Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jude_law

38 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utólagos megjegyzés az alanti sztorihoz:Anyám egy héttel a történtek után közölte: mikor az első faxot elküldtem az OTP-nek, hogy egy hét türelmet kérjek, ami arra kell, hogy hivatalos meghatalmazást írassak, az OTP felhívta anyámat, hogy a kérelem elfogadva. Ez már akkor volt,…..
Jó hírem van – elsősorban saját magamnak – nem kerülök börtönbe. Mielőtt bárki meglátná bennem a tolvajt, sikkasztót vagy mördörört, szögezzük le: csak az adósok börtöne fenyegetett. Történt ugyanis, hogy Judy 2008 áprilisában fogott egy váltás ruhát, vett egy…..
jude_law 2009.02.14 17:51:04
Kedves Mindenki!Orommel kijelenthetem, hogy nem haltunk meg (sem ehen, se semmilyen mas nyavalyakorsagban). Nem hagyjuk abba a blogolast, de amig meg nem oldjuk az otthoni internet kerdeset, nem igerhetek semmit. A kutyank megerkezett koszoni szepen, meg ocsem is a calais-i…..
LiLi & Judy menni Anglia 28 nap! 2008.11.20 19:37:00
Gyerekek most igazán nagyon boldogok vagyunk, egyben be is vagyunk szarva rendesen. Első állítás indoklása: JÖN A KUTYÁNK! Második állítás indoklása: ÉS MÉGIS MIBŐL LESZ RÁ PÉNZÜNK? Nos, azért nem annyira szörnyű a helyzet. Mindketten beálltunk a Mekibe kasszásnak. Minden…..
Mekkora csoda ért már megint minket: két nappal az után, hogy kiakolbólintottak bennünket a Hostelből, Dave felhívott, hogy rendezzük már meg a ház Halloween partiját. Mindezt úgy, hogy a Satish fizet érte. Hehe. Nem tudom, hogy lehetett ezt beadni neki, mert látni sem akart minket…..
Ez egy folytatás. Aki elmulasztotta elolvasni az előző bejegyzést, az most megteheti. Szóval ott akadtam el, hogy hivatalosan is kijelenthettük, hajléktalanok lettünk. Ott csöveztünk egy padon, egy hátizsákkal és némi itókával, anélkül, hogy konkrét terveink lettek volna a ránk…..
Annyiszor elmeséltük már együtt is és külön-külön is, hogy nagyon nincs kedvem újra erről jártatni a számat, de asszem, muszáj leszek... Ott kezdődik a mese, hogy megnéztünk egy lakást, ami nemcsak hogy elnyerte tetszésünket, de baromira akartuk. Mindezt úgy, hogy egy…..
Szóval.Kirúgtak minket a hostelből.Majdnem az utcán aludtunk.Egy garázsban kötöttünk ki.Megvan a lakás. Köszönjük Zsófi és Marci!Nincs internet.Van állásom. Meki. Juh héj.Fogy az áramkredit, kártyás amúgy.2 fontunk van kajára. Egy hétre.A lakás egy álom, rohadt boldogok…..
Nem elég, hogy nyakunkon a nagy gazdasági világválság (különben is: mi ez, és miért, és akkor most ilyedjek-e meg), most már olyasmit is hallok fél füllel, hogy a Gordon Brown, vagy valaki más igyekszik nehezíteni amúgy sem felhőtlen (inkább felelőtlen) mindennapjainkat.…..
Üdv mindenkinek, aki még olvas; igazán elvakultnak kell lennie a mostani nem túl termékeny időszakunkban. Ennek - nyilván kitaláltátok - rengeteg oka van. Először is, amióta utoljára írtunk, a Bábel azóta hanyagol minket. Karácsonyi játékdömping ide vagy oda, nincs munka egy…..
Fú. Na ott kezdődik a dolog, hogy bevallom, a héten nincs prodzsekt. Mindkettőnké lejárt pénteken, és semmi új nem indult. Egyelőre nem izgultuk magunkat darabokra, majd jön valami új. Vagy nem, és akkor majd sírunk, mert szeretjük ezt a melót. De a karácsonyi…..
