Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mp3_letoltes

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamiért ma újra a kezembe akadt a februári Cosmó, és benne egy cikk, amiben azt részletezik, hogy talán az a megoldás a férfi - női kapcsolatokra, hogy a nők is ugyanolyan őszintén azt mondanák ki, amit  éppen gondolnak, ugyanúgy mint a férfiak. Éhes vagyok. Álmos vagyok.…..
Mindenféle felvezetés nélkül olvassátok, good morning sunshine.Ritkán fér össze a vonzó külső és az erény (Iuvenalis) Délutáni alvásból felkelve a fürdőben kezdtem sminkelni. Szokatlanul szépnek, szebbnek kellett lennem; biztonságérzetet ad. Cipő, kabát, parfüm, utolsó…..
 Az ismert előzmények után elmentünk saját szemünkkel is meggyőződni arról, hogy itt flash mob készül-e, vagy pogrom. Pogrom nem volt, (körülményesen kibontakozó) flash mob, ellen-flash mob és szolid oszlatás igen.  Újlipótvárost (a zsidó szlengben Újzsélandot)…..
Egyik nap búcsúszex, másik nap tökös macsóskodás? Beküldőnk egy valaha volt MNK, aki megtért, kikeresztelkedett mondhatni, de a jó útra térés közben hatalmas pofont kapott, ráadásul egy életre megtanulta: What is Love? Jónéhány évvel ezelőtt talán rólam mintázhatták…..