,…..
Múlthét hétfőn egész nap hivatalos ügyeket kellett intéznem, délután már annak is örültem, hogy van két fülem, és nem vagyok szatyor, azomban itthon az asztalon, egy levél fogadott a Kerületi Polgármesteri Hivataltól. El nem tudtam képzelni, hogy mi dolguk velem, de azért…..
Mi talál az ember a postaládájában reggel? Zene: Queen - The Invisible Man Üzenet elküldve: Sze 2008.05.14. 0:25 Tárgy: 2 év alatt Clear Magyarország tájékoztató   Kedves xxx ! Legyenek büszkék unokáin ránk, annyira, mint mi Mátyásra, Széchényire, Szentgyörgyi…..
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..
langi 2008.05.14 19:13:02
Nos, azt mondtam, nem keverem az oldalamon hozott témákat a bloggal, de ez most kivétel. Felteszem ide, mert szerintem ezen megint jól el lehet agyalgatni. Szóval a cikkem egy az egyben átvéve:"K. Gabriella (16) hónapokon át titokban tartotta terhességét. Még barátnői sem…..
langi 2008.05.14 18:46:18
Van egy barátnőm, akkor ismertem meg, mikor már csak egy hónapja volt kb a szülésig. Sem a párja, akivel nagyon labilis kapcsolatban voltak, sem a nagylánya nem vette észre. Én sem, bár én akkor láttam először. 38 éves volt akkor. Később beszéltünk a terhességéről, amit úgy élt meg, hogy hárította a problémát, arra gondolt, valahogy csak lesz majd. De többnyire úgy élt, dolgozott, mintha minden rendben lenne. Saját elmondása szerint nagy szerencse, hogy mikor megindult a szülés, arra gondolt, hogy vesz egy gyógyszertárban görcsoldót, de a gyógyszerész rábeszélte, hogy menjen be a kórházba. Majdnem megszült az autójában egyedül, de odaért. Azóta 4 év telt el, a fia egy tündér, imádja. De most is mindig azt mondja, hogy akkor Ő olyan állapotban volt a több hónapos szorongástól, hogy bármire képes lett volna, sokszor azt gondolta, hátha halva születik a baba, vagy koraszülött lesz, és azért hal meg. Mindig bántja utólag is a lelkiismeretfurdalás ezekért a gondolatokért, de akkor művelt, segítségre is számítható nő létére mégis ezt gondolta. A gyógyszerész segített neki egy pillanatra észre térni. Pedig nem is tehetetlen ember, nagy lányát egyedül nevelte, és most már a kicsit is, megoldja a gondokat. Mégis volt egy időszak az életében, amikor nem gondolkodott "logikusan", meg volt zavarodva. Maga sem érti utólag hogyan lehetett ez. Úgyhogy nagyon vigyázzunk az itélkezésse, igazad van Doris.
Rémálom blog Toborzólevél 2008.05.01 10:13:00
Kíváncsi vagyok, mikor tűnik fel végre, hogy a fiam nem akar Sea Org tag lenni, sőt még csak egyháztag sem. Kedves szcientológusok, mikor jut el a gyenge agyatokig, hogy egyszer már megpróbáltátok, ezen próbálkozás következménye lett aztán a C típusú bajforrássá nyilvánítás?…..
Hóbelevanc Repedt Sarka 2008.04.17 09:30:00
Nagy a kavarodás mostanában Sarka Kata körül, aminek a legnagyobb lapátolója Hajdú Péter, aki kapcsolatban él a hölggyel, illetve nemrégiben el is jegyezte a modellt. A fenti ominózus cím abból a történetből származik, ami egy hónapja történt, méghozzá a TV2 egyik műsorával…..
2008. március végén a Gallup végzett egy felmérést az USA-ban az egyes vallási csoportok népszerűségéről (eredetileg abból a célból, hogy a pápalátogatás előtt felmérjék a katolikusok elfogadottságát). Itt az eredmény:…..
Én kérem elhatároztam, hogy hinni fogok. Annyian támadták szegény Gyuri Gellert, hogy megsajnáltam. Mi bajuk van az embereknek ezzel a jóravaló parafenoménnel? Megint az irigység és a szakmai féltékenység! Ezer példa van arra, hogy az emberek mennyire nem tartják tiszteletben a…..
langi 2008.04.17 11:40:50
Jason Beghe (bővebben itt: Wikipedia, IMBD) amerikai színész, bejelentette, hogy elhagyja a szcientológiát (az illető egyébként elérte az "OT V" szintet, ami igen magasnak számít a szcientológiában. Itt megnézhető angolul a vele készült interjú rövid előzetese (a…..
Biztosan sokan észrevettétek, hogy kikerült a blogra a Claritas szakcsoport bannere. Köszönet a blog.hu-nak, amiért segítettek ebben. Kérlek benneteket, hogy ha lehetőségetek van rá, tegyétek ki ti is, ahova csak lehet. Kérésre elküldöm a címet. Tudom, borzasztó érzés, amikor…..
L. Ron Hubbard 1967. október 12-én írt egy irányelvet. Az a címe: KILÉPÉS A SEA ORGBÓL. Mégegyszer nézzük is meg, hogy mi az a Sea Org a hivatalos honlapról: "A történelem során minden nagy vallás magja olyan egyének csoportja volt, akik annak szentelték magukat, hogy…..
Hóbelevanc MTV gyilkos Rudi 2008.03.27 09:46:00
Az MTV elnökválasztása körül óriási a kavarodás, mert a legváltozatosabb módszerek sem segítenek, hogy Rudi Zoltán végre eltűnjön a vezetői pozícióból. Ahogyan az Index is megírta „Úgy lett, ahogy sejtettük, Rudi Zoltán visszamászott az ablakon át. Tegnap, amikor…..