Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bates

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bárcsak ne kellene ilyen történetekről írnom! Bárcsak ne lenne szükség rá! De sajnos olyan világot élünk, egyre inkább, ahol az élet fittyet hány tapasztalatra, a megélt évekre, és arcon köpve magát fordít ki sorsokat. Ezúttal Adrienn történetét szeretném megosztani, akinek túl hamar kellett…..
Bates 2018.08.20 22:27:47
@Hanna Gica: köszi a cikk rólam szól :D onnan tudom. Nem kell a ki oktatás 15 éve vagyok vesebeteg.
Kivették mert tönkre tette a vérképem és nem bírtam elég vvt-t termelni EPO mellett sem és leukémiás tuneteim voltak már..:) szóval előbb talán olvasd kérlek figyelmesen a cikket.
Bates 2017.09.26 11:42:03
@megadeth1:
Szia! most válaszolok mert eddig röhögtem. SZóval ha figyelmesen végig olvasod a cikket most NINCS vesém tehát NINCS lenyomva az immunrendszerem ugyan olyan életet élhetek mint bárki más. Nem leszámítva az egészséges vesémmel is tetováltattam mivel ha kicsit is tudnál ezekről a dolgokról akkor tudnád, hogy egy normális szalonban nagyon minőségi festékeket használnak plusz nagyon magas elvárásoknak és szabályoknak kell megfelelni, plusz minden festék vegán mivel ez a szcéna erről híres :) a hajfestékem szintén minden mentes vegán dolog, műszempillám nincs de köszönöm hogy annak látod én mindig keveseltem amennyi van. Nagyon sajnálom hogy ismeretlenül is ilyen hangnemben írsz rólam, nyilvánítasz véleményt de ha új máj kell majd megkereslek hogy bassza meg igazad volt. Köszi :)