Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csabinter

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borzalmas formában lévő, edzőváltáson átesett Inter utazott Dortmundba 1994 tavaszának első napján UEFA-kupa negyeddöntőt játszani. A mostanit megelőzően akkor találkozott legutóbb egymással a sárga-fekete és a fekete-kék klub a Borussia pályaválasztásával, és ugyan a föld nem rengett meg este 22:15…..
Nerazzurri Kedd, eső, nosztalgia 2019.10.29 18:50:54
Valószínűleg egy idő után unalmas lenne, ha minden beharangozót úgy kezdenénk, hogy "nincs mese, nyerni kell." Most akkor rögtön átmegyek unalmasba, mert a helyzet az, hogy nincs mese, a hétvégi hazai botlás miatt ma este nyerni kell Bresciában. ..
Antonio Conte kinevezésével abban biztosak lehettünk, hogy Marottáék vele együtt játékrendszert is "vásároltak", méghozzá a sokunk által nem szeretett és az Inter történetében eddig rendre földbe állt háromvédős szisztémát. Ebben a szerkezetben a legfontosabb szerep talán a két wingbacknek jut,…..
Zlatan Ibrahimovic annak idején hálóégető gólokkal és sorozatban mellkasra varrt scudettókkal, Samuel Eto’o  kellemes meglepetést okozó alázatosságával "győzött meg." Felipe Melo sehogy. Az Interbe jövetelük előtt egyikük sem tartozott a lieblingjeim közé és a leigazolásuknak sem tudtam tiszta…..
Nerazzurri Minden pont ajándék 2018.11.28 15:20:17
Mi nemhogy Rolexet nem kaptunk Icarditól, de egy Seiko kapitány által gyártott ördöngős apró óra (mely még zenélni is tud) sem esett le tőle karácsonyra, amiért segítettük, megvédtük, támadtuk, leszóltuk, dicsértük az elmúlt években. Ennek ellenére lesz beharangozó a ma esti meccs elé...
Furcsa érzés mostanában BL-beharangozót írni, mert utoljára vagy hat éve kellett ilyen feladatot szétosztani magunk között. Nem csoda, hogy egymást licitáltuk felül érte, végül én nyertem, mert nekem van közös fotóm a PSV korábbi magyar sztárjával, akivel évekkel ezelőtt egy budapesti…..
Nainggolan leigazolása és az idei vb-n remeklő belga válogatott ihlette az alábbi múltidézős posztot néhány érdekes párhuzam miatt. Ki gondolná, hogy a klub 110 éves történetében a Ninja előtt mindössze öt belga játékos viselte az Inter mezét? Ráadásul négyen (Coeck, Maaroufi, Mudingayi, Miangue)…..
Ha három héttel ezelőtt valaki azzal jön, hogy egy fagyos márciusi délelőtt két méterre ül tőlem az Inter történelmének egyik valaha volt legnagyobb ikonja, majd a szemem láttára parolázik Németh Sándorral és Gera Zoltánnal, matéteát iszik egy FTC-játékossal, hogy aztán kötényt adjon egy kilencéves…..
Nerazzurri Emlékekre várva 2018.03.18 11:23:38
Szörnyű tragédia miatt elmaradt bajnoki, a nemzetközi- és hazai kupaszereplés hiánya okozta hétközi pihenők és a  hamarosan érkező válogatott szünet okán mostanában kevesebbet látjuk a pályán a csapatot, úgyhogy minden ilyen alkalmat meg kell becsülni és odacammogni a tévé elé még akkor is, ha ez a…..
Milánóba mindig pompás érzés visszatérni. A monumentális Meazza látványa sokadjára is letaglózza az embert és amikor vihar előtti csendben körbejárja a grandiózus stadiont, eszébe jutnak a korábban átélt emlékek. Felsejlenek az első Inter-meccs emlékfoszlányai 2002-ből, vagy amikor öt évvel később…..
Eldőlt!! Inter-Sampdoria 0-2! Kiabálta 2005. január 9-én Méhes Gábor a Sport1-en, miután Vitalij Kutuzov góljával kettővel ment a genovai csapat a 83. percben. Mondani sem kell, nemhogy nem dőlt el a meccs, hanem ami ezután következett, annak a futballtörténelem aranylapjain lett helye. Az Inter a…..