Forgalmas másfél hónapnak nézünk elébe. A pénzkeresési biznisz végre-valahára beindulni látszik, és ha nem reked be a mai napon (ma fejezzük be a zombi-prodzsektet), elkezdhetünk födelet nézni három fejünk felé. (a kutya, a kutya, hát persze...) A víziszörny október 17-én…..
Bocs, hogy ilyen durván el vagytok hanyagolva, de kifogás 1.: elszoktam a magyar billentyűzettől, és ezért nem megy mostanában a blogolás. kifogás 2.: az Xbox kontroller miatt elsorvadtak az ízületeim, és bármennyire is szeretném, nem tudok írni a naplónkba. kifogás 3.: ezek közül…..
Mielőtt azt hinnétek, hogy egy újabb gasztronómiai bejegyzést kell végig olvasnotok, vagy hogy újra a Tesco Vályúzás (igen, már ige alakban is elérhető) rejtelmeiről írok, a cím jelenesetben a bejegyzésem tartalmának soktémájúságára (ismét szóalkotói mivoltban tetszelgem)…..
Hogy is kezdjem... Szóval mint már Lili lelődözte az összes poént (tudom, tudom, ez vérlázító hazugság) tudtok róla, hogy trén ingen voltam. Már megint. Amiről mindig kiderül, hogy a játék lényege, hogy ki tud tovább ébren maradni, és hogy mekkorára tágulhat a koponyád, míg…..
Mint látjátok, el kezdtünk dolgozni a CSS és HTML rengetegben. Nem egyszerű. Én személy szerint tanultam ilyesmit egy keveset, de ebbe beletört a bicskám. Persze az esetek többségében kiderül utólag, hogy csak elnéztünk valamit. Például mint a naptárral... Minden vágyunk az…..
Jaj, mekkora idióták vagyunk, mindketten, karöltve! Az audio described nem egyenlő a subtitleddel! Míg az utóbbi feliratosat jelent, az audio described hangalámondásos vagy mi, gyengén látóknak, fülhallgatóba. Ami azt jelenti, hogy hallják, de nem látják, és ehhez kapnak…..
Még nem hívtak, és e-mail sem jött, nagy a bizonytalanság. De nem adom fel. Punktum. Azon vagyok, hogy a blogot kicsit pofásítsuk, de az egész HTML biszbasz egy nagy zagyvaság. Rajta vagyok, szóval, ha valami nagyon vad dolog jelenik meg hirtelen a blogunk helyén, akkor ennek tudható be,…..
Disz íz London Szenvedő szerkezet 2008.07.18 12:58:00
Mostanában nem tudtam folyamatos munkát szerezni, úgyhogy örülök mindennek, ami szembejön. Tegnap egy üdítőpalackozónál pakoltam - a korábbi raktárakhoz képest nem is volt olyan fárasztó.NagyraklapA feladat rendkívül összetett, a diplomás végzettség…..
jude_law 2008.07.21 12:08:28
Konkrétan rovat létrehozására nincs lehetőséged, de erre találtuk ki a menü szerkesztési lehetőséget, amit a Beállítások -> Tartalom menüpont alatt érsz el, ahol cimke alapján (Tag/Rovat) tudsz megadni menüpontokat. Ha a látogató arra kattint, akkor csak azok a posztok…..
Ím eljött hát a nagy nap, ma megyünk, és megnézzük a Wall-E-t. Oly sok várakozás, hiszti és trailerújranézés után, ma LiLi megkapja, amire már a Lecsó-ról távozva vágyakozott. És lesz új rövidfilm is, mint mindig, ezek pedig ugyanannyira izgalmasak és bájosak, mint maga a…..
Well. Lili beteg. Kezdek gyanakodni a falak falszínű penésztelepére. Ketten együtt három és fél hónap alatt eddig négyszer voltunk betegek. Vagy talán a híres angol időjárás a ludas. Nyár közepe van, és a legjobb esetben is tavaszeleji állapotokat tapasztalunk. Szél szél eső.…..