Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ruddi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A liberális sajtó a Fidesz hangja  Magyar Hírlap (konkrétan Máté T. Gyula) szerint:  "A korábban kiátkozott diktatórikus ankarai vezetés iránt most hirtelen roppant megértő lett a liberális média. [...] Amikor a nyugati sajtóba belelapozva immár Törökország lelkes »szerecsenmosdatását« tapasztalja…..
      22/7=π hirdeti a Demokrata a címlapján (ahol 2004. február ötödikén a budai "kitörésről" "Európa hősei voltak alcímmel jelent meg kép, a Balog lelkész úr által lovagkereszttel kitüntetett egykori kommunista újságíró Bencsik András jóvoltából. Tudták, hogy hetven éve kötötték fel Szálasit?…..
       Duka Zsófia nem költözik el.       Duka Zsófia mandineres vendégszerző, közgazdász-politológus, átlagos magyar fiatal, aki marad. Neki reflektálnia kell, ahogy írja, mert az átlagos magyar fiatalnak, reflektálnia kell arra, hogy itt mindenféle emberek el akarnak menni.      A Linkedinen…..
       " Miért folyik a politikai harc? Miért? Az erőforrások birtoklásáért. És az természetes, hogy az erőforrások működtetésében a párt a híveinek kedvez. Ne legyünk hipokriták! Ez a lényege az egész dolognak. "       (Kerényi Imre, miniszterelnöki megbízott 17 00-tól)        Ez a lényege…..
Ruddi 2016.03.11 10:55:45
Vagy elég elolvasni ezt az interjút: 444.hu/2016/03/07/lovasz-ha-valaki-18-eves-koraban-elmegy-az-kint-is-fog-maradni

68 évesen ennyire nem lehet beszarni a fidesztől!!!!!!!

Maj megvizsgáljuk, maj kikutatjuk, majmajmaj

Nem majd, MOST.

Megvizsgálni, hogy például miként oktathatnak analízist olyanok, akik papírról írják fel a megoldásokat. (Vannak sztorijaim jogász'professzorok'ról is.)

Megvizsgálni, hogy mi a fenéért nem képesek angolul megszólalni.

Megvizsgálni, hogy mi a fenét csináltak az elmúlt tíz évben kutatások helyett.

Aki nem tud kutatni, oktatni, plusz megtanulni angolul, annak meg kell köszönni az eddigi részvételt.