Azt ugye nem kell különösebben ecsetelni, mekkorát dobban egy Inter-szurkoló szíve José Mourinho nevének hallatán. Vagy ha látja leírva. Robert Beasley, Anglia egyik legismertebb újságírója José Mourinho - Közelkép címmel írt könyvet a Speciális Egyesről. A kötet természetesen a triplázó portugál…..
A hajszálainkat egyesével kitépő mercatóval ellentétben a hagyományokat szeretjük, de azért, vagy éppen ezért, idén sem marad el a közös nyárértékelő poszt, melyben mindannyian okoskodunk egyet utólag, hogy kit kellett volna eladni vagy megtartani Sabatiniék helyében. ..
A családi legendárium szerint lelépett az óvodai ballagásáról, hogy inkább a helyszínen szurkoljon az MTK-Fradin. A Britannia blog által szervezett kommentátor-népszerűségi versenyben másodikként végzett, tehát hivatalosan is az ország legjobbjai közé tartozik Baumstark Tibor, akit talán a legtöbbet…..
Még az előző blogérában indult egy sorozat (már ha egy részt annak lehet nevezni...) amely bemutatja, hogy mi történt néhány, többségében visszavonult egykori Inter-játékossal. Most következzék a második epizód, benne ezúttal is egy csapatnyi olyan férfival, akik picit eltűntek a szemünk elől (a…..
Mostanában csorgó nyállal kattinthatnak a mercatós hírekre az Interbe olaszokat követelők, hiszen januárban Roberto Gagliardini személyében egy zsenge korú talján érkezik a temérdek pénznyelő zsoldos légiós közé. Az Atalantában nevelkedett 22 éves középső középpályásról még az olaszországi…..
Amióta az Interrel foglalkozó karakterek százmillióit püföljük bele a billentyűzetbe, azóta érik egy poszt a klub valaha volt szerintünk legjobb 11-éről. Most, hogy a karácsonyi hajtásban láttunk igazából szerelmet, meghívtuk vacsorára Anna Scottot, Polak Romanski a Bütykös Bogarakkal együtt…..
Ha azt hiszitek, hogy a kilencvenes évek elején-közepén könnyebb volt Inter-szurkolónak lenni, hát tévedtek. A calcio törikönyvének interes lapjain minden idők egyik legérthetetlenebb szezonjaként virít az 1993/94-es, amikor majdnem kiesett a csapat a bajnokságból, miközben megnyerte a komoly…..
Bizonyára kevesen tudják, hogy a magyar kosárlabdázás egyik legnagyobb tehetsége, a 21 esztendős Perl Zoltán fanatikus híve a csapatnak. A szombathelyi Falcóból tavaly nyáron a szicíliai Orlandina Basketbe igazolt 196 centis hátvéd edzőtáborba indulás előtt adott interjút a Nerazzurri Blognak: a…..
Mártha Bencét, alias Benitót aligha kell itt bemutatni, hiszen az Origo újságírója, a Bianconeri blog alapembere és a Digisport olaszfoci-szakértője rendszeresen feltűnik a médiában, néha még blogunk kommentjei között is, ha nem moderáljuk ki. Leültünk az angoltanárból lett sportújságíróval és egy…..
Gonzalo Higuaín Torinóba szerződése átírhatja néhány sportigazgató nyári szabadságos terveit. Ausilio alighanem felkészülhet az Icardiért érkezdő déli támadásokra, amennyiben De Laurentiisék a tetovált kapitányban vélik felfedezni Pipita utódját. Összefoglaljuk, mi történt eddig és mi várható a…..
Az utóbbi időben nem nagyon állta meg helyét a "Végre egy argentin!" ironikus felkiáltás, szemben mondjuk a 2000-es évek közepével, amikor a konyhás néni  is gauchoföldről érkezett az Interhez. Utoljára a 2013-as átigazolási időszak volt termékeny argentin szempontból: ekkor Icardi, Carrizo és…..
Ez az...
Zsinórban ötödik éve köszönt úgy ránk az április, hogy az Inter körüli híreket már a mercato-pletykák uralják, továbbá alig várjuk az aktuális, oldalvonal mellett mutogató ember eltakarodását és hogy nem számít köztörvényes bűnnek szurkolói körökben, ha a meccs helyett más programot szervezünk.…..
1990-ig kellett várni, hogy a France Football munkatársai az újság és az Internazionale történetében először egy Inter-játékosnak ítéljék oda az 1956-ban alapított Aranylabdát. A klub históriájának első díjazottja a nyugat-német Lothar Matthäus volt, aki a karácsony előtti "ítélethirdetés" után…..